KORKULARIM DELİRİYORUM

Arkadaşlar cok kötüyüm her saniyem zehir gibi geçiyor bende anksiyete bozukluğu ve depresyon var delirmekten şizofren olmaktan çok korkuyorum kendimi telkin edip rahatlayamıyorum cıldırcam nerdeyse nolur birsey diyin 😥😥
İnsirah suresini bol bol inanarak okuyun.Rabbim sifa verir insallah

Şimdi şüphecilik başlayıp ya ileride yavaş yavaiş ilerleyip ayırtedemezsem çok korkuyorum anneniz birden mi oldu nasıl ilerledi
[/QUOTE
Önce depresyon dediler tedavi gördü sonraki yıllarda ogrendik ki sizofrenmis

Şizofren oluyorum deyip olunmaz ki canım. Şizofrenler şizofren olduğunu bile zor kabul ediyor anksiyeten yüzünden böyle dusunuyrsun

Arkadaşlar cok kötüyüm her saniyem zehir gibi geçiyor bende anksiyete bozukluğu ve depresyon var delirmekten şizofren olmaktan çok korkuyorum kendimi telkin edip rahatlayamıyorum cıldırcam nerdeyse nolur birsey diyin 😥😥
Ben de de var anksiyete depresyon ilk zamanlar psikatriye gittim ilaç kullanıyorum faydası oldu ama bağımlılık yapıyor psikologa da gittim iyi geliyor iyi bi psikologa gidin ilk önce namaz kılmak dua da iyi geliyor bi de beyninizi boş bırakmayın kendinizi başka şeylerle yorun ki düşünmesin beyin boşluk olduğu an kurgulamaya başlıyor

Allah'ın sevdiği kulusun ki yorum atıyorum sana bunu bende anksiyete belasından çeken biri oalrak bu adamı keşfettim ... İzzet güllü YouTube a yaz ve tüm videolarını dinle uygula. Facebook ta da sen hasta değilsin grubuna gel.

Merhaba bende de 6 aydır var ağır anksiyete teşhisi kondu yabancılaşma hissini derealizasyonu hepsini yaşadım korku filmi gibiydi hepsi belirtilerim azalarak devam ediyor sormak istersen danışmak istersen yazabilirsin yalnız değilsin.günlerim umarak geçiyor inşallah bir gün eski günlerime geri döner ve dünyaya eskisi gibi bakabilirim
Merhaba uzun zaman olmuş ama ben de bu durumu yaşıyorum nasıl atlattiniz

Çook yaşadım..deliriceğimi düşündüm ya kafayı yersem ya manik depresifsem ya da şizofrensem...inanın anksiyetesi yoğun olan herkes bunları yaşıyor..yalnız değilsiniz..asla da kafayı yemiceksiniz merak etmeyin..
Merhaba hâlâ üye misiniz bilmiyorum ama ne yaptınız çok zor günler geçiriyorum aynı korkular ve derealizasyon var ne yapmalıyım

İlaç kullanmaya başlayınca hepsi geçiyor başka da hiçbir şey iyi gelmiyor valit kaybetmeyin.

X