- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.317
- 37
Konu sahibi yorumlarda yazmış çalışırken daha iyiydim diyeBu tip rahatsızlıkların işsizlikle falan Alakası yok beyin kimyasının bozulmasıyla alkalı yani insanın elinde değil insanların neler çektiğini bilmeden burdan yazmak çok kolay
Annenizde ne gibi belirtiler vardı korktum şimdi ya bende de yabancılaşma var acaba şizofreni başlangıcı mı ki sonra ailemi ya ben de kabul etmezsemsızofrenı geçmiyor canım ,bı ara bana sen benum çocuğum degılsın demıştı çok kotu bırsey
kesinlik le alti ustu 3 gun yasayip gidecegiz o 3 gunun 2 gununu kafaya taktiklarimizla geciriyoruz yabirazcık bile gamsız olmak ne guzel dimi
Artık depresyonda olmayan çok az kişi var bununla yaşamayı hem öğrenip hem de böyle bi durum yokmuş gibi yaşamayı öğren tedavin ihmal etme şizofren ilerlemiş boyutta bi hastalık zaten takip altında olursan bu mümkün değil hobi uğraş bul kendine geçmiş olsunArkadaşlar cok kötüyüm her saniyem zehir gibi geçiyor bende anksiyete bozukluğu ve depresyon var delirmekten şizofren olmaktan çok korkuyorum kendimi telkin edip rahatlayamıyorum cıldırcam nerdeyse nolur birsey diyin
şuan bunu dıyorsanız suphecılık bile sizde olmadığını gosterır.çünkü gerçekle hayali ayırt edemiyorlarAnnenizde ne gibi belirtiler vardı korktum şimdi ya bende de yabancılaşma var acaba şizofreni başlangıcı mı ki sonra ailemi ya ben de kabul etmezsem
Şimdi şüphecilik başlayıp ya ileride yavaş yavaiş ilerleyip ayırtedemezsem çok korkuyorum anneniz birden mi oldu nasıl ilerledişuan bunu dıyorsanız suphecılık bile sizde olmadığını gosterır.çünkü gerçekle hayali ayırt edemiyorlar
Bende de yabancılaşma çok oluyordu 5 ay falan sürdü geçti gibi ama bazen yine oluyo gibi hissediyorum sizde ne zamandır varŞimdi şüphecilik başlayıp ya ileride yavaş yavaiş ilerleyip ayırtedemezsem çok korkuyorum anneniz birden mi oldu nasıl ilerledi
Hanımefendi doktor mu ? Annesinden örnek verdiğine göre değil .Şimdi şüphecilik başlayıp ya ileride yavaş yavaiş ilerleyip ayırtedemezsem çok korkuyorum anneniz birden mi oldu nasıl ilerledi
Türkiye halkının depresyona bakış açısına bak .Bak hayatım bunların hepsi ben de de var bir de 1 yıldır depresyondayım çare kendine meşgale bulmakta çalış gercekten.
Süslen dışarı çık şıkır şıkır giyin
Evet siz çok iyi biliyorsunuz müthişsiniz insan kendine bakınca çok iyi hissediyor aynada kendısını guzel gprunce ayrıca siz türk insanı değilsiniz fikirleri kökenlere gore ayırıyor arkadas o zaman lütfen siz dogru yonlendırın hanımefendi biz hiç yorum yapmayalımTürkiye halkının depresyona bakış açısına bak .
Süslen dışarı cik . Meşgale bul . Evet bu şekilde bir milim bile bilmediğiniz konularda konuşup insanlari yanlis yonlendirmeye devam edin.
1 senedir ara ara oluyorBende de yabancılaşma çok oluyordu 5 ay falan sürdü geçti gibi ama bazen yine oluyo gibi hissediyorum sizde ne zamandır var
Dr a gittim ben takıntı dedi ama kendime inandıramıyorum kaç tane Dr dedi fakat inanamıyorum inanmak için başka çareler arıyorumHanımefendi doktor mu ? Annesinden örnek verdiğine göre değil .
Bakin bu tarz hastalıkların seyri tamamen kişiseldir . Buraya herkesin göreceği şekilde yazmak ve bilgi almak çok yanlış .
Bir cok şizofreni tanısı almış hasta gayet olağan bir şekilde hayatını surduruyor.
Annesi hasta olan birinden bilgi almak yerine doktora gidin .
Iyi dinleyin doğru yorum yapıyorum .Evet siz çok iyi biliyorsunuz müthişsiniz insan kendine bakınca çok iyi hissediyor aynada kendısını guzel gprunce ayrıca siz türk insanı değilsiniz fikirleri kökenlere gore ayırıyor arkadas o zaman lütfen siz dogru yonlendırın hanımefendi biz hiç yorum yapmayalım
Hanimefendi başka çare yok.Dr a gittim ben takıntı dedi ama kendime inandıramıyorum kaç tane Dr dedi fakat inanamıyorum inanmak için başka çareler arıyorum
Ben bu hastalıgı yasayan bir kişiyim terapide alıyorum ilaç tek basına malesef hiç bir şekilde yeterli değil malesef bu dışarının bizi guzel gormezi değil iyi hissetmek sanırım siz ilaçIyi dinleyin doğru yorum yapıyorum .
Depresyon mutsuzluk demek degil, cansızlık demektir. Insan banyo yapacak enerjiyi dahi kendinde bulamaz .
Hissedecek enerjiyi de bulamaz . Güzel görünmek o olmak bu olmak depresyon evrensinde önemli degildir. Depresyonun çözümü ilaç tedavisidir . Iki çok gez saçını yaptır bilmem ne bu tarz fikirler degil .
Siz mutsuzlugunuzu dışarının sizi guzel görmesinden beslenrek geciriyor olabilirsiniz . Ama bence önce bir okuma yazmayı öğrenin. ( türk degil turkiye yazmışım, ülkeyi kast etmişim köken nerden çıktı) sonra da lütfen sağlık konusunda tıbbi bilginiz yoksa yorum yapmayın .
Komik mi bence değil?Ben bu hastalıgı yasayan bir kişiyim terapide alıyorum ilaç tek basına malesef hiç bir şekilde yeterli değil malesef bu dışarının bizi guzel gormezi değil iyi hissetmek sanırım siz ilaç
Prospektüsüsünüz
Zaten tedavi görüyorum 2 yıldır lakin bir türlü Dr un dediğine inanmıyorum başka tür inanmak için yollar arıyorum iyi bir psikiyatriste de gittim psikoloğa da başına gelmeyen bilmiyor yaşamayan çok kolay konuşup yazabiliyor işte böyleHanimefendi başka çare yok.
Zaten takıntı olduğu için inanmıyorsunuz. Doktorlar tam ne dedi bilmiorum ama içinize sinen bir psikiyatriste gidin ve iyi bi tedavi görün
Başka çareler sizden sadece götürür. Size hic bir şey getirmez.
Cok fazla düşünmemeye calışın yanınıza anlaştığınız bir arkadaşınızla cıkın dolaşın deniz havası alın iyi gelir. Ayrıca dua ve ibadet etmekte cok rahatlatıyor insanı gecer inşallah allah'ın izniyle.Arkadaşlar cok kötüyüm her saniyem zehir gibi geçiyor bende anksiyete bozukluğu ve depresyon var delirmekten şizofren olmaktan çok korkuyorum kendimi telkin edip rahatlayamıyorum cıldırcam nerdeyse nolur birsey diyin