Bu hayatta her şey insanlar için bir gün her şey normal işe gittim ve panik atak geçirdim o günden sonra herşey bambaşka oldu benim için dünyaya çok fatklı bakmaya başladım ilaçlarla yaşıyorum insan beyni öyle bir şey ki bütün herşey o nasıl isterse öyle algılıyor görmeniz bile gözünüz sağlamsa beyninize bağlı gözlerimin önünde Işık’lar çakıyordu göz doktoruna gittim gözlerin sağlam dedi beyin cerrahı her şey normal dedi ama ben bulanık görüyordum gözünün önünde siyah bir nokta çıkıyordu. O nokta çıkınca iyice kötü oluyordum derken kendimi bu dünyada değilmiş gibi hissetmeye başladım sanki rüyada gibiydim evim başka bit yer gibi gelmeye başladı ellerim sanki benim değildi sanki konuşan başladıydı her gün buralarda benim gibi bulurum belki umuduyla yazdım çoğu belirtim geçti çok şükür ama beklenti anksiyetesi devam ediyor yaşadıklarımı tekrar yaşarım korkusu var.şizofrenmiyim deliriyor muyum diye çok düşünüyordum ama doktorum bana dedi ki şizofren için başka bir şey görmek bir korku değildir gayet normaldir o vardır ve oradadır bu arada ben o noktalar bişeye dönüşür mü diye korkuyordum hala da devam ediyor bu korkum ama eskisi kadar ağır anksiyete yapmıyor.