KORKULARIM DELİRİYORUM

Gidiyorum ve 7 aydır kullanıyorum ilaç suan cok etkısı uzerımde hıcnyok
Bol bol felak nas süresi.bende birara çok kötüydüm. İlaćsız hiç mutlu olamıyordum.sonra sürekli felak ve nas süresi okudum .ama her aklıma geldikçe. Şimdi ilaç bile kullanmıyorum.bıçak gibi kesti .mutlaka dene

İlaç içtiğim halde böyleyim 😟😟
Güçlü ol canım ben ne ataklar geçirdim ölüyorum sandım sadece bir süreç öyle düşün insan böyle yaşayabilirmi hayır oyüzden ilaçlarının dozunu arttır bi nebze rahatlatıyo seni çok çok iyi anlıyorum yaşamadan bilmiyo kimse bunu anlıyorum diyolar ama anlamıyolar bu beynin bi oyunu sakin ol

Bunun değişik bir versiyonu benim. Sürekli uyuyamıyorum, hiç uyuyamicam böyle delircem ya da ölcem diye panik yapıyorum. Yeni girdiğim isi biraktim sırf bu yüzden. Daha önce de olmuştu ama ben yenmistim, bunu atlatamiyorum bir türlü. Koyulan teşhis anksiyete bozukluğu. Ilaç tedavisi başlandı, ama ben ilaçla değil bilinçle çözmek istiyorum. Kendimi rahatlatamiyorum bir türlü. Neler yapılabilir, bilen varsa aydinlatsin

Sosyalleşmek o kadar iyi gelecekki
Bu arada dini inancınıza uygunsa felak nas inşirah okumanızı tavsiye ederim

Bende de var İlaç kullanıyorum kafam çok rahat hemen doktora gidin huzurlu olmak istiyorsanız

Korkma panik ataktan kimse ne delirmiş ne şizofren olmuş .

Bunun değişik bir versiyonu benim. Sürekli uyuyamıyorum, hiç uyuyamicam böyle delircem ya da ölcem diye panik yapıyorum. Yeni girdiğim isi biraktim sırf bu yüzden. Daha önce de olmuştu ama ben yenmistim, bunu atlatamiyorum bir türlü. Koyulan teşhis anksiyete bozukluğu. Ilaç tedavisi başlandı, ama ben ilaçla değil bilinçle çözmek istiyorum. Kendimi rahatlatamiyorum bir türlü. Neler yapılabilir, bilen varsa aydinlatsin
Aynen öyle rahatlama sıfır kendimi yiyorum hep çok kötü yaa

Arkadaşlar cok kötüyüm her saniyem zehir gibi geçiyor bende anksiyete bozukluğu ve depresyon var delirmekten şizofren olmaktan çok korkuyorum kendimi telkin edip rahatlayamıyorum cıldırcam nerdeyse nolur birsey diyin 😥😥
Şizofren zorlasanda olamazsın merak etme..o genetik bişey çnkü ailede varsa bile erken yaşlarda kendini belli ediyor kişide olacaksa da...merak etmeyin anksiyete böyle illet bişey işte...sadece korkuyorsun başka bişey yapamıyorsn ben de yaşadığım için biliyorum...

Ilaclarin uzerinizde etkisi yoksa ilaci degistirmesi lazimdi.7 aydir kullanip bir iyilesme gormediginizi belirtmedinizmi

Bende okbyim 1 tane oglum var o otizmmi diye kafayi yedim suan hersey yolunda simdi ikinci bebegi cok istiyorum otizmin nedenlerini arastirip duruyorum 35 yas ustu babalar riskli diyorlar esim 36 yasinda okb gibi psikiyatrik rahatsizliklar sebep diyor bende var dusunup duruyorum cocugum ya otizm olursa diye psikoterapi ve ilac tedavisi goruyorum gecmisti bir ara bebek istemeye basladim yine dusunmeye basladim

Şizofren zorlasanda olamazsın merak etme..o genetik bişey çnkü ailede varsa bile erken yaşlarda kendini belli ediyor kişide olacaksa da...merak etmeyin anksiyete böyle illet bişey işte...sadece korkuyorsun başka bişey yapamıyorsn ben de yaşadığım için biliyorum...
Aynıısınımj yaşadınız sizde . Bilincimi kabul ettirmiyorum ıkna olamıyorum sürekli korku halındeyim

Aynıısınımj yaşadınız sizde . Bilincimi kabul ettirmiyorum ıkna olamıyorum sürekli korku halındeyim
İlaç kullanıyo musunuz? Eğer hiç aralıksız hergün yaşıyorsanız en güzeli doktora gidp antidepresan için..tabi ki doktor ne derse onu yapın ama büyük ihtimalle antidepresan yazar size...

Çook yaşadım..deliriceğimi düşündüm ya kafayı yersem ya manik depresifsem ya da şizofrensem...inanın anksiyetesi yoğun olan herkes bunları yaşıyor..yalnız değilsiniz..asla da kafayı yemiceksiniz merak etmeyin..

Canım mesajını okuyunca gülümsedim çünkü anksiyete bozukluğunu dibine kadar yaşamış biriyim :) ve şizofren olma korkusu anksiyetenin en meşhur korkularından biridir.. şizofren oldum diye psikiyatriye gittigimi bilirim.. ama doktorum çok iyiydi ve dedi ki bunu söyleyip bundan korkman bile şizofren olmadigini gösteriyor çünkü şizofreni de iç görü yoktur.. yani insan delirince denildiğini bilmez sen farkındasın korkma bu anksiyetenin en tipik korkularından biri araştır senin gibi binlerce insan var ben dahil henüz kimse delirmedi emin ol geçiyor.. psikiyatriye gitkaygı bozukluğu ile tek başına baş edemezsin canım

X