• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORKULAR NASIL OLACAK?

işte bende tam bu noktaları düşünüyorum aile onay vermeyince kesinlikle olmuyor
Görüştüğünüz kişi kararlı durursa olmayacak sey yok hayatta, benim eski konularıma bakın ailem eşimle evlenmemi hic istemedi 2 yıl türlü hakaret ve psikolojik siddete maruz kaldım ona ragmen vazgeçmedim tam anne babamın rızası olmadan evlenecekken birden olumlu tarafa döndü her sey. Simdi ben 2 yıl direnmeyip vazgecseydim ne olacakti yazik edecektim sevgime. Siz de görüştüğünüz kişi de sağlam duracak ki aileler de anlayacak ciddiyeti, benim abim hic kararlı durmadı çünkü o da ileride bunu sorun eder mi etmez mi emin değil. Dediğim gibi siz karşınızdaki kişiden emin olun yeter

Daha önce konu açmıştım. Ama bu sefer daha farklı bir korku ile geldim. Yeni biri ile tanıştık ettik ve yavaş yavaş ilerledik ve sevgili olduk. Ama bir sorunum var ben 26 yaşında daha önce başımdan 1 evlilik geçmiş bir kadınım. Evliliğim şiddet ve ihanetten bitti. Karşımda ki insan hiç evlenmemiş ve evin ilk çocuğu. Şimdi ben bununla ilişkimi devam ettirsem arada sevgi bağı çok güçlü olsa ve ailesi biz boşanmış bir kadın istemiyoruz dese ne olacak. Ve ben ilk başta yola çıkarken söyledim her şeyi anlattım çünkü benden bilsin ve ona göre devam edeli diye kendisi de benim ailem çok anlayışlı böyle şeye takılmaz dedi ama korkularım var hadi ailesi yok derse ilerde ne olacak. BEKAR BİR ERKEK İLE BOŞANMIŞ BİR KADIN İLİŞKİSİ OLMAZ MI?

Olmaz değil, düşüncenizin aksine ilişkileri çok daha iyi olur.
Evliliğin ilk zamanları o evliliğin oturması için çok önemli.
Evlilik geçirmiş kadın da erkek de, evliliğin ilk acemiliklerini üzerilerinden atarak çok daha güzel evliliğine şekil veriyor.

bnm erkek arkadaşımda aramızdaki yaş farkını ailem asla önemsemez, dağları delerim yolları aşarım seni için dedi. Tanıştık aile ile, 1 hafta sonra biz mantıklı düşünemiyoruz aşk yüzünden ama bu iş olmayacak dedi:) yani o size olan hissiyatından böyle olmasını istiyor olabilir, erkenden tanışın, olmayacaksa yıllarınız gitmesin boşa.

Daha önce konu açmıştım. Ama bu sefer daha farklı bir korku ile geldim. Yeni biri ile tanıştık ettik ve yavaş yavaş ilerledik ve sevgili olduk. Ama bir sorunum var ben 26 yaşında daha önce başımdan 1 evlilik geçmiş bir kadınım. Evliliğim şiddet ve ihanetten bitti. Karşımda ki insan hiç evlenmemiş ve evin ilk çocuğu. Şimdi ben bununla ilişkimi devam ettirsem arada sevgi bağı çok güçlü olsa ve ailesi biz boşanmış bir kadın istemiyoruz dese ne olacak. Ve ben ilk başta yola çıkarken söyledim her şeyi anlattım çünkü benden bilsin ve ona göre devam edeli diye kendisi de benim ailem çok anlayışlı böyle şeye takılmaz dedi ama korkularım var hadi ailesi yok derse ilerde ne olacak. BEKAR BİR ERKEK İLE BOŞANMIŞ BİR KADIN İLİŞKİSİ OLMAZ MI?
Oooo, siz kendinize böyle eksik, kusurlu muamelesi yaparsanız, başkaları da aynı hakkı fazlasıyla kendinde bulur. Neden olmasın ki? Sırf hiç evlenmedi diye o adamın sizden nesi fazla tam olarak?

Benim 3 tane arkadaşım, 2 şer çocuklarını da yanlarına alıp , hiç evlilik yapmamış adamlarla evlendiler. Adam arkanda ise, aile de eninde sonunda kabulleniyor zaten. Hepsi gayet mutlu gördüğüm kadarıyla.

bnm erkek arkadaşımda aramızdaki yaş farkını ailem asla önemsemez, dağları delerim yolları aşarım seni için dedi. Tanıştık aile ile, 1 hafta sonra biz mantıklı düşünemiyoruz aşk yüzünden ama bu iş olmayacak dedi:) yani o size olan hissiyatından böyle olmasını istiyor olabilir, erkenden tanışın, olmayacaksa yıllarınız gitmesin boşa.
Kaç yaş fark vardı ki? Adamın yaşı kaç?

Boşanmış kadınla bekar kadın arasındaki tek fark bekaret değil mi? Hatta o farkta çok belli değil. Nereden bilebiliriz bekarların bakire olduğunu?
Zaten böyle bir şey sorun olursa bırakın gitsin.
Hiç bir kadının sevişti diye kendini ezik hissetmemesi gerekiyor. Bunu siz kabul edin önce sonra ailelere laf düşmez zaten.

Görümcemin bir çocugu vardı fakat hiç evlenmemiş biriyle evlendi.Çocugun ailesi çok yaslı zaten görümceleri var onlarda çok sevıyorlar kendısını cocugunu.Belkide yaşı var hala var bu saatten sonra bekar bırını bulamaz dusuncesınde de olmus olabılır erkek tarafı bılmıyorum.Sevgılınızın yası kucukse baska kız yokmu da dıyebılırler.Fakat ıs sevgılınızde bıtıyor sızın arkaanızda durursa hıcbırsey olmaz

Görüştüğün kişi razıysa ailesi karşı bile gelse razı eder bi şekilde Sıkıntı yapmayın böyle şeyler çok normal

Nolcakki namusunlan evlenmişsin anlaşamamış boşanmışsın tatlım eğer seni kabul etmezlerse o ailenin terbiyesizliğidir.

Burda iş görüştüğünüz kişi de bitiyor. Ailem sorun etmez dediyse bir bildiği vardır ki sizinle yola çıkmış. Ama insanlar iş ciddiye binince değişebilir. Etki altında kalabilir. İnşallah herşey istediğiniz gibi ilerler ama yine de olumsuz bişey söylerlerse üzülmeyin

Arkadaşlar tüm güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet benim de çok tanıdığım kadın bekar erkekle evlendi ve çok mutlular. Bu arada ben 26 erkek arkadaşım 28 yaşında. Allah hepinizden razı olsun. Allahım kalbinize gönlünüze göre versin. KK kadınları

çocuğum yok ve 5 ay evli kaldım ve gören hala genç kız sanır beni
Genç kız sanmalarının sebebi 26 yaşında olmanız olabilir mi? Bekaret gidince ömürden ömür mü gidiyor ne alaka?

Ben de bosanmistim,hic evlenmemis biriyle yaptim ikinci evliligimi. Esimin karariyla ailesine soylememistik. Sonradan ben soyledim kimse tepki bile vermedi. Gayet de olabiliyor yani once kendiniz sorun etmeyin,cevreye laf dusmez onemli olan es adayinizin ne dusundugu

Ben de bosanmistim,hic evlenmemis biriyle yaptim ikinci evliligimi. Esimin karariyla ailesine soylememistik. Sonradan ben soyledim kimse tepki bile vermedi. Gayet de olabiliyor yani once kendiniz sorun etmeyin,cevreye laf dusmez onemli olan es adayinizin ne dusundugu
aynen canım benim inşallah benimde böyle olur

siz kendiniz nasıl yaftalarsanız , çevrenizde sizi öyle görür.. Millet neler yaşıyor ... sevip , evlenmek ama yürütememiş olmak bir kusur değildir. hayatın ta kendisidir. Herkesin başına gelir.. asıl bundan sonraki adam benim kıymetimi bilecek mi , benim ailem isteyecek mi diye düşünmeye başlayın.. Kendinize bakış açınızı değiştirin , siz çok değerlisiniz.. Bunu hissettirin.

Back