- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Kucuk kiyamet yerliArkadaşlar....Merhaba!
İçinde korku ve gerilim dolu bi filmi önermenizi istiyorum. çok korku filmi izledim ve artık izlerken o kadar korkmuyorum yada korkacak bir film seçmiyorum. sizlerden öyle bir film tavsiyesi bekliyorum ki bi süre bu filmin korkutulucuğunu düşüneyim:)
Çok beğenmiştim iki filmi de. Herkese hitap etmeyebilir, ama güzel filmler.Hostel 1,2.
Martyrs.
Bu ikisi saglam psikoloji gerektirir.
Izlemistim:) 2 cocuk dag evi gibi bi evde yasiyolar ruh gibi bi anne onlara bakiyo o dimi?Mama tavsiye ederim. 2013 yılı bir film gece Yarısı sinemada sadece eşim ben ve en iyi arkadaşımız olan bir çift ile izlemiştik başka kimse yoktu, uzun süre bir birimizden ayrılamamıştık hatta aynı evde kalsak diye düşünmüştük...
Tamam birazdan bakicamyok canım yönetmen ama çok iyi işlere imza attı belki bildiğin filmler bile vardır aralarında..
james wan filmleri yaz çıkar.. :))
Uc harfliler madridi izlemedim sadece dabbenin bazilarini korku evini izledim galiba konusi neydi? Sende benim kafadansin bende severim inli cinli filmleri soyle guzel ciksada izlesekKızlar ben nerdeyse bütün inli çinli filmleri izledim hatirladiklarimi yazıyorum
Dabbe1_2_3_4_5 (çok seviyorum dabbe serilerini)
Siccin 1_2 (siccinide sevdim)
Musallat 1_2 ( inli çinli filmlere bayilirim)
Korku evi ( harika kesinlikle oneririm)
Muska (iğrenç)
Şeytani racim (iğrenç)
Mihrez (saçma)
Semum (idare eder)
Uç harfliler Madrid( korktum ne yalan solum)
Elçin ( 1hafta etkisinde kldim)
Cok haklisin bende katiliyorum turk korku asla izlemem cinli olirsa izlerim bazilari guzel olabiliyorkızlar bilmiyorum katılırmısınız benim sadece kendi fikrim türkler çok abartıyolar ya korku filmi olayını (ben hiç türk korku filmi izlemem) hayattada o hataya düşmem..
konu yok birden fazla abartıyolar çok ağır işliyolar konuyu.. ben sevmiyorum..
Hostel 1 2 manyakti digerini izlemedimHostel 1,2.
Martyrs.
Bu ikisi saglam psikoloji gerektirir.
Tamam izlicemKucuk kiyamet yerli
Icimde yasadigim deri tamam bunuda not larima ekliyorum izleyince yorumlari yapicamiçinde yaşadığım deri diyorum bunu burayı okuyan herkez seyretsin
on üztünden on verdiğim tek film..
ilk yarım saat olayları anlamıyosunuz sonra film ortaya çıkıyo harika bi film
şiddetle tavsiye ediyorum
insanın değer yargılarını sorgulayan bi gerilim filmi..
dabbe 6 çıkmış sanırım ben gideemedim :) bide garezi izleyebilirsin ben etkilendim ne yalan sylimUc harfliler madridi izlemedim sadece dabbenin bazilarini korku evini izledim galiba konusi neydi? Sende benim kafadansin bende severim inli cinli filmleri soyle guzel ciksada izlesek
bekliyorumm yorumunu benim en etkilendiğim film.. korku diil amaIcimde yasadigim deri tamam bunuda not larima ekliyorum izleyince yorumlari yapicam
bu filmi cok begendim,ikinciside cikmis bu güzel haberbu arada conjuringide izleyebilirsin ( gerçek hikayeye dayanıyo) oda james wan filmlerinden zaten..
ben tırstım hala son bölümü izleyemedim şimdi son bölümü izliycem..
konu sahibinin sayesinde bende ögreniyorumamityville the awakening..
2016 da gösterime giricek filmlerden bi öneri..
şuanda açtım izliyorum bu filmi bitirince yorum yapıcambekliyorumm yorumunu benim en etkilendiğim film.. korku diil ama
psikolojik gerilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?