• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korku ve gerilim filmi ne önerirsiniz??? acil cvp kk üyeleri...

içinde yaşadığım deri diyorum bunu burayı okuyan herkez seyretsin
on üztünden on verdiğim tek film..
ilk yarım saat olayları anlamıyosunuz sonra film ortaya çıkıyo harika bi film
şiddetle tavsiye ediyorum
insanın değer yargılarını sorgulayan bi gerilim filmi..

Mama tavsiye ederim. 2013 yılı bir film gece Yarısı sinemada sadece eşim ben ve en iyi arkadaşımız olan bir çift ile izlemiştik başka kimse yoktu, uzun süre bir birimizden ayrılamamıştık hatta aynı evde kalsak diye düşünmüştük...
Izlemistim:) 2 cocuk dag evi gibi bi evde yasiyolar ruh gibi bi anne onlara bakiyo o dimi?

Kızlar ben nerdeyse bütün inli çinli filmleri izledim hatirladiklarimi yazıyorum
Dabbe1_2_3_4_5 (çok seviyorum dabbe serilerini)
Siccin 1_2 (siccinide sevdim)
Musallat 1_2 ( inli çinli filmlere bayilirim)
Korku evi ( harika kesinlikle oneririm)
Muska (iğrenç)
Şeytani racim (iğrenç)
Mihrez (saçma)
Semum (idare eder)
Uç harfliler Madrid( korktum ne yalan solum)
Elçin ( 1hafta etkisinde kldim)
Uc harfliler madridi izlemedim sadece dabbenin bazilarini korku evini izledim galiba konusi neydi? Sende benim kafadansin bende severim inli cinli filmleri soyle guzel ciksada izlesek

kızlar bilmiyorum katılırmısınız benim sadece kendi fikrim türkler çok abartıyolar ya korku filmi olayını (ben hiç türk korku filmi izlemem) hayattada o hataya düşmem..
konu yok birden fazla abartıyolar çok ağır işliyolar konuyu.. ben sevmiyorum..
Cok haklisin bende katiliyorum turk korku asla izlemem cinli olirsa izlerim bazilari guzel olabiliyor

içinde yaşadığım deri diyorum bunu burayı okuyan herkez seyretsin
on üztünden on verdiğim tek film..
ilk yarım saat olayları anlamıyosunuz sonra film ortaya çıkıyo harika bi film
şiddetle tavsiye ediyorum
insanın değer yargılarını sorgulayan bi gerilim filmi..
Icimde yasadigim deri tamam bunuda not larima ekliyorum izleyince yorumlari yapicam

Uc harfliler madridi izlemedim sadece dabbenin bazilarini korku evini izledim galiba konusi neydi? Sende benim kafadansin bende severim inli cinli filmleri soyle guzel ciksada izlesek
dabbe 6 çıkmış sanırım ben gideemedim :) bide garezi izleyebilirsin ben etkilendim ne yalan sylim
korku seansıda çok güzel

insan kırkayak var çok korku gibi değil ama insanın psikolojisine şak diye işliyor 2. si de var filmin o daha beter

Back
X