• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korku ve gerilim filmi ne önerirsiniz??? acil cvp kk üyeleri...

The babys room. Tadindan yenmez bir film. Gizem gerilim ve beklenmedik son. Ben uc kez izledim. Cok begeniyorum insallah siz de begenirsinuz. Konusu paralel evrenle ilgili
şimdi izledim gerçekten çok güzeldi teşekkürler:) ama sonunda adam paralel evrende mi kalıyor? elinde kesik vardı. ama karısını hastaneye gönderirken yoktu o adam onun yerine geçti. yani esas adam o odada mı kaldı?

şimdi izledim gerçekten çok güzeldi teşekkürler:) ama sonunda adam paralel evrende mi kalıyor? elinde kesik vardı. ama karısını hastaneye gönderirken yoktu o adam onun yerine geçti. yani esas adam o odada mı kaldı?
Evet esas adam paralel evrene hapsoldu. Kotu adam gercek dunyaya cikti. Ters kose olmustum ilk izledigimde. Ama yaşli adam soylemisti ugrasma yoksa o kutuya kendin hapsolursun diye. Dinlemedi. Karisi da adama inanmadi ona cok uzulmustum insan sevdigine nasil inanmaz :( ama gordu gununu en sonunda :D

Evet esas adam paralel evrene hapsoldu. Kotu adam gercek dunyaya cikti. Ters kose olmustum ilk izledigimde. Ama yaşli adam soylemisti ugrasma yoksa o kutuya kendin hapsolursun diye. Dinlemedi. Karisi da adama inanmadi ona cok uzulmustum insan sevdigine nasil inanmaz :KK43: ama gordu gununu en sonunda :KK70:
evet canım yazdıktan sonra düşününce anladım bende. çünü monitörde gösterdi adamı.. 2 si var mı bunun?

Hayir. Ama boyle daha guzel 2si olsa tadi kacardi :)
belki de.. haklısın
peki ben sana sorayım tepenin gözlerini izledin mi?
pinin yaşamının izlemeni tavsiye ederim.. mükemmeeeelll.. konusunu hiç okumadn aç o şekilde daha güzel olacak emin ol. çok ödül almış ilk 10a girmiş bi film mutlaka izleee

belki de.. haklısın
peki ben sana sorayım tepenin gözlerini izledin mi?
pinin yaşamının izlemeni tavsiye ederim.. mükemmeeeelll.. konusunu hiç okumadn aç o şekilde daha güzel olacak emin ol. çok ödül almış ilk 10a girmiş bi film mutlaka izleee
Yok onlari izlemedim. Ama inswllah firsat byldugum bi gun izlerim :)

Mama tavsiye ederim. 2013 yılı bir film gece Yarısı sinemada sadece eşim ben ve en iyi arkadaşımız olan bir çift ile izlemiştik başka kimse yoktu, uzun süre bir birimizden ayrılamamıştık hatta aynı evde kalsak diye düşünmüştük...

Kızlar ben nerdeyse bütün inli çinli filmleri izledim hatirladiklarimi yazıyorum
Dabbe1_2_3_4_5 (çok seviyorum dabbe serilerini)
Siccin 1_2 (siccinide sevdim)
Musallat 1_2 ( inli çinli filmlere bayilirim)
Korku evi ( harika kesinlikle oneririm)
Muska (iğrenç)
Şeytani racim (iğrenç)
Mihrez (saçma)
Semum (idare eder)
Uç harfliler Madrid( korktum ne yalan solum)
Elçin ( 1hafta etkisinde kldim)

kızlar bilmiyorum katılırmısınız benim sadece kendi fikrim türkler çok abartıyolar ya korku filmi olayını (ben hiç türk korku filmi izlemem) hayattada o hataya düşmem..
konu yok birden fazla abartıyolar çok ağır işliyolar konuyu.. ben sevmiyorum..

Back
X