- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Tammam. Bi de aynalar diye bi film var. 1.sini izle ama 2.si o kadar guzel degil. 1.efso degisik bisey :)))yarın izlicem bulurum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tammam. Bi de aynalar diye bi film var. 1.sini izle ama 2.si o kadar guzel degil. 1.efso degisik bisey :)))yarın izlicem bulurum:)
bi kaç serisini izledim teşekkürler:)tabi ki testere serisi(eğer izlemediysen)
pek çok korku filmi izledim hala testere favorim
2sini de izledim:) pinin yaşamını biliyo musun?Tammam. Bi de aynalar diye bi film var. 1.sini izle ama 2.si o kadar guzel degil. 1.efso degisik bisey :)))
şimdi izledim gerçekten çok güzeldi teşekkürler:) ama sonunda adam paralel evrende mi kalıyor? elinde kesik vardı. ama karısını hastaneye gönderirken yoktu o adam onun yerine geçti. yani esas adam o odada mı kaldı?The babys room. Tadindan yenmez bir film. Gizem gerilim ve beklenmedik son. Ben uc kez izledim. Cok begeniyorum insallah siz de begenirsinuz. Konusu paralel evrenle ilgili
Evet esas adam paralel evrene hapsoldu. Kotu adam gercek dunyaya cikti. Ters kose olmustum ilk izledigimde. Ama yaşli adam soylemisti ugrasma yoksa o kutuya kendin hapsolursun diye. Dinlemedi. Karisi da adama inanmadi ona cok uzulmustum insan sevdigine nasil inanmaz ama gordu gununu en sonundaşimdi izledim gerçekten çok güzeldi teşekkürler:) ama sonunda adam paralel evrende mi kalıyor? elinde kesik vardı. ama karısını hastaneye gönderirken yoktu o adam onun yerine geçti. yani esas adam o odada mı kaldı?
evet canım yazdıktan sonra düşününce anladım bende. çünü monitörde gösterdi adamı.. 2 si var mı bunun?Evet esas adam paralel evrene hapsoldu. Kotu adam gercek dunyaya cikti. Ters kose olmustum ilk izledigimde. Ama yaşli adam soylemisti ugrasma yoksa o kutuya kendin hapsolursun diye. Dinlemedi. Karisi da adama inanmadi ona cok uzulmustum insan sevdigine nasil inanmaz ama gordu gununu en sonunda
Hayir. Ama boyle daha guzel 2si olsa tadi kacardi :)evet canım yazdıktan sonra düşününce anladım bende. çünü monitörde gösterdi adamı.. 2 si var mı bunun?
belki de.. haklısınHayir. Ama boyle daha guzel 2si olsa tadi kacardi :)
Yok onlari izlemedim. Ama inswllah firsat byldugum bi gun izlerim :)belki de.. haklısın
peki ben sana sorayım tepenin gözlerini izledin mi?
pinin yaşamının izlemeni tavsiye ederim.. mükemmeeeelll.. konusunu hiç okumadn aç o şekilde daha güzel olacak emin ol. çok ödül almış ilk 10a girmiş bi film mutlaka izleee
izle yorumunu bekliyorum mutlakaYok onlari izlemedim. Ama inswllah firsat byldugum bi gun izlerim :)
:) benim tavsiyerlerimi mutlaka izle o zaman:)Burada yazanlardan bir derleme yaptım. Herkesin emeğine sağlık
yok canım yönetmen ama çok iyi işlere imza attı belki bildiğin filmler bile vardır aralarında..James van filmin adi mi?