• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korku ve gerilim filmi ne önerirsiniz??? acil cvp kk üyeleri...

:)) evet biliyorum. Ee baska onerin varmi bugun yine izliyim. Sen i saw the devil izledinmi? Cok superdi unutamadigim filmler arasindadir

karanlık sular var oda güzeldir..
perili ev vardı küçük kızın ismi judy di ( çok var ya ondan ayırt et diye) oda polis kayıtlarına geçen ilk doğa üstü olay haunted home sonraa
sinister var..
iskelet anahtar güzeldi.. şimdilik bu kadar harırlayabildim fragmanlarını izle hangisi daha çok sararsa seç birini :)
ama karanlık suları izleyebilirsin bu gün onu seçtim senin için :)))

image.jpg
Hic guzel degildi ya izlerken cok sikildim hep bisey olacak diye bekledim ama bisey olmadi.
yanlış filmi açtın kesin.. :)
çok güzel filmdir atraksiyonludur aslında.. bi anne kız var bi apartman dairesine taşınıyo falan olaylar başlıyo..
hatta kore yada japon yapımıdır ondan çevrilmiştir..

Aaa inanmiyorum ya 1 saatim. Bosa gitti benim izledigi
Eki Görüntüle 1674072

yanlış filmi açtın kesin.. :)
çok güzel filmdir atraksiyonludur aslında.. bi anne kız var bi apartman dairesine taşınıyo falan olaylar başlıyo..
hatta kore yada japon yapımıdır ondan çevrilmiştir..
izledigim o degil bende bu kiz benim az cok zevkimi anladi nasil boyle bi film onerdi diyorum benim izledigim ihaneti konu aliyo o kadar sikiciydi ki anlatamam bisey yok filmde hayatimda izledigim en igrenc filmdi ayirdigim zamana acidim offf ya

Aaa inanmiyorum ya 1 saatim. Bosa gitti benim izledigi

izledigim o degil bende bu kiz benim az cok zevkimi anladi nasil boyle bi film onerdi diyorum benim izledigim ihaneti konu aliyo o kadar sikiciydi ki anlatamam bisey yok filmde hayatimda izledigim en igrenc filmdi ayirdigim zamana acidim offf ya
kıyamam yaaa çok üzgünüm başka aynı isimde olabilceğini kestiremedim..
bundan sonra tam isimli söyliycem ..
canım ruhlar bölgesinide izleyebilirsin çok sevildi o seri.. 1,2 ve 3 üde var.. onları iZle.. korku yönetmen james wan

Kızlar bende tam bir korku gerilim filmi tutkunuyum.. Ama perili köşklerden, şeytan cikarmalardan gına geldi.. Yalnızca doğaüstü varlıklardan etkileniyorum :KK17: onun harici etki etmiyor.. Birde iyi yapılmış turk filmlerini yabancı filmlere tercih ederim.. Daha samimi ve olası geldiği için korkutuyor.. Bi listem var ve izledikçe tik atiyorum..bende yeni filmler arıyorum..hepimize iyi seyirlerr :KK5:

kıyamam yaaa çok üzgünüm başka aynı isimde olabilceğini kestiremedim..
bundan sonra tam isimli söyliycem ..
canım ruhlar bölgesinide izleyebilirsin çok sevildi o seri.. 1,2 ve 3 üde var.. onları iZle.. korku yönetmen james wan
şimdi doğrusunuz izledim zor oldu bulmam karanlık sular deyince benim ilk izlediğim çıkıyor kore falan da yazdım resmi görünce izledim. çok güzeldi bu yapım 2002. ben gecenlerde the cat i izledim 2012 yapımdı sanırım aynı bunun gibiydi. küçük bi kız var kedileri çok seviyor apartmanında bir sürü dolusu kedi var ama yeni taşınanlar kedileri istemiyo kedileri bodrum kata kapatıp heryere sıva yapıyolar ama kızda kedilerin içinde kalıyo ölüyo ruhu geziniyo bundaki gibi. şimdi izlediğimde terasta su tankına düşüyo the catte bodrumdaki bi tanka düşüyo ama sonra cenazesini bulup gömüyolar. bunda annesini aldı. izlenmeye değer bi filmmiş

ruhlar bölgesi çok dnk geldi ama izledimmi bilmiyorum. 1408 diye bi film başka sitede bayağı övmüşler izledinmi? bide raydan çıkanlar ve gizli pencereyi beğenmişler çok

ruhlar bölgesi çok dnk geldi ama izledimmi bilmiyorum. 1408 diye bi film başka sitede bayağı övmüşler izledinmi? bide raydan çıkanlar ve gizli pencereyi beğenmişler çok
izledim 1408 i çok sarmaz sanki ya o.. bi otel odasında geçiyo.. işte uğursuz bi oda var adam inanmıyo giriyo odaya aonra halüsülasyonlar görüyo falan.. :) diğerlerini bilmiyorum canım ya..

Eki Görüntüle 1674875 aaaa aklıma geldi canım shutter'ı izlee çok gzüeldir.. resimdeki hayalet olarak türkçeye çevrilmiş ismi... aaa onu tavsiye ediyorum kesinlikle..
Ay canim ya ben ne salagim galiba yine yanlis filmi izledim yani soylee ben baska sitede bunu cok duymustum bayagi ovuyolardi izledim biseye benzetemedim anlami resimdeki hayaletmi? Shutter yazdim ne ciktiysa onu izledim. Bak soyleydi bi cift var orman gibi bi yere tatile gidiyolar resim cekiniyolar fotograflari cikartinca resmin yaninda beyaz bi hayalet gibi bisey var butun film bu sekilde boyle miydi? Ve de hic begenmemistim eger o degilse birazdan bunu izlicem

Back
X