Korku evi

Yağmurdan korumak için zilin üstüne koruma taktirabilirsiniz. Bizim zil ve merdivenler kışın ıslanmasın diye kabin yaptırdık. Böylelikle zil de ıslanmıyor
Kapı ve zil iç kısımda zaten yağmur kar vs girmiyor merdiven çıkıp giriyorsunuz sağ sol üst korunaklı

Böyle bir şey mümkün mü gerçekten içim soğuyacak evetse
Ay hayır devil, tabii ki de besbelli metafizik güçlerin saldirisi altındasın ama benim eniştem dünya elektrik tesisatçıları konfederasyonu başkanı olduğu için kandırmaya çalışıyorum seni Kız tabii ki de arıza işte, korkma ya, deli

Tesisat sıkıntısı diye gercekci örnekler veriyoruz. Ben dahil bunu yaşayan arkadaşlar var. Bu fikri niye hiç önemsemiyorsun onu merak ettim korkulacak birsey yoktur yine diyorum tesisatçı çağırın
Önemsemediğimi tam olarak nereden çıkardınız ?

Korkmayın endişe etmeyin bu düşünceler vesveseden ibaret. Tamamen tesisat sorunu olabilir çünkü etrafta yazlık evler var hiç çocuk yok diyorsunuz. Sahil çevresi olduğu için insanlar yazın akın ediyordur oraya. Spiritüel, doğa üstü bir olay olduğunu hiç düşünmüyorum.

Benim derdim üç harflilerden ziyade birinin kasti beni takip etmiş olma ya da rahatsız ediyor olma ihtimali hatta acaba hırsızlık yapacaklar evde miyiz onu mu deniyorlar diye bile düşündüm maalesef tr de yaşadığımız için ilk aklıma bunlar geliyor + elektrikçi gelirse pahalı mı olur ucuz mu olur diye düşünmek aklıma gelecek son seçenek bile olamaz benim için

Önemsemediğimi tam olarak nereden çıkardınız ?
Çünkü hala baska birsey olabilir mi acaba diye yanıtlar arıyorsun ondan. Korktuğunu anlıyorum ama gerçekten korkulacak birsey yoktur. Ha gercekten tesisatta birsey cikmazsa ki sanmıyorum o zaman zili iptal edersiniz başka bir durum varsa zaten zille rahatsiz edemeyen başka şekilde etmeye çalışır olayi çözersiniz. Ama sadece bozuk zil korkmayın

Sen kendine kaos mu ariyorsun ne diyelim sana musallat olmuşlar mi? Biri takip ediyor zili çalıyor mu? Kendi kendini huzursuz etme hemen. Tesisatçı çağır sorunu çözsün.
Aynen evde çok sıkıldım çok kaossuz zaten haftalardır hayatım oturup kaos aradım

Ya diyorum ya kafada kırk tilki dönünce aklıma en normal değil en olmayacak en kötü ihtimaller geliyor

Doğa üstü olsa ona bile razı durumdayım şu an hshdhdh :) benim korkum takıntılı biri ne bileyim bir manyak bir hırsız vs

Ya kıyamam anlıyorum ben seni ama kontrol edecek adam günde 5 kere zil çalmaz, o riski almaz, sen içini ferah tut, ben yüzde 90 arıza diyorum

Hayır insanlara cevap verip düşüncemi söylüyorum sadece ayrıca tesisattan olan yorumları önemsemesem kalkıp resetleme yapmam bakalım devam ederse de bulur bir usta çağırırız ama benim aklıma ilk en kötü ihtimaller geldi maalesef

Doğa üstü olsa ona bile razı durumdayım şu an hshdhdh :) benim korkum takıntılı biri ne bileyim bir manyak bir hırsız vs
Hırsızın en son çalacağı şey zil zaten :) ama takıntılı manyak olabilir mi yok sanmıyorum o da değil bence. Ama kesinlikle bina çevresine güvenlik amaçlı kamera taktırmak lazım. Eğer orda kiracıysanız ev sahibi ile görüşmek lazım bu konuyu. Ortak bir kararla binaya kamera taktırılır.

Ziliniz bozuk. Tamirci çağırıp baktırın. 1 dk cin değil galiba zile basıp kaçan illa ki görürdünüz.

Iste dusunculerinizin en kötüsüne gittiğinin farkında olduğum için gercekcinin uzerinde durmak için belirte belirte yazdım ben de. Amacım eleştirmek degil korkundan arındırıp daha gercekci dusundurmek. Senin kafandan geçenler seklinde cevaplandirsak burda birkaç kişi sen bu gece uyku uyuyamazsın. Tabiki tedbirli ol ama önce arıza isini düşün ha degilse o o zaman onun icin de bir dolu yontem düşünüpbir yol bulmaya çalışırız. Takip, rahatsiz etme, hırsızlık falan öyle pek zille vs olacağını sanmam yakalanma ihtimali çok yüksek çünkü.

Zil kısa devre yapıyordur. Benzer bir şeyi eski evimizde yaşamıştık. Bi usta çağırıp baktırın.

Aklıma Konya'da cinli diye üç kuruşa kiralık verilen villayi havada kapıp oturan öğrenciler geldi ilk kez cehaletin ekmeğini yiyoruz diye seviniyolardi garipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…