• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku evi

Sesli diafon var önce diafonu uyandırıyorsunuz sizi sesle yönlendiriliyor lütfen daire numarası girin ve # e basın diyor yani tuş takılı kaldı rüzgar esti birinin eli çarptılık bir durum tamamen eleniyor iş kasıtlı mı yapılıyor acaba diye düşündürüyor beni

Böyle yazmış tuş takılma seçeneği eleniyor yani
Bu durumda ya kısa devre var ya da iyi saatte olsunlar uğruyor....

Ya elektrikci cagiracaksin ya da exorcist yaptiracaksin konu sahibi, seçim senin.

Sesli diafon var önce diafonu uyandırıyorsunuz sizi sesle yönlendiriliyor lütfen daire numarası girin ve # e basın diyor yani tuş takılı kaldı rüzgar esti birinin eli çarptılık bir durum tamamen eleniyor iş kasıtlı mı yapılıyor acaba diye düşündürüyor beni

Böyle yazmış tuş takılma seçeneği eleniyor yani
Olabilir böyle bi zil sistemi varsa zaten içerden iptal edilebiliyor . Ben direk fişini çekiyorum kargo gelecegınde de sesını en düşük Moda alıyorum onda da önce kameradan bakıyorum Kargoyla açıyorum komşu çoçuğuysa falan açmıyorum alışmasın anasını kıcını kaldırmıyor die bi komşumun çocuğu sürekli benım zile basardı hatta geçen gün kızdım ramazan da uyumuyoruz sahura kadar neden bizi rahatsız etmesine müsade ediyorsunuz die

Çocuklar zile basıp kaçıyor olabilir mi
Çocuk yok çevrede ne gece ne gündüz sıfır insan ancak yazın aileler geliyor o zaman biraz insan görüyoruz o zaman olsa bende çoluk çocuk ya da bilmeyen biri vs diye düşüneceğim de yok maalesef öyle mahalle site insanların yaşadığı bir kısım değil

Bu durumda ya kısa devre var ya da iyi saatte olsunlar uğruyor.... Ya elektrikci cagiracaksin ya da exorcist yaptiracaksin konu sahibi, seçim senin .
Bence uğrayan falan yoktur :) kısa devre fikri daha mantıklı görünüyor bu durumda.

Bende mahallenın çocuklarından bıktım tam site kapısının karşısı park siz düşünün. zili sessize alıyorum yada tamamen iptal ediyorum kargo gelecegınde yada misafir geleceğinde tekrar aktif hale getıriyorum
Keşke böyle bir seçenek olsaydı da bende bundan bıksam sıfıra yakın ihtimal olunca korkuyorum

Yağmurdan korumak için zilin üstüne koruma taktirabilirsiniz. Bizim zil ve merdivenler kışın ıslanmasın diye kabin yaptırdık. Böylelikle zil de ıslanmıyor

Camdan göremiyorsunuz sanırım dış kapıyı
Yok cam , balkon vs ana yola bakıyor kapı sol iç tarafta kalıyor görme şansım yok bir tek diafon kamerasında görebilirim o da çalar çalmaz göremiyorum onun not bırakması lazım diğer türlü çalarken denedim kamera aktif değil diyor ama biri bana aşağıdan görüntülü not bırakabiliyor nasıl oluyor anlamadım

Siz eliyorsunuz ama büyük ihtimal ziliniz bozuk. İşin ustasını çağırın baksın. Bir problem yoksa o zaman onu eleyin.
Teşekkür ederim eleme sebebim belli aralıklarla belli saatlerde olduğu için hani bir zil hep aynı sularda mı bozulur diye düşünüyor insan

Benim eski evimde sıkıntı vardı. Ben de sizin gibi kırk şey düşünmüştüm. Kablolarda sıkıntı oluşmuş. Kimin ziline basilsa benimki de çalıyordu. Durduk yere de çalıyordu. Sonra tamir edildi duzeldi. Bir tesisatciyla görüşün öncelikle.
Çok teşekkür ederim

Keşke böyle bir seçenek olsaydı da bende bundan bıksam sıfıra yakın ihtimal olunca korkuyorum
Kız neden korkuyosun? Ay besbelli kısa devre işte, illa üç harflilere mi bağlayalım yani konuyu 😂 yarın çağır bı elektrikçi , ha elektrikçi pahalı olur diye korkuyorsan onu bilemicem, baştan pazarlık yaparsın , bitti gitti

Herkese selamlar kızlar
Yaşadığım ev artık bana korku evi hissiyatı verdiği için böyle bir başlık attım.
3 haftadır evimde huzurum kalmadı , sürekli zilim çalıyor ama sinir bozucu bir şekilde sabah 10 da başlıyor gece 2 ye kadar aralıklarla zil çalıyor ama bu gece iş korkunç bir boyuta evrildi şimdi madde madde ilginçlikleri sayıyorum

1. Normalde beklediğim kargo vs olmadığı zaman kapı açma huyum yok bu sebeple ilk başlarda çok önemsemedim yanlış çalıyor olabilir denk gelmiştir vs vs diyerek kapı tam olarak aşağıdan mı çalıyor yukarıdan mı bunu keşfedemedim

2. Bu çalma sıklığı beni rahatsız edecek dereceye geldiğinde kapıyı açtım koridorumda kimse yok aşağıdan çaldığını fark ettim koridorda karşılıklı iki binayız bu gece komşumun kapısını çalıp sordum haftalardır kapımın sürekli çaldığını aynısını yaşayıp yaşamadığını sordum kendisi bunu yaşamıyor

3. Aşağıdan kapı çalıyor olmasının ilginçliği şu ki dairelerin zilinin çalması için basılacak zil yok. Sesli diafon var önce diafonu uyandırıyorsunuz sizi sesle yönlendiriliyor lütfen daire numarası girin ve # e basın diyor yani tuş takılı kaldı rüzgar esti birinin eli çarptılık bir durum tamamen eleniyor iş kasıtlı mı yapılıyor acaba diye düşündürüyor beni

4. Bunu kasıtlı yapacak bir tanıdığım yok, geçmişimden herhangi bunu yapabilecek biri yok.

5. Zilim çalındığında kalkıp kapıyı açıp asansörü takip ediyorum kimse asansör kullanmıyor binaya giren çıkan yok ve ilk 3 kat iş yeri zaten ve geriye kalan daire sayı ve numaralarında karıştırılacak bir durum yok

6. İşin geldiği son noktada bugün saat 9-10-12-18-19 sularında yine zilim çaldı ve 19 da çalan son zilde sinirle kalkıp aşağıya indim inerken de telefonumun videosunu açarak indim dış kapı tamamen cam düşünün ve benim aşağı inme sürem 1 dk bile değil kapıda kimse yok diafonun ışığı kapalı sokakta kimse yok yan binanın bahçesi dahil sağ sol her yere baktım kimse yok belki ben sinirle korkuyla fark mı edemedim diye videoyu pcden durdura durdura izledim çevrede kimse yok gölge yok bir şey yok çıldırmanın eşiğine geldim

7. Binamızın dışında ve içinde güvenlik kamerası yok ve sanırım yan binada da yok kapımın tam önü çimenlik bomboş bir arsa gibi bir şey sağ tarafa gidersem anayol herhangi bir iş yeri burayı gören kamera yok sola insem sahil ve bir kaç bina dışında insanların yazlık evleri gibi evleri var ve zaten bu sezonda oralarda kimse yok muhtemelen kamera koydularsa da sorabileceğim kimse yok

Ben bunu şikayet etsem elimdeki tek delil sözle kapı çalıyor demem ve şüphe duyduğum kimse yok ben bu durumda ne yapabilirim farklı ne yol izleyebilirim
Kendinizi iyice korkutmuşsunuz
Herkese selamlar kızlar
Yaşadığım ev artık bana korku evi hissiyatı verdiği için böyle bir başlık attım.
3 haftadır evimde huzurum kalmadı , sürekli zilim çalıyor ama sinir bozucu bir şekilde sabah 10 da başlıyor gece 2 ye kadar aralıklarla zil çalıyor ama bu gece iş korkunç bir boyuta evrildi şimdi madde madde ilginçlikleri sayıyorum

1. Normalde beklediğim kargo vs olmadığı zaman kapı açma huyum yok bu sebeple ilk başlarda çok önemsemedim yanlış çalıyor olabilir denk gelmiştir vs vs diyerek kapı tam olarak aşağıdan mı çalıyor yukarıdan mı bunu keşfedemedim

2. Bu çalma sıklığı beni rahatsız edecek dereceye geldiğinde kapıyı açtım koridorumda kimse yok aşağıdan çaldığını fark ettim koridorda karşılıklı iki binayız bu gece komşumun kapısını çalıp sordum haftalardır kapımın sürekli çaldığını aynısını yaşayıp yaşamadığını sordum kendisi bunu yaşamıyor

3. Aşağıdan kapı çalıyor olmasının ilginçliği şu ki dairelerin zilinin çalması için basılacak zil yok. Sesli diafon var önce diafonu uyandırıyorsunuz sizi sesle yönlendiriliyor lütfen daire numarası girin ve # e basın diyor yani tuş takılı kaldı rüzgar esti birinin eli çarptılık bir durum tamamen eleniyor iş kasıtlı mı yapılıyor acaba diye düşündürüyor beni

4. Bunu kasıtlı yapacak bir tanıdığım yok, geçmişimden herhangi bunu yapabilecek biri yok.

5. Zilim çalındığında kalkıp kapıyı açıp asansörü takip ediyorum kimse asansör kullanmıyor binaya giren çıkan yok ve ilk 3 kat iş yeri zaten ve geriye kalan daire sayı ve numaralarında karıştırılacak bir durum yok

6. İşin geldiği son noktada bugün saat 9-10-12-18-19 sularında yine zilim çaldı ve 19 da çalan son zilde sinirle kalkıp aşağıya indim inerken de telefonumun videosunu açarak indim dış kapı tamamen cam düşünün ve benim aşağı inme sürem 1 dk bile değil kapıda kimse yok diafonun ışığı kapalı sokakta kimse yok yan binanın bahçesi dahil sağ sol her yere baktım kimse yok belki ben sinirle korkuyla fark mı edemedim diye videoyu pcden durdura durdura izledim çevrede kimse yok gölge yok bir şey yok çıldırmanın eşiğine geldim

7. Binamızın dışında ve içinde güvenlik kamerası yok ve sanırım yan binada da yok kapımın tam önü çimenlik bomboş bir arsa gibi bir şey sağ tarafa gidersem anayol herhangi bir iş yeri burayı gören kamera yok sola insem sahil ve bir kaç bina dışında insanların yazlık evleri gibi evleri var ve zaten bu sezonda oralarda kimse yok muhtemelen kamera koydularsa da sorabileceğim kimse yok

Ben bunu şikayet etsem elimdeki tek delil sözle kapı çalıyor demem ve şüphe duyduğum kimse yok ben bu durumda ne yapabilirim farklı ne yol izleyebilirim
Öbür taraftan biri gelecek olsa zile basmaz bence. Ya ziliniz bozuk yada çoluk çocuk nasıp kaçıyor.

Sen kendine kaos mu ariyorsun😄 ne diyelim sana musallat olmuşlar mi? Biri takip ediyor zili çalıyor mu? Kendi kendini huzursuz etme hemen. Tesisatçı çağır sorunu çözsün.

Bu durumda ya kısa devre var ya da iyi saatte olsunlar uğruyor....

Ya elektrikci cagiracaksin ya da exorcist yaptiracaksin konu sahibi, seçim senin.
Yorumlardan sonra bendeki zili resetledim bakalım devam edecek mi ederse elektrikçi çağıracağım artık gerçekten korkuyorum

Back
X