Korku evi

işin açığı ben bu sezon taşınmayı düşünüyorum o yüzden çok önemsemiyorum artık kalanların keyfi bilir ama bundan önce de tabii başımıza bir şey gelmediği için hiç neden yok demek aklıma gelmedi keşke gelseymiş insan işin ucu kendine gelince düşünüyor demek ki. Hırsız olayında da şu geldi aklıma tüm katları deneyip evin dolu mu boş mu olduğunu keşfetmeye çalışıyorlar diye düşündüm

Teşekkür ederim ama yine de saatler tutunca devamlılık olunca acaba mı diye geliyor inşanın aklına umuyorum ki tesisat sorunudur benim tesisat kaynaklı olabileceği üyeler yazana kadar aklıma bile gelmedi öyle bir seçenek bile yoktu aklıma hiç yaşamadım böyle bir şey çünkü

Teşekkür ederim eleme sebebim belli aralıklarla belli saatlerde olduğu için hani bir zil hep aynı sularda mı bozulur diye düşünüyor insan
Başkasının ziline basılınca sizinki de takılıp çalıyorsa aynı saatlerde çalması normal ,insanlar o saatte dönüyordur işten ne bileyim okuldan eve.
Bence elektrikçi çağırıp baktırın,muhtemelen takılıyor sizin zil. Kısa devre falan yapmış olabilir,çözerler diye düşünüyorum

Gelin girdigim kiralik ev, bizden once pavyon kadinlari tarafindan kiralanmis, uzun zaman da oturmuslar, anladigim kadariyla bi donem fuhus amacli kullanmislar.

Evin normal aile evi oldugunu kabul ettirene dek bircok manyakla ugrasmistik, en sonunda biz taşınmak zorunda kalmistik, o evde de bizim zilimiz gece 3, oglen 1, aksam uzeri vs demeden gunde 8-10 kez caliyordu.

Baska bir daireye taşındıgımızda da zil biraz problemliydi daire no'muz 33'tu, 30'lu numaralari arayacak olan herkes yanlışlıkla 3'e cift bastigi icin sürekli bizim zil calardi, sonra diafoncular gelmis numara takımını degistirmislerdi de kurtulmustuk.

Muhtemelen buna benzer durumlar yasiyorsunuz.

Teşekkür ederim

Aklıma Konya'da cinli diye üç kuruşa kiralık verilen villayi havada kapıp oturan öğrenciler geldi ilk kez cehaletin ekmeğini yiyoruz diye seviniyolardi garipler
Yalnız o öğrenciler bir güncelleme yapmışlardı, evde gerçekten sıkıntı yaşayınca çıkmışlar

Yalnız o öğrenciler bir güncelleme yapmışlardı, evde gerçekten sıkıntı yaşayınca çıkmışlar
Onları yildiracak tek sıkıntı kira artışı veya tahliye taahhütnamesidir... Üc harfli tayfanın kralı gelse öğrenci milleti oturur onunla çarpıla çarpıla king oynar, yine de bırakmazlar ucuz evi .

Son düzenleme:
eve ilk taşındığımda benim de sürekli zilim çalıyordu, açıyorum kimse yok, aşağı iniyorum hızla kapıda kimse yok. pencereden takip ettim üşenmeden. bisikletli bir çocuk zile basıyor ve bisiklete binip ortadan yok oluyor. polise vereceğim seni dedim bir daha çalamadı. belki sizin de böyle bir şey olabilir.

Ya çocuk ya da zil sistemi bozuldu. Kısa devre ya da voltaj dalgalanması gibi durumlar olma ihtimali yüksek.

Son düzenleme:
Hırsızlar ev boş mu değil mi diye zil calarlar hep bilinen bir taktik ses gelmezse ev boş derler hep.

Konu sahibinin ki tesisat sorunu gibi duruyor ama haftalarca hergün çalmasının. Nedeni tesisat sorunudur eski oturduğum yerde de ziller komple bozulmuştu 1 kişinin zili çaldımı 28 dairenin aynı anda zili çalıyordu bizde.

Allah canınızı almasın kız diafonlu zillerde o sıkıntı oluyor senin evine gelen bağlantıda sıkıntı var annemin zilide kendi kendine çalmaya başladı böyle yaptırdılar

Bugün elektrikçi çağırsanız benim bile içim rahat edecek Ben de önce eski sevgiliniz mi falan diye düşündüm ama yine de oyumu kısa devreden yana kullanıyorum.

Endişelenme bence aynı durumu yaşadık, aklımız çıkıyordu gecenin üçünde beşinde kimseyi göremediğimiz zamanlarda zilimiz çalıyordu.
Mesele elektrik hatlarındaki bir sorunmuş , diyafonu bağlarken bir sorun olmuş bina hattında
Gelen tamirci halletmişti
Yönetici varsa iletişime geçin durumu anlatın

İçiniz rahat etsn derseniz dış kapıyı görebilen camınız varsa telefonunuzun kamerasını açık bırakıp kontrol edin yine de

ayyy korku roman okur gibi okudum

Bi ara annemlerin ki de olmuştu kablolar ile alakalıymış baktirin bir elektiriciye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…