Korku evi

Bu durumda ya kısa devre var ya da iyi saatte olsunlar uğruyor....

Ya elektrikci cagiracaksin ya da exorcist yaptiracaksin konu sahibi, seçim senin.

Olabilir böyle bi zil sistemi varsa zaten içerden iptal edilebiliyor . Ben direk fişini çekiyorum kargo gelecegınde de sesını en düşük Moda alıyorum onda da önce kameradan bakıyorum Kargoyla açıyorum komşu çoçuğuysa falan açmıyorum alışmasın anasını kıcını kaldırmıyor die bi komşumun çocuğu sürekli benım zile basardı hatta geçen gün kızdım ramazan da uyumuyoruz sahura kadar neden bizi rahatsız etmesine müsade ediyorsunuz die

Çocuklar zile basıp kaçıyor olabilir mi
Çocuk yok çevrede ne gece ne gündüz sıfır insan ancak yazın aileler geliyor o zaman biraz insan görüyoruz o zaman olsa bende çoluk çocuk ya da bilmeyen biri vs diye düşüneceğim de yok maalesef öyle mahalle site insanların yaşadığı bir kısım değil

Bu durumda ya kısa devre var ya da iyi saatte olsunlar uğruyor.... Ya elektrikci cagiracaksin ya da exorcist yaptiracaksin konu sahibi, seçim senin .
Bence uğrayan falan yoktur :) kısa devre fikri daha mantıklı görünüyor bu durumda.

Keşke böyle bir seçenek olsaydı da bende bundan bıksam sıfıra yakın ihtimal olunca korkuyorum

Yağmurdan korumak için zilin üstüne koruma taktirabilirsiniz. Bizim zil ve merdivenler kışın ıslanmasın diye kabin yaptırdık. Böylelikle zil de ıslanmıyor

Camdan göremiyorsunuz sanırım dış kapıyı
Yok cam , balkon vs ana yola bakıyor kapı sol iç tarafta kalıyor görme şansım yok bir tek diafon kamerasında görebilirim o da çalar çalmaz göremiyorum onun not bırakması lazım diğer türlü çalarken denedim kamera aktif değil diyor ama biri bana aşağıdan görüntülü not bırakabiliyor nasıl oluyor anlamadım

Siz eliyorsunuz ama büyük ihtimal ziliniz bozuk. İşin ustasını çağırın baksın. Bir problem yoksa o zaman onu eleyin.
Teşekkür ederim eleme sebebim belli aralıklarla belli saatlerde olduğu için hani bir zil hep aynı sularda mı bozulur diye düşünüyor insan

Çok teşekkür ederim

Keşke böyle bir seçenek olsaydı da bende bundan bıksam sıfıra yakın ihtimal olunca korkuyorum
Kız neden korkuyosun? Ay besbelli kısa devre işte, illa üç harflilere mi bağlayalım yani konuyu yarın çağır bı elektrikçi , ha elektrikçi pahalı olur diye korkuyorsan onu bilemicem, baştan pazarlık yaparsın , bitti gitti

Kendinizi iyice korkutmuşsunuz
Öbür taraftan biri gelecek olsa zile basmaz bence. Ya ziliniz bozuk yada çoluk çocuk nasıp kaçıyor.

Sen kendine kaos mu ariyorsun ne diyelim sana musallat olmuşlar mi? Biri takip ediyor zili çalıyor mu? Kendi kendini huzursuz etme hemen. Tesisatçı çağır sorunu çözsün.

Bu durumda ya kısa devre var ya da iyi saatte olsunlar uğruyor....

Ya elektrikci cagiracaksin ya da exorcist yaptiracaksin konu sahibi, seçim senin.
Yorumlardan sonra bendeki zili resetledim bakalım devam edecek mi ederse elektrikçi çağıracağım artık gerçekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…