Koreli sevqilim olsun istiyorum..:(

ahahaa kız başka derdnmi kalmadı ya :9: koreli olmasn ama bizm türklerdende var öle çekik gözlü korelilere çk bnzeyen erkekler :34: blursun bitane onlardan

Korelileri o kadar çok sewiyorum ki ama oraya qitmek imkansz bnm için maddi durmumuz iyi değil we ben koreli biryle hayatmı birleştrmek istiorm koreli birine aşık olmak istiorm..::(

Iyiki çinli demedin birlikte karafatma haslamasi yerdiniz çöplerle :60:
Allah hakkida hayirlisini versin.

imkansız değil facen varsa hatta kolay bile :))) hadi hayırlısı dilim yok diyorsan googlede çeviri işine yarar.hadi hayırlısı olsun

hehehe ben bu konuyu niye görmemişim
sen o dizilerdeki komik, aşık, romantik, karizma korelilere aşıksın
normal Kore halkından bir erkek öyle değildir muhtemelen
ama şunu belirtiyim ben de çok seviyorum Korelileri :69:
ahh so jı sub diyorum ben de :27:

hehehe ben bu konuyu niye görmemişim
sen o dizilerdeki komik, aşık, romantik, karizma korelilere aşıksın
normal Kore halkından bir erkek öyle değildir muhtemelen
ama şunu belirtiyim ben de çok seviyorum Korelileri :69:
ahh so jı sub diyorum ben de :27:

ne var bu kore erkeklerinde,dizilerinde merak ediyorum :9:

facebooktan yada twitterden türkiyede yaşayanlardan niye bulmuyosun ki???

türkiyede yaşayanı nasıl bulcam kii:( ekliorm onlarıda qeneli kendi ülkesnde..

biliyomusn ben siyahilerden çok hoşlanıyorum internet sayesinde tanıştım sevgilimle onu eklediğim anda elde etmeye karar verdim ve aldım :16: 1 seneyi geçik ilişkim var ingilizce konuşuyoruz...facebookta yabancı öğrenci sayfaları var onlara bak ve üniversitelerden de bulabilirsin internet üzerinde :34::34:

biliyomusn ben siyahilerden çok hoşlanıyorum internet sayesinde tanıştım sevgilimle onu eklediğim anda elde etmeye karar verdim ve aldım :16: 1 seneyi geçik ilişkim var ingilizce konuşuyoruz...facebookta yabancı öğrenci sayfaları var onlara bak ve üniversitelerden de bulabilirsin internet üzerinde :34::34:

Çok şanslısın..:( bulamıyorum ben yaaa ouf ouff..:(

hahahah :D bide tavsiye verenler var allahım sana geliyorum yarabbim :D

kızım öyle zorlama sevgili mi olur? huyunu suyunu bilmeden facebookdan:P bakalım adam keş mi bağımlı mı tanımıyorsun etmiyorsun:D

koreye git ilk gördüğünü tut koludan getir ne diyim:D

hahahah :D bide tavsiye verenler var allahım sana geliyorum yarabbim :D

kızım öyle zorlama sevgili mi olur? huyunu suyunu bilmeden facebookdan:P bakalım adam keş mi bağımlı mı tanımıyorsun etmiyorsun:D

koreye git ilk gördüğünü tut koludan getir ne diyim:D

zorlama mı????tabiki tanıştığınla sevgili ol demiyorum zaman geçtikçe tanırsın hemen işi ciddiye bindirmiyoruz!!!!

Back