Koreli sevqilim olsun istiyorum..:(

aşkım bende çok seviyorum korelileri ama birine aşık olduktan sonra onla ayrılmaktan çok korkuyorum hepsi aynı yüz her çekik gözlü gördüğümde o gelcek aklıma :S

Mecburen ağlıyorlar ağlamayana ceza war napsınlarr..:D ama ora kuzey kore ben qüney korelileri sewiyorm onlar ağlamıor..:D

İyiki çok mafya dizisi filmi izlemiyorsun o zaman :1::1: Adamlar karizma ben de onlara bitiyorum mesela :9::9::9:

Son düzenleme:
sultan ahmette gezin bazen oralarda rast gelebiliyosu görünce kaparsın birini....

Kız Türk erkeklerine kıran mı girdi :1:
Hem kültürleriniz farklı çok zorlanırsın bak :)))

Şaka maka insan etkilendi mi fena etkileniyor bende ortaokul lise zamanımda Hakan Peker'e aşıktım.Kasetler,konserler,imza günleri vs.kaçırmazdım..

Allah gönlüne göre versin hayatım..

Asil onlar bizi birbirimize cok benzetirler.Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda yasayan cok uzakdogulu var.Birkeresinde laf acilmisti.Iki Turk biz, Koreli, Cinli ,Tayland li arkadaslarla toplanmistik.Biz dedik ki "siz hep birbirinize benziyorsunuz" falan.Aa olurmu dediler, asil siz hep birbirinize benziyorsunuz.Biz hic benzemeyiz bile dediler.Birde dedik ki; bizim ulkemizde uzakdogu kizlari ve erkekleri cok begenilir.Inanmadilar bize tabi.Sizin kasiniz, dudaklariniz, burnunuz, yuzunuz, cildiniz cok guzel dediler.Nasil bizi begensinler ki.Sasip kaldik arkadasimla, cildiniz de cok guzel dediler.Halbuki onlar kendi guzelliklerinin farkinda degiller hic.Gozlerinin cekik olmasindan asiri derece kompleksliler.Bizim gozlerimize hayran kaliyorlar.Kendilerini cok cirkin saniyorlar.Arkadasimla aslinda hic benzerligimiz yok ama bizide birbirimize benzettiler.Arkadasimla cok sasirmistik ama boyle iste. Biz onlara, onlar bize hayran misali.Yemeklerimiz, kulturumuz de benziyorlar onlarla.Cok seviyorsan Korelileri sunlari yapabilirsin : inglizceni gelistir, onlarin arkadas sitelerine uye ol.Onlar bayila bayila kabul ederler, emin olun buna..

Son düzenleme:
iyi de korelilerin de değişik alışkanlıkları var... yani ben turizmci olduğum için bir çok koreli grupla ilgileniyorum bunların hepsi hamam böceği falan yiyen insanlar yani sen nasıl yapacaksın??? yani öyle dizilerde çok masum duruyorlar ama yani bilmiyorum... ama allah sesini duyar umarım istediğin biriyle birlikte olursun tatlım...

Asil onlar bizi birbirimize cok benzetirler.Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda yasayan cok uzakdogulu var.Birkeresinde laf acilmisti.Iki Turk biz, Koreli, Cinli ,Tayland li arkadaslarla toplanmistik.Biz dedik ki "siz hep birbirinize benziyorsunuz" falan.Aa olurmu dediler, asil siz hep birbirinize benziyorsunuz.Biz hic benzemeyiz bile dediler.Birde dedik ki siz bizim ulkemizde uzakdogu kizlari erkekleri cok begenilir.Inanmadilar bize.Sizin kasiniz dudaklariniz burnunuz yuzunuz cok guzel dediler.Nasil bizi begensinler ki.Sasip kaldik arkadasimla, cildiniz de cok guzel dediler.Halbuki onlar kendi guzelliklerinin farkinda degiller hic.Gozlerinin cekik olmasindan asiri derece kompleksliler.Bizim gozlerimize hayran kaliyorlar.Arkadasimla cok sasirmistik ama boyle iste. Biz onlara, onlar bize hayran misali.Yemeklerimiz, kulturumuz de benziyorlar onlarla.Cok seviyorsan koreliler : inglizceni gelistir, onlarin arkadas sitelerine uye ol.Onlar bayila bayila kabul ederler emin olun buna..

vallaha mı kız :1: ayy bu ingilizce şart vallahi :1::1::52:

Bende Kore dizileri izliyorum ve cok görmek istiyorum ama gerçekler var ki iki farklı kültürden insanın sevgili olması hele ki uzun süreli olması çok zor ve emek ister.istisnalar hariç tabi ama yurutmek zor.koreli sevgilidemişsin ama bu en fazla türkiyede yaşayan bi koreli olur ucak fiyatlarını masrafları düşünürsek yoksa netten nereye kadar.bende ingilizce geliştirmek için bi siteye üye olmuştum ve orası koreli kaynıyodu sürekli yazıyolardı.bitanesiyle cok uzun ssüre konustum.Face ve skype ede ekledim hergun birbirimize gunumuzun nasıl geçtiğini anlatıyoduk.bana sürekli iltifat ediyodu benimle ne kadar görüşmek istedigini bana ev çizmek istediğini (mimarlık okuyodu) anlatıyo.sonra ben bi ilişkiye basladım beni faceten silmedi ama bidahada ne mesaj attı ne yorum yazdı :9: imalarda bulunuyodu netten sevgili olunur filan diye ama benim aklımın ucundan bile geçmedi benim için ciddi konular ve toz pembe gözlüklerim yok.ben hiç öyle bi ihtimal dusunmedim tek amacım ingilizceyi geliştirmekti bide bende kore kulturunu cok seviyodum :9: buda benim ufak bi tecrubem paylaşmak istedim

Bende Kore dizileri izliyorum ve cok görmek istiyorum ama gerçekler var ki iki farklı kültürden insanın sevgili olması hele ki uzun süreli olması çok zor ve emek ister.istisnalar hariç tabi ama yurutmek zor.koreli sevgilidemişsin ama bu en fazla türkiyede yaşayan bi koreli olur ucak fiyatlarını masrafları düşünürsek yoksa netten nereye kadar.bende ingilizce geliştirmek için bi siteye üye olmuştum ve orası koreli kaynıyodu sürekli yazıyolardı.bitanesiyle cok uzun ssüre konustum.Face ve skype ede ekledim hergun birbirimize gunumuzun nasıl geçtiğini anlatıyoduk.bana sürekli iltifat ediyodu benimle ne kadar görüşmek istedigini bana ev çizmek istediğini (mimarlık okuyodu) anlatıyo.sonra ben bi ilişkiye basladım beni faceten silmedi ama bidahada ne mesaj attı ne yorum yazdı :9: imalarda bulunuyodu netten sevgili olunur filan diye ama benim aklımın ucundan bile geçmedi benim için ciddi konular ve toz pembe gözlüklerim yok.ben hiç öyle bi ihtimal dusunmedim tek amacım ingilizceyi geliştirmekti bide bende kore kulturunu cok seviyodum :9: buda benim ufak bi tecrubem paylaşmak istedim

hanqi site kızz sölesenee..:D :D

iyi de korelilerin de değişik alışkanlıkları var... yani ben turizmci olduğum için bir çok koreli grupla ilgileniyorum bunların hepsi hamam böceği falan yiyen insanlar yani sen nasıl yapacaksın??? yani öyle dizilerde çok masum duruyorlar ama yani bilmiyorum... ama allah sesini duyar umarım istediğin biriyle birlikte olursun tatlım...

yaaa ben bulim bitanesini beni sewsin bizim yemek kültürüne alışrrm onu..:D

Back