Koreli sevqilim olsun istiyorum..:(

malesef bu sıkıntı kardeşimdede var.

artık rüyalarında bile korelileri görüyo :D

evde korelilerin yemeklerini felan deniyo tövbe tövbe :D

bide benide dizilere başlattı :D :D

bana doğum günü için verdiği hediye bile korelilerle ilgiliydi düşünün artık

Simdi diyecekler ki sanane! İmla kılavuzu musun vs.Ama önce q,w kullanımindan vazgeçmelisin.Söylemeden geçemedim:/ Ben de 3 yıl önce Kim Bum'a aşıktim ama bitti gitti.Geçiyor bu hevesler:) Hala Kore dizilerini,filmlerini izliyorum ama o heyecanlar geçici oluyor bir müddet sonra:)

Simdi diyecekler ki sanane! İmla kılavuzu musun vs.Ama önce q,w kullanımindan vazgeçmelisin.Söylemeden geçemedim:/ Ben de 3 yıl önce Kim Bum'a aşıktim ama bitti gitti.Geçiyor bu hevesler:) Hala Kore dizilerini,filmlerini izliyorum ama o heyecanlar geçici oluyor bir müddet sonra:)

bende taaaa küçüklükten var çocukluk hayalime kavuştum sonunda :16:

Konuyu açan arkadaşa değil ama yorumlara çok güldüm ilahii :1:
Biz şimdi ne kadar geçer desek de geçmeyecek dersin sen
Ortaokul yıllarında biz de arkadaşlarımla ünlülere aşık sanırdık kendimizi. bir de dizide izlediğin gibi değildir onlar sen gel vazgeç bu işten :37:

Son düzenleme:
kore dizisi izleyen herkes aynı şeyi hissediyor herhalde.. aynı dertten kuzenim ve birkaç arkadaşım da muzdarip de ordan biliyorum.. ama benim bir sürü koreli arkadaşım var, nedense hiçbirine aşık olasım gelmiyor :))

Erişemediğimiz her şey daha çekici oluyor sanırım... Eşimin bir arkadaşı da sizin gibi çekik gözlü hayranıydı aynı sizin gibi japon bir bayanla evlenmek istiyordu... Ne yaptı etti Japonya'ya gitti orada yaşadı bir süre... Şimdilerde öyle bir hevesi kalmadı...Sizde bir süre orada yaşayabilseniz eminim geçecektir hevesiniz...:34::34::34:

hideaki_takizawa_040033.jpg

Son düzenleme:
kore dizisi izleyen herkes aynı şeyi hissediyor herhalde.. aynı dertten kuzenim ve birkaç arkadaşım da muzdarip de ordan biliyorum.. ama benim bir sürü koreli arkadaşım var, nedense hiçbirine aşık olasım gelmiyor :))

ayyy beni tanıştırsana onlarla nolurrr..:(

Hey Allahım ya :) Aşk-ı Memnuyu izlerler Behlüle aşık olurlar, Ferihayı izlerler Emire aşık olurlar , Kore dizisi izlerler Korelilere aşık olurlar :) Ah şu kızlar ya :) Ergenlik halleri işte :1:

Son düzenleme:
Back