Koreli sevqilim olsun istiyorum..:(

O değil de adamların ülkelerini tanıtma biçimlerine hayran kaldım. Ellerinde 3-5 yakışıklı var (ki bütün dizilerde aynı kişiler oynuyor genelde :D )
O oynayan kişiyi de kör kütük aşık edip kızın peşinde deli divane yapıyorlar. Bunu izleyen kızlar da sanıyor ki bütün erkekleri yakışıklı, sevgililerinin bir dediğini iki etmiyor:)
Ama yine de takdir etmek lazım tabi, öyle ya da böyle dizileri sayesinde ülkelerini, kültürlerini, dillerini tanıtıyorlar tüm dünyaya.

Sonuna kadar katılıyorum... Kore sinema-dizi dünyasını hatmetmiş hem de orayı görüş biri olarak söylüyorum bunu...

bütün dizilerde aynı kişiler oynamıyor ki.. artı sadece diziler yok filmlerr normal sanatçılar onlarn klipleri warr..:)

hepsinden haberdarım ;) ama kızların aşık olduğu belli başlı tipler var, lee min ho gibi. Onu kastettim.
Kore yakışıklı erkek populasyonu en az ülkelerden biridir, zaten sadakat,aşk,sevgi de ülkeyle olmaz malum. Ben bunu sunuş şekillerini takdir ettim sadece. o kadar.

Sonuna kadar katılıyorum... Kore sinema-dizi dünyasını hatmetmiş hem de orayı görüş biri olarak söylüyorum bunu...

Bunu koreyi görmüş bir ağızdan duymak daha bi inandırıcı olur sanırım arkadaşlar için :)

Ben sevgili değil koreli koca istiyorum. :ssz::ssz:
Çekik gözlü çocuklarımız olsun falan ... :37:
Hayali bile güzel. :31::31::ssz:
En vasat tipi bile hoş geliyor gözüme. Aşığım bu millete. :31:

Ben sevgili değil koreli koca istiyorum. :ssz::ssz:
Çekik gözlü çocuklarımız olsun falan ... :37:
Hayali bile güzel. :31::31::ssz:
En vasat tipi bile hoş geliyor gözüme. Aşığım bu millete. :31:

bende kore dizilerini çok izlerdim eskiden. ve çekik gözleri ben de beğeniyorum. bir ara nişanlıma çekik gözlü çocuk istiyorum dedim :37: tabi nişanlım :53::53:

maalesef çekik göz yok genimizde :50:

Te Allahim ya guldum aksam aksam..kaptirmayin kendinizi korelilerin o dizidekilerle pek alakasi yok..dusunku araplar kivanci izleyip turkle evlenmek istesinler kac turk var kivanc gibi o misal:9:

Lee min hoo benim ! :D
Bende cok seviyorum korelileri :)

Kac tanesine asik oldum bilemezsiniz haha :D.
Ama ünlüleri seviyorum normal bi koreli ile sevgili olmak istemezdim herhalde :).:31:

benim ünlü olmayan koreli arkdaşlarım war onlarda çok tatlılar hatta mektuplaşıyoruz bana koreden hediyeler yolladı çok mutlu oldum..:)

çekik gözlü türklerde var onları dene ayrıca bulmak istiyosan bence bi kore gezisi yap kesin biri denk gelir :1:

canım hevesdir gelir geçer
sayende eskiler geldi aklıma bir ara ben ilkoludayken yalan rüzgarı vardı annem dahil olmak üzere tüm komşu kadınlar orda bıyıklı esmer davide hastaydılar :52: filmi izlemeyi bırakınca o sevdalarıda bitti aslında bakarsak babam daviden daha yakışıklıydı :1:
üniversitedede bir arkadaşım okuldaki zencilere hasta oluyordu oda senin gibi zenci sevgilim olsun evleneyim diye hayal kurardı :52:

sayende eskiler geldi aklıma bir ara ben ilkoludayken yalan rüzgarı vardı annem dahil olmak üzere tüm komşu kadınlar orda bıyıklı esmer davide hastaydılar :52: filmi izlemeyi bırakınca o sevdalarıda bitti aslında bakarsak babam daviden daha yakışıklıydı :1:
üniversitedede bir arkadaşım okuldaki zencilere hasta oluyordu oda senin gibi zenci sevgilim olsun evleneyim diye hayal kurardı :52:

Ben uzun zamandr dizi izlemiorm ama halaa aynı aşkla yanıp tutuşuyorum..:)

Ben uzun zamandr dizi izlemiorm ama halaa aynı aşkla yanıp tutuşuyorum..:):38::52::52:

Back