- 27 Ocak 2011
- 816
- 95
- 298
- Konu Sahibi vampirdisli
-
O değil de adamların ülkelerini tanıtma biçimlerine hayran kaldım. Ellerinde 3-5 yakışıklı var (ki bütün dizilerde aynı kişiler oynuyor genelde)
O oynayan kişiyi de kör kütük aşık edip kızın peşinde deli divane yapıyorlar. Bunu izleyen kızlar da sanıyor ki bütün erkekleri yakışıklı, sevgililerinin bir dediğini iki etmiyor:)
Ama yine de takdir etmek lazım tabi, öyle ya da böyle dizileri sayesinde ülkelerini, kültürlerini, dillerini tanıtıyorlar tüm dünyaya.
bütün dizilerde aynı kişiler oynamıyor ki.. artı sadece diziler yok filmlerr normal sanatçılar onlarn klipleri warr..:)
Sonuna kadar katılıyorum... Kore sinema-dizi dünyasını hatmetmiş hem de orayı görüş biri olarak söylüyorum bunu...
Ben sevgili değil koreli koca istiyorum.
Çekik gözlü çocuklarımız olsun falan ...
Hayali bile güzel.
En vasat tipi bile hoş geliyor gözüme. Aşığım bu millete.
Ewet yaaa..mahfoldum izleye izleye Lee Min Hooya aşık oldm yaaa..
Yaşın kaç 13 falan mı :) Takıntı bu sadece. Yine de çok istiyorsan Korece öğrenmeye başla.
Ben sevgili değil koreli koca istiyorum.
Çekik gözlü çocuklarımız olsun falan ...
Hayali bile güzel.
En vasat tipi bile hoş geliyor gözüme. Aşığım bu millete.
Lee min hoo benim !
Bende cok seviyorum korelileri :)
Kac tanesine asik oldum bilemezsiniz haha.
Ama ünlüleri seviyorum normal bi koreli ile sevgili olmak istemezdim herhalde :).
Korelileri o kadar çok sewiyorum ki ama oraya qitmek imkansz bnm için maddi durmumuz iyi değil we ben koreli biryle hayatmı birleştrmek istiorm koreli birine aşık olmak istiorm..:
canım hevesdir gelir geçer
sayende eskiler geldi aklıma bir ara ben ilkoludayken yalan rüzgarı vardı annem dahil olmak üzere tüm komşu kadınlar orda bıyıklı esmer davide hastaydılarfilmi izlemeyi bırakınca o sevdalarıda bitti aslında bakarsak babam daviden daha yakışıklıydı
üniversitedede bir arkadaşım okuldaki zencilere hasta oluyordu oda senin gibi zenci sevgilim olsun evleneyim diye hayal kurardı
canım hevesdir gelir geçer
sayende eskiler geldi aklıma bir ara ben ilkoludayken yalan rüzgarı vardı annem dahil olmak üzere tüm komşu kadınlar orda bıyıklı esmer davide hastaydılarfilmi izlemeyi bırakınca o sevdalarıda bitti aslında bakarsak babam daviden daha yakışıklıydı
üniversitedede bir arkadaşım okuldaki zencilere hasta oluyordu oda senin gibi zenci sevgilim olsun evleneyim diye hayal kurardı
Kore büyük elciliginin önüne cadir kurun elbet cikar birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?