- 1 Aralık 2011
- 208
- 3
- 68
- 32
- Konu Sahibi vampirdisli
-
Asil onlar bizi birbirimize cok benzetirler.Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda yasayan cok uzakdogulu var.Birkeresinde laf acilmisti.Iki Turk biz, Koreli, Cinli ,Tayland li arkadaslarla toplanmistik.Biz dedik ki "siz hep birbirinize benziyorsunuz" falan.Aa olurmu dediler, asil siz hep birbirinize benziyorsunuz.Biz hic benzemeyiz bile dediler.Birde dedik ki; bizim ulkemizde uzakdogu kizlari ve erkekleri cok begenilir.Inanmadilar bize tabi.Sizin kasiniz, dudaklariniz, burnunuz, yuzunuz, cildiniz cok guzel dediler.Nasil bizi begensinler ki.Sasip kaldik arkadasimla, cildiniz de cok guzel dediler.Halbuki onlar kendi guzelliklerinin farkinda degiller hic.Gozlerinin cekik olmasindan asiri derece kompleksliler.Bizim gozlerimize hayran kaliyorlar.Kendilerini cok cirkin saniyorlar.Arkadasimla aslinda hic benzerligimiz yok ama bizide birbirimize benzettiler.Arkadasimla cok sasirmistik ama boyle iste. Biz onlara, onlar bize hayran misali.Yemeklerimiz, kulturumuz de benziyorlar onlarla.Cok seviyorsan Korelileri sunlari yapabilirsin : inglizceni gelistir, onlarin arkadas sitelerine uye ol.Onlar bayila bayila kabul ederler, emin olun buna..
sultan ahmette gezin bazen oralarda rast gelebiliyosu görünce kaparsın birini....
Kız Türk erkeklerine kıran mı girdi
Hem kültürleriniz farklı çok zorlanırsın bak :)))
Şaka maka insan etkilendi mi fena etkileniyor bende ortaokul lise zamanımda Hakan Peker'e aşıktım.Kasetler,konserler,imza günleri vs.kaçırmazdım..
Allah gönlüne göre versin hayatım..
çocukken şeker kız candy in sevgilisine o şarışın çocuğa aşıktım bende...
bildiğin çizgiye aşık olmuştum yani....
neden o geldi aklıma birden...
gençlikte olur böyle şeyler fazla takılma...
site adı vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama interpals.net diye bi site yabancı dil geliştirmek için on numara.bildiğin ve öğrenmek istediğin dilleri belirtiyosun facete ki gibi profil acıyosun konusuyosunhanqi site kızz sölesenee..
site adı vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama interpals.net diye bi site yabancı dil geliştirmek için on numara.bildiğin ve öğrenmek istediğin dilleri belirtiyosun facete ki gibi profil acıyosun konusuyosunkore tabanlı bi site o yüzden çok koreli var.ah ah ne zaman geçirirdim orda ama artık sevgilim hoşuna gitmez diye kapadım
site adı vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama interpals.net diye bi site yabancı dil geliştirmek için on numara.bildiğin ve öğrenmek istediğin dilleri belirtiyosun facete ki gibi profil acıyosun konusuyosunkore tabanlı bi site o yüzden çok koreli var.ah ah ne zaman geçirirdim orda ama artık sevgilim hoşuna gitmez diye kapadım
heaa ona üyeyim zatii..
ya koreliler o dizilerdeki gibi degilse ne bilim basligi gorunce guldum
facebook da arastir bak vardir koreli turkiyede yasayan :)
Koreanturk diye facede sayfa varmış bak oraya üye ol :) bu arada köpek eti çekirge ve ipek böceği kızartması yiyorlar kötü olayı bu sen dillerini öğren o kadar çok beğeniyorsan onlardada vardır sohbet siteleri falan ay komiksin kadın sitesine korelilerle evlenmek istiyorum yazmışsın hemde Türkiyede bir site çok etnik kimlik var burada ama koreliler yerleşik yaşamda ne kadar yer edinmiş bilinmez varsada dur benim bir koreli komşum var sana yapayım diyecek kaç kişi çıkar bu siteden acaba :)))
Korelileri ben de beğeniyorum. You Are Beautiful, Boys Over Flowers en beğendiğim dizileri :)
hahao zaman ne diyeyim ki yolun açık olsun en iyi koreli nasipler senin olsun
O değil de adamların ülkelerini tanıtma biçimlerine hayran kaldım. Ellerinde 3-5 yakışıklı var (ki bütün dizilerde aynı kişiler oynuyor genelde)
O oynayan kişiyi de kör kütük aşık edip kızın peşinde deli divane yapıyorlar. Bunu izleyen kızlar da sanıyor ki bütün erkekleri yakışıklı, sevgililerinin bir dediğini iki etmiyor:)
Ama yine de takdir etmek lazım tabi, öyle ya da böyle dizileri sayesinde ülkelerini, kültürlerini, dillerini tanıtıyorlar tüm dünyaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?