- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 25
Konuyu aktif tutmak amacıyla tekrardan yazıyorum şuan 35 . Haftadayiz çok şükür bir problem olmadı kilosuda gecen hafta 2700 gr di hiç bir gelişim geriliği yaşamadık şuana kadar hatta öndeyiz .Benim doktorlarim pek onemsemiyorlar tek arterli.olmasını normal karsiliyorlar..Fetal eko çekildik bobreklerine detaylı bakıldı çok şükür herşey sağlıklı , o yüzden perinatologa devam etmemi gerek duymadılar. Kadın doğum.uzmanında takip ediliyorum normal bir gebe gibi. Doğuma az kaldı her ne kadar rahat olsamda ister istemez insanın içine kuşku düşüyor inşAllah bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma ❤Bende 21. Haftamda öğrendim çok şükür organları sağlıklı 2 li 3 lü taramamdada risk yoktu başta pek önemsememe rağmen şuan 22 . Haftadayim ve sürekli internette okuduğum kötü senaryoların etkisindeyim ağlıyorum korkuyorum pazartesi tekrar muayene olacağım riskli gebelikler bölümünde . Günlerdir bol bol dua ediyorum bi tek bu şekilde içim rahatlıyor , inşAllah bi sorun gözükmez organları gelişimi vs hepsi iyidir diye umuyorum kontrolden sonra tekrar yazacağım umarım güzel haberlerle gelirim ...