Gecici part time bir şeyler yapamaz mısınız? Ya da durumunuz varsa bir spor salonuna gitmek iyi gelir
Kim olsa kıskanır, üzülür. Ben olsam aglardım galiba oracıkta. Iletisimi minimum tut ve evde cok durmamaya çalış. Evlenip gidince kıymetli olursun belki.Annem icin ablamin farkli olduğunu biliyorum her zaman davranışlarıyla gösterir zaten bunu. En kötü davranışları yapsa bile o iyi ben kötüyümdür.
Gecen birisine direk söyledi o kadar kötü hissettim ki kendimi. Ablamin adini söyleyip benim icin onun yeri sevgisi farkli diye. Kiskandim iliklerime kadar kiskandim anlatamam size.
Kim olsa kıskanır, üzülür. Ben olsam aglardım galiba oracıkta. Iletisimi minimum tut ve evde cok durmamaya çalış. Evlenip gidince kıymetli olursun belki.
Canım umarım kurtulursun bu durumlardan. Aile arkanda durması gerekirken neler yapıyor. Bunların hepsi çocukların ruhunda iz bırakan şeyler.
Eğer nişanlın doğru insansa evlen tabi. Aksi halde evlilik hiçbir şeyin çaresi değil. Kesinlikle değil. Yağmurdan kaçarken doluya yakalanma
çalışmaya başlamadan evlenme.
ama tam olarak derdini anlamadım. evden çıkmana yasak mı getiriyo nedir. vur kapıyı çık illaki geri alacak eve.[/QUOTE/]
Zaten calismaya baslamadan evlenemem kendimi her konuda o kadar yükmusüm gibi hissettiriyor ki. Ne universitede ne okulu uzattigimda ne harc parası ne arkadaslarimla yiyecegim parayi istemedim kendi kazandiklarimi harcadim. Simdi birikmis cok az bi param kaldi harcamiyorum öyle duruyor.
Hayir disari cikip cikmamaktan öte annem yapmak istedigim hatta yapmam gereken herseye bir bahane buluyor sadece kendi istedigi olacak sekilde davraniyor benimle istisnasiz her gün ugrasacak bir sey buluyor. Mutfakta surda burda her yerde.. en fazla bir sey bulamadiysa kayinvalidemle ilgili laf söylüyor. Sana söyle eziyet edecek böyle edecek diye... (kendi annem farklisini yapıyor sanki/ diger gelinlerine davranisini kiyasliyorum zaten kendini tutuyor kayinvalidelik yapmıyor)
annenle zaten sürekli problem yaşıyosun anladığım kadarıyla. istediğin gibi çık dışarıya öyle de kavga ediyosunuz böyle de edeceksiniz. hiç değilse kafan dağılır annende bi süre sonra vazgeçer sana sorun çıkarmaktan
Sömürüldüğünü hissediyorsan rest çekmelisin.
Yaşın kaç? Niye dışarı çıkmak için izin gerekiyor? En azından arada yap bi sandeviç, al kitaplarını kütüpanede çalışacağım diye evden çık...Havan değişsin.
Sürekli negatif konuşan insanlar yaşam enerjimizi sömürür; bir bakmışsın ki depresif, hayattan hiç neşe alamayan birine dönüşmüşsün.
Bence part time çalışmayı ve dersler için de kütüphaneyi düşün. Birikmişini de altın falan yaparsın; evleneceğin zaman bozdurup istediğini almak çok kolay...
Okul uzadı diye ceza mi veriyor annen nedir bu baskı.. nişanlı eğitimli bir kizsin.. tabiki vaktin var ev işine yardım et o ayrı ama gününü planla.. sabahtan islere yardım et şu saatte çıkacağım de.. sinemaya git AVM gez vs ama bi planin olsun o gün için.. şu an çalışıyor olsaydın çok iyi olurdu ve evlilik düşünmezdin.. aceleye gelmesin al diplomani ise gir öyle düşün evlilik..
Ama olmazkii, senin yaşında kendimi düşünüyorum, izin almayı bırak, nereye diye sorduklarında bile gıcık kapardım. Belli saatleri aşmadıktan sonra kocaman yetişkin insana böyle kısıtlama koyamazlar. Biraz da sen belirlemisin sınırlarıÖyle altin yaptim zaten cok küçük bir miktar zaten.
Kütüphaneye cikacagimda ben birakirim seni çıkma otobüsle ugrasma diyor. Sonra bi bakıyorum 4 yaşındaki kardeşimi bana birakmis hava soguk evde ona oyun kur sende kitabini oku diyor. Veya farkli sekillerde..
24 yasindayim ama evden öyle izinsiz çıkmam. Haber verirdim çıkardım iste bu seneye kadar simdi öyle olmuyor sürekli evde olmam beklendigi icin.
Evet su an tam da dediginiz gibiyim hayat enerjimi tükettim. O eski icten gülen ben kalmadi. Insanlarla iletisim kurarken gözlerimi kaciriyorum. Psikolojik olarak çökmenin esigindeyim. Su an sıyrılıp cikarsam eski bene donusebilirim. Ama biraz daha böyle kalmak ömür boyu gecmeyecek tramvalarima sebep olacak gibi hissediyorum.
Ama olmazkii, senin yaşında kendimi düşünüyorum, izin almayı bırak, nereye diye sorduklarında bile gıcık kapardım. Belli saatleri aşmadıktan sonra kocaman yetişkin insana böyle kısıtlama koyamazlar. Biraz da sen belirlemisin sınırları
Hazırlan ve çıkarken mani olmalarına bile fırsat verme. İnan bak huyun suyun değişir, ki nişanlında farketmiş modunu. Dediğim gibi part time iş ve ders çalışıcam bahaneleri sana iyi gelecek. Kazandığını kendi gezmen tozman için harcamakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?