Köpekten korkar mısınız?

gel kuçu kuçu tuliş senin olduğun yerde bana birşeyler oluyor hemen azıtıyorum hayret valla mümkünse karşılaşmıyalım kibarlığım yok oluyor anacığım

gel kuçu kuçu tuliş senin olduğun yerde bana birşeyler oluyor hemen azıtıyorum hayret valla mümkünse karşılaşmıyalım kibarlığım yok oluyor anacığım

Nen kendi çatlaklığınızı benim üstüme atıyonuz ya,ne diyim size bilmiyim ki?Bir hafta önce geyiktik,köpecik te olduk ya,hadi hayırlısı.Sen benim yüzümden diil,o içtiğin krom kapsüllerinden öylesindir.Biliyon,söylemiştim,depresif halleri yumuşatıyo diye.İçme daha onları bak kafa yapıyolar sende.

Nen kendi çatlaklığınızı benim üstüme atıyonuz ya,ne diyim size bilmiyim ki?Bir hafta önce geyiktik,köpecik te olduk ya,hadi hayırlısı.Sen benim yüzümden diil,o içtiğin krom kapsüllerinden öylesindir.Biliyon,söylemiştim,depresif halleri yumuşatıyo diye.İçme daha onları bak kafa yapıyolar sende.

nen kromu içmeyimde yarışmada en şişkomu seçileyim ne güzel relax relax ken kızdırma kafamı yaaa

müthiş anlatmışsın ya öldüm gülmekten:Roflol:ayrıca şunu da söylemeden geçemiycem korkulması gereken aslında hayvanlar değil bence.asıl insanlardır
sevgilera.s.

hehee valla çok komikti okurken öldüm gülmekten ieeeyyyttttt hee :Roflol::Roflol::Roflol:

:Roflol::Roflol: yaa gülüyorum ama bende çok korkuyorum köpeklerden yolumu değiştiririm valla eşindeki büyük cesaret tbr ederim saoğl

ayy canim yazini okurken benimde aklima kendi anim geldi..bende kopekten korkanlardanimda..:eek:

sanirim 17 18 yaslarindayim...hani o havali en guzel donem..canakkalenin bir koylerinde durduk , babam kahvesine annem kadinlardan bal mal almak icin onlarin yanina bende kuzenimle koyun cesmesine gittik..ayiptir soylemesi canakkaleliyim ve kale insanlari cok sicakkanli ve cok insancillardir hemen muhabbet konusmaya baslarlar..orda bilmem kimlerle konusmaya basladik ve babamin sesiyle muhabbet bolundu..hadi kizlar gidiyoruz..
neyse...birkac adim attim atmadim yerde yatan bir kopek gordum bu kopek birsey yapar yapmaz diye dusunmeye firsat kalmadan..kopek kalkip ustume dogru kosmazmi...-amaaaannn yarabbbimmmm.. ne tarafa demeye kalmadan..hoppppp dikenli tellerlemi yoksa dikenli otlarlami cevrili bir evin bahcesine atlamisim...ufff kurtuldum diyip kalp atislarim normale donerken..evin diger ucundanda siyah bir kopek havlayarak gelmesinmi...-aaaaa kabus yeniden basliyoooo---
iyyykkkk...ben hem aglarim hem kosarim ..siz diyin 1,5 metre ben diyim 2 metre bir duvar ,ordan nasil ciktim nasil atladim bilmiyorum... sakin hanimlar ucuncu bir kopek de geldimi diye dusunmeyin..:) eger Allah in hakki 3 olup 2 ye bir daha eklenseydi sanirim suan ben burda olmazdim..:))))

sevgiyle kalin...

haaa..o gunden kalma dizimde halen bir iz durur..birde anilarimda , elleri yara bere icinde dizleri patlamis avazi ciktigi kadar aglayan bir tikirti duysa kopek gelecekmis gibi paronayak olan o cicili micili haavali fakat havasi yerle bir olan kiz kaldi..a.s.a.s.

:Roflol:bendede bir tane var.eşim hala inkar eder ama..3 yıl önce kızkardeşimin düğünü için istanbuldan balıkesire gelmek için yola çıktık.sabırsız eşim ilk otobüse bilet almış.otogara gitmek için 2 saat önceden servise binicez.güneş daha doğmamıştı.kızımın bebek arabasını ben kullanıyorum eşimin elinde valiz sohbet ede ede yürürken aniden bir arabanın arkasından hırlayarak gözleri karanlıktan parlayan köpek çıktı.köpek bana bakıyor ben ona.annelik iç güdüsüyle kızımla köpeğin arasına geçtim.bekliyorum eşimde beni arkasına alacak diye.nerdeeeeeee.arkama bir baktım benimki yok.atmış valizi başka bir arabanın arkasında.be adam hadi beni gözden çıkardın bebeğinide unuttu:Roflol:köpek bi benim adama baktı bi bana baktı birşey olmamış gibi arkasını döndü gitti.bizde hasarsız yola çıktık.çok korkmuştum ama aklıma geldikçede hala gülerim.eşim ne durumdamı?hala çekinir ama çaktırmamaya çalışır.birde bisiklet kullanırken artislik yapıyor hayvancıklara.yakalayamazlarmış o bisikletteyken:Roflol::Roflol:

ÇOK GÜLDÜM YA.AMA GERÇEKTEN KÖPEKLER KENDİLERİNDE KORKANLARI HİSSEDİYO.BENDE ÇOK KORKARIM KÖPEKLERDEN.İŞYERİNDE 2 TANE KÖPEK VAR MESAİ BİTİMİ BIRAKIYOLAR SABAH GERİ BAĞLIYOLAR.
OKADRA ARKADAŞ BAHÇEDEN ÇIKARKEN YATIYO KÖPEKLERŞeniz BEN ÇIKACAGIM ZAMAN AYAKLANIYOLAR.ÇOK İLGİNÇ YA.TEK ÇIKAMIYORUM İŞYERİNDEN.

bahar yağmurum .!.:
Tuli öldüm gülmekten ya:Roflol:
Bak bende korkarim köpekten,zamaninda enisteme saldirmisti bir köpek
o günden beri bende de korku vardirlaelaelaelaelae

Bu arada nickini degistirmissin,hayirli ugurlu olsunŞeniz

Saol yağmurum,herkes tuliş tuliş derken ,tuliana artık pek bir yabancı gelmeye başlamıştı bana...yorumun için de teşekkürler.

X