- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar köpeğime tuvaleti nasıl öğretcem ben 4 aylık olacak nerdeyse hala öğrenmiş değil offf yardım edin
yok canım ben hiç şikayetçi değilim ama kaynanam bıdırdanıyo batırıyo diye onun dilinden kurtulmak için öğrensin istiyorum.aslında dışarıya alışması kolay zaten alıştı sayılır ama bikaç gün hava güzel oluyo dışarı çıkartıyorum hemen yapıyo dışarı çıkmayı bekliyo yapmak için kapıya bakıyo çişi geldiği zaman açınca koşuyo hemen sokağa ama hava bozuyo kar yağmur dışarı çıkartmıyorum çamur olmasın diye sonra köpek sapıtıyo tam alışmaya başlarken dışarı çıkartılmıyo.evde gazete kağıdı değilde laylon muşamba denedim onun üzerine yapsın dedim ama yapmadı gitti yanına yaptı ona yapmadı hayvancık.bide gazete deneyeyim ben en iyisi gerçi şurda 1 ay kadar zorluğu kaldı ondan sonra dışarı istediği zaman çıkar havalar düzelir iyice teşekkür ederim ilgin için gene yazarım ne olduğunu sağol tatlım
evet öğrenmeye meyilli ama neyi nasıl öğreteceğimi bilmiyorum nedense yaaa mesela otur kalka falan yani yada gel git getir öğretemiyorum nasıl yapmam gerekiyo bilmiyorum seninki nasıl biliyomu bunları nasıl öğrettin biliyorsa yardımcı ol bana ikiside terrier nasıl olsa
HOP U BİLİYO GEL DEDİĞİMDE KEYFİ OLURSA GELİYO OLMAZSA GELMİYO ENİK kaydirigubbakcemile3GİT DEDİĞİMDE HAVLAMAYA BAŞLIYO GİT DEMEMDEN HOŞLAŞMIYO HEP GEL DİYCEZ SEVCEZ
BAŞKA BİŞİ BİLDİĞİ YOK OYUN OYNAMAYI SEVİYO YATIYO ÖNÜMÜZE OKAŞASINLAR OKŞUYORUZ KEYİFLENİYO NERSİNİ OKŞATMAK İSTİYOSA O TARAFA DÖNÜYO FALAN BAŞKA ŞEYLERDE ÖĞRENSİN İSTİYORUM
yok canım ben hiç şikayetçi değilim ama kaynanam bıdırdanıyo batırıyo diye onun dilinden kurtulmak için öğrensin istiyorum.aslında dışarıya alışması kolay zaten alıştı sayılır ama bikaç gün hava güzel oluyo dışarı çıkartıyorum hemen yapıyo dışarı çıkmayı bekliyo yapmak için kapıya bakıyo çişi geldiği zaman açınca koşuyo hemen sokağa ama hava bozuyo kar yağmur dışarı çıkartmıyorum çamur olmasın diye sonra köpek sapıtıyo tam alışmaya başlarken dışarı çıkartılmıyo.evde gazete kağıdı değilde laylon muşamba denedim onun üzerine yapsın dedim ama yapmadı gitti yanına yaptı ona yapmadı hayvancık.bide gazete deneyeyim ben en iyisi gerçi şurda 1 ay kadar zorluğu kaldı ondan sonra dışarı istediği zaman çıkar havalar düzelir iyice teşekkür ederim ilgin için gene yazarım ne olduğunu sağol tatlım
sevgili azelya.. Köpeklerim sindirim enzimleri ne yazık ki bakliyat türleri için uygun değil..Ben "Gel" komutunu beyaz leblebi ile öğrettim kaydirigubbakcemile3 Çok seviyor beyaz leblebiyi.
sevgili azelya.. Köpeklerim sindirim enzimleri ne yazık ki bakliyat türleri için uygun değil..
Bezelye, fasulye, nohut ve elbette leblebi, köpeklerin yememesi gereken besinler..
Sindirim sistemine negatif etkide bulunmamak için yedirmemenizi öneririm..
Dostunuza sağlıklı, uzun ömürler..
Haklısın..Bir kıyabilsem, öyle bir bakıyor ki ne yesem o bakarken, boğazıma tıkanıyor benneyaptımki benneyaptımki Bizimkisi yeşil elma yerken rahat bırakmıyor bizi, bir dilim veriyoruz ikinciyi kesmeden yutuyor ilk dilimi benneyaptımki Elma da zararlı mı?
pofur pofur kabarmış sahiden de.. maşallah onayıkandık tarandık misler gibi kokularımızı süründükkk kız bulcazzz sıra onda
:roflol:O mamasını yerken kıtır kıtır benim de onunkisini canım çekiyor ama hiç yüzsüzlük yapmıyorum :jeyyar:
pofur pofur kabarmış sahiden de.. maşallah ona
:roflol:
Ben, çaktırmadan mamasından yiyorum vallahi.. Ne zaman yeni bir markaya geçsem önce ben yiyorum. Tadını merak ediyor insan.. :1ninca: