Köpeklerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

haklısın azelya sırasını beklemeli daha 4 aylık ama o öyle düşünmüyor iştee hiç rahat durmuyorki evde ayıcıklara falan saldırıyo sürekli malum hareketler yapıyo napcam bilemiyorum erken evlendircez galibaaa

ya kızlar benim köpüşte deli gibi çok azgın:)) olup olmadık yerde koluma atlamaya çalışıyo çıldırdı-tatlicadiarzu-

Walla sorma benimkide öyleydi ama kızdım azarladım yaparken gördüğümde şimid yapmıyor fazla çok nadir oda normaldir herhallll

valla 1 ay falan böle gider sonra düzelir kendi haline bıraktımkaydirigubbakcemile2 ama bende kızıyorum öle yaparken hemen bırakıyo bide küsüyo deli:))

canım baktım ben ama nasıl tanınırki köpek köpeğe benzer nasıl tanıycaz bu şekilde bulunmazki biyerlerinde belli bişi bi iz yokmu ki yada özel bi hareket falan onun o hareketi bilip kendini belli etmesi lazım bu şekilde bulunmazki....inş bulunur

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..bugün hayvan bakım evinden köpek sahiplendik..bu köpeğin ırkı terrier mix miş..adı fındık..fındık daha 13 aylık ve de hamile sanırım bu aralar doğurucak ona nasıl yardım edebilirim...yapmam gerekenler neler...köpek maması dışında yemek artıkları veriorum ama yemedi..nasıl yapıcam bilmiorum acil yardımınıza ihtiyacım var...şimdiden teşekkürler

kuzum veterinerden yeni geldim sordum senin durumu ama kendisin gelmesi lazım köpeğe bakmam görmem lazım bu şekilde olmaz ...o yüzden bi veterinere göstermen gerekiyo canım görmesi lazımmış .

saol canım teşekkürler....evet canım veterinere götürmemiz lazım..internetten biraz bilgi edindim ama yine de gitmemiz gerekio..neyse canım saolun fındığım doğurduğunda haber veririm...

Arkadaşlar benim de bir derdim var.Kocam uzun zamandır sibirya kurdu beslemek istiyor. Bahçeli müsait bir ev var. Ama çok pahalı fiyat veriyorlar. Söyledikleri fiyatlarla alabilecek maddi gücüm yok. Nişan yıldönümümüzde hediye vermek istiyorum ama nerede uygun fiyatla bulabilirim bilmiyorum. Bakabileceğinden eminim. Titizdir. Aldığı hayvanın eğitimiyle de ilgilenir. Erkek yavru sibirya kurdu istiyor. Uygun fiyatla bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ?

cnm biraz geç baktım ama sevgilim bana aldı köpek sibirya kurdunaa bayılıyorumm cok tatlı oluyolarrrr bence bakımı zor deılll tabıı evın ortasını pisletmediği süreceee biz mama ile besliyoruz tatlı bişey vermeee sakınn alırsan yada aldıysan tam olarak bilemiyorummm..ama cok sevımlı oluyolarr yavruyken geldı sımdıı kocaman olduu yerimseniben

arkadaşlar fındığım doğum yaptı dün gece...çok tatlılar ya ufacık 7 taneydi ama bi tanesi doğumda öldü bir yandan sevindim bir yandan da üzüldüm...çevremizdekiler hepsine bakamaz diyolar nasıl yapıcam nasıl beslicem bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun lütfen..yavrularınıda elliyemiyoruz insan kokusu sindi mi bakmıyormuş o yavruya..bizim kızımız inş hepsine bakabilir..

Ben de o korkuları yaşadım bakar mı yavrusuna ne yapacaz ne edecez diye ama korkmayın.

Gerçi benim ki kediydi ama sonuçta annelik evrensel.

Sadece anneyi kızdırmamak için yavrulara yanaşmayın onları emzirecek tuvaletlerini yaptıracak 1 aya kadar devamlı anne ilgilenir. Anne ve yavrunun bulunduğu odayı sıcak tutun hep bir de anneyi çok iyi besleyin kalsiyuma çok ihtiyacı var süt emzireceği için bir de bol su içsin.

Bebekleriniz uzun ömürlü olsun inşallah, annemizi de kutlarıma.s.

slm kızlar benımde 1 yasında rotfaylerım war adı dük ck sweorum oglusumu ama ırı cıns oldugu ıcın gezerken falan ck sorun yasıoruz gorenler kacısmaya baslıo yolda we dükte oyun zannederek onları kowalamaya calısıo we benıde surukluo jnm benım 1 aydır bende fazla egıtımı yk ama emırlerımı janı ıstedıgınde uyguluo ama ossun ası de olsa soz dınlemesede ben oglusumu ckkkk sewıom yha buraya dükumun resmını nası koyabılırım bırı bana yardımcı olabılır mı plssss:sss

www.imegashack.com bu linke tıkla adrese gir sonra orda gözat die butona bas gözat yoksa browse ye bas pc den istediğin resmi seç host ite bas..direct link yazanı kopyala
kk da cevap yazdığın yerin üstünde küçük kutuda dağ işareti var ona tıkla çıkan yere kopyala tamam de resim çıkar ondan sonra yapabilirsin bi dene

arkadaşlar fındığım doğum yaptı dün gece...çok tatlılar ya ufacık 7 taneydi ama bi tanesi doğumda öldü bir yandan sevindim bir yandan da üzüldüm...çevremizdekiler hepsine bakamaz diyolar nasıl yapıcam nasıl beslicem bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olsun lütfen..yavrularınıda elliyemiyoruz insan kokusu sindi mi bakmıyormuş o yavruya..bizim kızımız inş hepsine bakabilir..

çok sevindim canım :dance::ecrin_bebek:..bissürüde yavru olmuş:nazar: :ecrin_bebek::emir_bebek:ayy ne güzel yaaa benimki erkek kız olaydı keşke yaww..yavrularınada bakar inşallah ..evet çok iyi besleyin sütü çok olsun demi ..bu arada okadar yavruyu ne yapacaksın sütten kesilince bitanesine ben bakabilirim gönderirsen eğer annesini bıraktıkları zaman tabiki ...kaydirigubbakcemile5

senı cokkkkkkkkkkkk sewıom oglusummmmmmhttp://img21.imageshack.us/img21/5246/pict0185ijh.jpg

X