köpeğiniz kaç aylık-yaşında??
arkadaşlar dişi terrier kırması battaniyesiyle erkek pozisyonunda değişik hareketler yapıyor(cinsel içerikli) bunun önüne nasıl geçebiliriz? Onu bu davranıştan nasıl vazgeçirebiliriz??*
Bu hareketi üstünlük kurmak için yaparlar ya sıkıntıdan yaparlar yada enerji fazlalıgından..
arkadasım dikkatini farklı yöne çekmeye çalışın yada herseferinde komut varsa hayır diyin,kızın..ve eger belli seylere (battaniye oyuncak yastık vs. ) yapıyorsa bunları ortadan belli bir süre kaldırmanızda işe yarayabilir unutması acısından.
kolay gelsin =))
cevap için teşekkür ederim...aile değiştirdiği için sıkıntısı var olabilir...battaniyeyi almalarını söylicem tekrar teşekkürler...
Been doberman alıcam çok araştırdım baktım çok kıng bir Canlı.. çok zor ama bir okadarda itaatkar bi canlı.. :) erkek alıcam çok kıskanıyormuş senı çok plancıymış çok dugusal.. sen ona bı kızarsan ikielının üstüne bütün gün yatıyormus yan yan sana bakıyormuşş.. ne oldu oğlum diyormuşsun hiç bakmıyormuş sonra gene bakıyormuş gel oğlum dıyosun gelmıyo gdiyosun gel sen küstünmü felan seviyosun iki öpüyosun 5 dk sonra üstüne atlıyo boingg diye :)))))) evde bakıcam evim rahat ve geniş sizce de uygun olmazmı :)))
dobermanlar güzel hayvanlardır bende cok severim ama hepsinin karakteri aynı olmaz.insanlardaki gibi hepsinin huyu suyu farklı..yani sizinki bu hareketleri yapmayabilir.
birde ilk köpeğiniz olacaksa pek önermem doberman zor hayvanlardır ve çok sağlam itaat eğitimi isterler..
Yok ,lk degil ikinci ama sert bi yapım vardır.. yapabıleceğimi düşüyorum .. evet zor canlılar ama bakalım ya umarım utanmam :) teşkkür ederım cevap için
Belki de korkmuştur,belki diğer köpekler oyun yapmıştır? dicem ama şu an ne söylesem yalan olur.
ama size tavsiyem köpeğinizi gezdirin çünkü başka köpeklerle karşılaşmalar hep olucak.daha küçük bir köpeğiniz var ne kadar gezdirirseniz,insanlarla başka kedi köpekle ne kadar çok karşılaşırsa sosyalleşmesi açısından o kadar iyi olur..
Köpekler kendilerinden güçlü köpekleri hisseder ve korkarlar.Muhtemelen sizinkide korkmuş sonuçta karşısındakiler kangal .Ve köpeğiniz erkek köpek sanıyorum çünki dişi köpeğe saldırmıyorlar.Erkek köpekler diğer erkeklere saldırıyor.Köpeğinizi sakin zamanlarda gezdirebilirsiniz veya saldırı anındaki saatlerde çıkarmayın veya o bölgede gezmeyin.Birde elinize sopa alın her ihtmale karşı.
Been doberman alıcam çok araştırdım baktım çok kıng bir Canlı.. çok zor ama bir okadarda itaatkar bi canlı.. :) erkek alıcam çok kıskanıyormuş senı çok plancıymış çok dugusal.. sen ona bı kızarsan ikielının üstüne bütün gün yatıyormus yan yan sana bakıyormuşş.. ne oldu oğlum diyormuşsun hiç bakmıyormuş sonra gene bakıyormuş gel oğlum dıyosun gelmıyo gdiyosun gel sen küstünmü felan seviyosun iki öpüyosun 5 dk sonra üstüne atlıyo boingg diye :)))))) evde bakıcam evim rahat ve geniş sizce de uygun olmazmı :)))
Chow chow beslemedim ama klinikte çalışırken gelen hastalardan biliyorum asi ve laf dinlemez bir köpek :26:chow chow besleyen varmı?
Chow chow beslemedim ama klinikte çalışırken gelen hastalardan biliyorum asi ve laf dinlemez bir köpek :26: