Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benimde golden cinsi bi köpeğim var daha 2.5 aylık temizliğine dikkat ediyorum ama evde ki o koku gitmek bilmiyo
her gün yattığı yeri gezindiği yerleri silip temizliyorum ama yine de bi koku var hep
sizler koku gidermek için bişey yapıyor musunuz?
arkadaşlar benimde golden cinsi bi köpeğim var daha 2.5 aylık temizliğine dikkat ediyorum ama evde ki o koku gitmek bilmiyo
her gün yattığı yeri gezindiği yerleri silip temizliyorum ama yine de bi koku var hep
doğru beslenmeyen köpeklerde de koku olabiliyor.daha yeni alınmış köpek gerçi ama yine de bir seçenektir dedim.kaliteli mama veya barf diyeti gibi sağlıklı bir diyetle beslemek lazım.
Benim de bir köpeğim var. Husky, golden kırması.
Benim sorunum tuvalet eğitimi. Yavruyken geldi bize ama o büyürken ona bu eğitimi verecek kimse yoktu. Ben burada değildim. Annem de balkona gazete sermiş. Oraya yapıyordu. Şimdi yaklaşık 9 aylık.
Bu saatten sonra öğrenir mi? Öğrenmesi ne kadar zaman alır? Kaç kez dışarı çıkardım ama tutuyor. Yavruyken bile bir yere gitmiştik, 6 saat kadar kalmıştık ve yapmamıştı dışarda.
Bir de kemirme sorunu var. Balkonda duruyor. Her zaman da yanına çıkamıyoruz. Top, oyuncak ne verirsek verelim kemiriyor. Kendi kulübesinden, balkonun plastik kaplamasına, hatta klimanın kablosuna kadar her şeyi kemirdi ya
yardım kızlar, napsam?
pişirilerek oluşturulan köpek maması ve çiğ et üzerine kurulan barf diyeti ??
sizce bu koku için çözüm olabilir mi ?
uyarı mesajı olmayınca bana yazdığınızı görmemiştim kusura bakmayın.kaliteli mama derken,hazır kuru mamaları kastettim.mesela kullanmadım ama TOW,Acana,Brit Care,Orijen gibi mamalardan kullananlar genelde çok memnun.Bunlar içine tahıl doldurulan kötü mamalardan değil.
tabii çiğ besleme daha çok uğraştırıyor insanı ve gerçekten sağlıklı et bulduğundan emin olmak gerekiyor.o yüzden memleket şartlarında iyi bir kuru mama,kemirmesi (ağız sağlığı) için de arada çiğ dana kemiği vermek uygun olur bence.kullanan kişiler kemiği vermeden önce 24 saat dondurup elma sirkesinden geçiriyorlar,ben de büyük kemik bulabilirsem vermek istiyorum.şimdilik yapay kemiklerle idare ediyoruz.
ama pişmiş kemik kesinlikle verilmemeli,çok tehlikeli.
tabii bambaşka bir nedeni de olabilir.ve goldenlarda koku ve tüy dökme olayının biraz daha fazla olduğunu sürekli duyuyorum.az yıkayarak,sık tarayarak koku azaltılabilir.bazı kişilerin de köpeklerinin enselerine çilek yağı gibi kokulu yağlardan 1-2 damla damlattığını okumuştum ama önce köpeğin kokmasının,sağlık durumuyla ilgili olmadığından emin olmak lazım.yoksa bu sadece maskeleme olur.umarım sorun ortadan kalkmıştır.
doğru beslenmeyen köpeklerde de koku olabiliyor.daha yeni alınmış köpek gerçi ama yine de bir seçenektir dedim.kaliteli mama veya barf diyeti gibi sağlıklı bir diyetle beslemek lazım.