- 10 Kasım 2008
- 17
- 0
- 36
acilen yardiminiza ihtiyacim varoglusum cook kotuuu 2 yasinda bi pekines im var bebek gibi bakilan ve duzenli olarak veterinere giden bi hayvan ama bi kac gundur basina gelmeyen kalmadii 3 gundur veterinerdeyiz ama veterinere guvemiorum sirtinda kucuk bi yara vardi gorunce hemen gittim once egzema ded sonrada protein yuklemesi dedi 5 gunluk atibuyotik ignesi vee pomad tedavisine basladi ayni yarayi gordugum gun farkettim popocugunda sislik vardi tum gece uyuyamamisti ugrasmaktan goturdum ordaki anal keseler dolmus dedi ama bu hayvan daha bi kac gun once tras olmustu her trasta bakiolarmis bakmamislar bu kez neyse gercekten cok kotuydu temizledi ama 2 gundur uzun yuruyusleri oyunu seven hayvan halsiz tuvalet icin disari cikioruz 2 adimda bi poposunu yere koyuyo ve hafif sislik hala var:S veterinere guvenmiorum netten arastiriorum ama bulamadim bursada iyi bi veterine var mi ???? kiimmm ??? nolur aciilllll yardim edin lutfeeen :S
walla hayatım zor bi durum bizlerde veteriner değilizki anlattıklarının sebebini bilelim .anlattıklarını okurken aklıma saldırıya uğramış olabileceği ihtimali aklıma başka köpekler tarafından.buu saıldırının türüde galiba anormal olmuş gibi anal kısımda şişlik var deyince aklıma öyle geldi.bencede hemen veterinerini değiştir güvenmediğin birine asla götürme ben izmirli değilim ama izmirli arkadaşlar yardımcı olurlar elbette canım.bide gidip izmirde petshop işletenlere sor onlar hayvan ticareti yaptıkları için veterinerleride tanırlar onlardanda fikir alabilirsin .geçmiş olsun umarım bian evvel iyileşir üzüldümm mafoldumben
canim benim cok tesekkur ederim ilgin icin :) ayyy cildiriyorum ona bisiy olucak die herhalde dogursam bu kadar severimm... Hasta olunca bebekler anneler napio acaba ayyy simdi daha iyi anladim onlaribugun tum gun veterinerdeydik sukurler olsun iyi bi veteriner buldum ve carlosum daha iyi simdi :) icim rahatladi dun aksam artik cildirmak uzereydim aglayarak yazmistim onlari ayyy sukurler olsuuuunnnnnnn :)hihoyyyt
daha yeni yazabiliyorum ozur dilerimayy oldum ona bisiy olucak diye bursada hayvan hastahanesi buldum tabi onu bulana dek ayni veterinere gitmek zorunda kaldim bi gun egzema dediler bi gun alerji antibuyotigi var diye de kesemedim 5 gun gittim antibuyotik bitince hayvan hastahanesine goturdum ve sonuc tuylerini keserken sirtindaki deriyi de kesmisler ki ben bunu soledigimde veterinere oyle bisiy yok oyle olsa baska yerlerinde deolur demisti ilk gun neyse popocugu mikrop kapmis temizlenmedigi icin zamaninda veteriner tarafindan simdi cok iyi ama o gunler cok zor gecti ilginiz icin coookkk tesekkur ederim gercekten hayvanlari cok seviyorum ki carlos artik benim hakikaten oglum evimizin bebegi :) ve eger bursadaysaniz kesinlikle hayvan hastahanesine gidin hem cok ilgililer hem profesyonel ellerde oluyo hem de veterinerlerden cok daha ekonomik ...
Ah canım yaa çok çok geçmiş olsun...Şükür ki bulabilmişin güvenilir bir yer, malesef burda ankarada' da var bir "evcil hayvan hastanesi", hemen koştum gittim görmek için okadar övdükleri yeri, ama inan kahroldum!!!! İnternette nasıl anlatılmış, nasıl övülmüş, nasıl yerlere göklere sığdırılamamış bilsen... ama işin aslı malesef gidip görünce anlaşılıyor, içler acısı... Evet sağ olsunlar bir yer açmışlar ama görev başındakiler kesinlikle çok ilgisiz, zaten ortamı görünce kaçacak yer arıyorsun!!!Bir sene oldu hala bir veteriner bulamadık...Dediğin gibi canım, güven çok önemli...
arkadaslar selam kopek besleyen arkadaslara bir sorum olacak mops[puk] besliyorum 4 aylik yalnis bir sorunumus var sag karninin derisi cay tabagi buyuklugunde kararmaya basladi doktora göturduk ama o da ne oldugunu anlayamadi aranisda kopeginde bu sekilde sorunu olan varmi leke gittikce buyuyor ve ben kormaya basladim kisimisa bisey olucak die en kisa zamanda cevap bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkurler
canım yara gibi mi yoksa sadece leke mi... yaraysa veteriner labratuvara gönderebilir kazıntı alıp... değilse bir de başka veterinere gösterin ...
yara şeklinde ise; bakteriyel bir şey ya da mantar olabilir... maması alerji yapmış olabilir...
geçmiş olsun bu arada :teselli:
tesekkur ederim canim cevbin icin evt soyledigin gibi doktor kazinti alip test yapti ve anneden gelen birsey oldugunu söyledi ilac vardi ve 2 haftadir kullaniyoruz leke olan yerde tuy yoktu ve simdi tuylenmeye basladi umarim iyi olur kizimiz