Kopek sesi delirticek beni

Büyük ırk köpeklerin günde en az 2 kez (1'er saat) dışarı çıkarılmaları gerekir. Bahçede beslediğimiz golden kızımız var. Koca bahçe onun olmasına rağmen sabah akşam yürüyüş yaptırıyoruz. Saati biraz geçsin balkon kapısının önüne gelir havlar, hatırlatır kendini. Hatta bu gezdirmeler de yetmez sıkılınca havlayarak bahçeye çağırır ya yanında otururuz (onda da burnuyla elimizi ittirir, dizimize kafasını koyar sevin beni diye) yada oynatırız. Arada komşular seslenir, sever gün boyu dikkatini çekecek şeyler olmasına rağmen gezme talebinden ödün vermez.
İki büyük ırk dört duvar içinde olmaz, olamaz. Yazık o hayvanlara.

Bence sahibi ile konuşun sesleri yüzünden rahatsızlığınızı bildirin. Sabah akşam düzenli gezdirsinler, havlaması içinde temel itaat eğitimi aldırsınlar. O canları sahiplendiyse maddi manevi zorluğuna da katlanacak.

Bizim kızın kirpilere gıcığı var. Metrelerce uzakta görse de çıldırır sürekli havlar. Komşular rahatsız olmasın diye gecenin bir yarısı, tek gözle bahçeye koşturup kirpileri uzaklaştırdığımız çok olmuştur. Ben köpek besleyeceğim diye kimsenin konforunu bozmamalıyım düşüncesi var bizde. Evde değilken çocukları da öğütleriz havlatmayın ilgilenin mutlaka diye.

Evet biliyorum, istifçi bi kadın merdiven altı üretim yapıyordu yakalandı. Hayvaların ses tellerini kesmişler, insanları anlamakta zorlanıyorum. Kadın çok çirkef biri anlayacağını sanmıyorum. Mecburen ilgilenmeyeceğim köpekte mecburen onun kapısına gidecek yine. Tabi durumunu takip edeceğim.

Ağzını bağlıyor olabilirler mi acaba. Bizim goldenı sahiplendiğimizde bu konuda travmalıydı. Elimizi uzatsak ısırmak için hamle yapardı. En az 2 ay sürdü düzelmesi. Şimdi kendisi uzatıyor burnunu elimize sevelim diye. Elimizi ağzına soksak dişini kapatmaz can yakmamak için. Sevgi herşeyin ilacı sözünü birebir yaşadık.

Benim oğlan 9 yaşında bu yaşına kadar asla havlamazdı ne olduysa yan eve dişi bir köpek geldi o günden beri susmuyor, koku bırakıyor onu duyduğu için yapıyormuş, her yolu denedim asla susturamıyorum, acaba onlarında çiftleşme dönemi vs gibi bir süreçtenmi kaynaklanıyor?

Off ya kıyamam, ne demek ses tellerini kesmek. Zaten ilgilendiğin, aç bırakmadığın hayvan havlamaz ki. Neden yaparlar ki böyle bir şeyi.

Ağzını mı bağlıyorlar? İnşallah öyle bi saçmalık yapmıyorlardır..arada bi havlıyorlar ama geceden sabaha kadar değil onu demek istedim. O hayvanların havlama sebebi illa ki var, bunlar iki tane acaba birbirlerinden ayrı yerlerde bağlı oldukları için birbirlerine mi havlıyorlar diye düşündük. Şimdi ikisi yan yana.. ama gerçekten sabaha kadar yatamıyorduk.

Veteriner söylemişti bize sürekli elimize hamle yapınca ağzını bağladıkları için travmalı diye. Şok tasması takan bile var malesef. Hayvan istemedikleri bir şey yapınca akım veriyorlarmış.

Cok tesekkur ederim emin olamamistim zabitayi arasak soylerler mi kimlik bilgilerimizi falan diye durup dururken is ciksin istemiyorum basıma

Cok tesekkurler yorumunuz icin ben hayvanlari severim uzaktan hic ilgim olmadigi icin cinsini bilemiyorum ama tuysuz siyah kulaklar kahverengi dik. Doberman isimleri galiba. Birde 2 taneler gece kulakligi takip uyumak zorunda kaliyoruz hic durmuyorlar.

Ses tellerini kesmek mi allahim
Ya sinir oluyorum sesten calisirken cok zor oluyor diye ama yinede olsunler zarar gorsunler istemem oda canli sonucta vicdansizlar

Ses tellerini kesmek mi allahim
Ya sinir oluyorum sesten calisirken cok zor oluyor diye ama yinede olsunler zarar gorsunler istemem oda canli sonucta vicdansizlar
Ben de haberlerde gördüm, hepsi de cinsmiş. Üretip satmak için karanlık bi depoda bakımsız bırakarak, sadece para kazanmak için tabi sesleri çıkmasın diye ses tellerini veterinere kestirmiş onları orda tutuyormuş. Şimdi tedavileri yapılıyor.

benimde arkadaşımın kedileri ve köpekleri var babası başta olmak üzere ailecek hayvansever bir aile. onlarda böyle şikayet sorunu yaşadı. köpeklerini arada salıyorlar sokağa, normalde mahallecek herkes tanır onları fakat yeni taşınan tuhaf bi aile köpekleri belediyeye söylemekle çağırıp zehirlemekle tehdit etmis korkuyorlarmış sokakta köpek dolaşmasından, sanki hiç sahipsiz sokak köpeği yokmuş gibi sahipli olanından korkuyorlar. arkadasım 1. katta yaşıyorlar daire bahçeli. kedileride bazen çıkıyor dolaşıp hava alıp geri giriyor eve. Bazende başkasının bahçesine gittikleri oluyormuş bitkilere zarar vermişler sözde. Arka komşusu zabıtaya şikayet etmekle tehdit etti, zabıta tanıdığım var uyutuyorlar el koydukları hayvanları ya buraya tel çit çekin ya da görürsünüz siz gibisinden. Kısacası böyle bir yerleri aramayı düşünüyorsanız iyi düşünün ne yaptıkları belli değil hayvanlara demekki ki, herkesin ağzında böyle laflar dönüyor, böyle bir şeyin gerçek olmamasını temenni ederim ancak ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Bizimde kedilerimiz var, bahçeli evimiz haliyle komşunun bahçesine de gidiyorlar ama benimkiler zararsız. Köpek değil ki bağlayalım. Bize de hep laf söylediler bitkilere zarar veriyolarmış diye. İnsanlar rahat vermiyor. Böyle yerde hayvan olmayacaksa nerde olacak.

Şikayet edip barınağa aldırmadam rahat etmeyecek gibisiniz. Ne diyim Allah vicdan versin.

Evet ses gerçekten sizi rahatsız ediyor olabilir.Ancak belediyeye yada zabıtaya haber verdiğinizde bu hayvanları alırlarsa emin olun ki bu hayvanların sonu barınak olacak ve barınakta şu anda oldukları durumdan çok daha mutsuz olacaklar.Hatta belki kisirlastirilip sokağa salinacaklar ve sokağı bilmeyen bu hayvanlar açlıktan yada kaza sonucu ölecekler.

Benim eve de her gece saat 2-3 gibi sokak köpeklerinin kavga, havlama sesleri geliyor.
Bazen pencereyi açıp susun uleyyyn çocuk uyuyor diye bağırasım geliyor

aynen

kız arkadaş bulmuş kur yapıyor

yazlıkta bir sokak köpeği gelmeye başladı

komşunun dişi köpeği var ama o küçük ve kısır, eskiden gelmeyen köpek neden gelmeye başladı demiştik ki bir başka eve dişi köpek misafir gelmiş

öbürü de kur yapmaya gelmiş

sizin paşa da sevgili istiyor işte :)))

Belki acimasizca gelecek ama sakinlestirici mamalar var
Sahiplerine önerebilirsiniz
Yarim ölcu verseler biraz rahatlar
Birde disleyecek oyuncaklar oyalar bir yastik bile olabilir top olabilir
ortamam ayak uydururlar
Su anki hayatlarindan daha iyi bir secenek olmayacaksa lutfen sikayet etmeyin
Hersey duzeldiginde onlarda farkli bir duzen kurabilir

Ah o kirpiler ahh..
Hayir kör karanlikta nasil goruyorsun
O garipte bizimki havladikca taasss oluyor
Bizimki kirpiden kusa karincaya bile gicik gercı
Karsidaki 5 katli apartmanin catisina konan kargalara gicik
Biz bir tane sprey, bir tane odul mamasi, birde yas mama kullaniyoruz kopek disi ve kisir degil disi oldugu icin sokaga atilmis bizim siteye geldi sikayet edildi barinaktan ben geri getirdim ama kabullendirdik arastira arastira bir kac silah bulduk
Esim ise baslayinca kisirlastirmayida yapicaz
Manevi yardimcimiz cok ama maddi olarak tum yuk bizde tek sikayetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…