Köpek korkusu

Sizi alkisliyorum gerçekten allah herkese vicdan merhamet versin.

Çok hoşsun canım
Çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim
Bu arada ben kuduz riski icin hstaneye basvurunca tutanak tutup civrdaki asisiz kopekleri topladi, asilayip, kisirastirip geri getirdiler, surecin yakin takipcisiydim, yani belediye arandiginda gelip hayvanlri katletmiyorlar

Allahim neler okuyorum ya sizin kalbiniz taşlaşmış inanamıyorum resmen hayvanı sokaktan alıp ölüme gonderiosnz. Şikayet Et ara gelsin alsinlar barınağa götürsünler. Hayırdır siz ya sokaklar onların ister yatarlar ister gezer ister havlarlar. Siz nasıl evinizde rahatsanz onlarda sokaklrda öle olmalı olacak. 2 kap yemek koysanız hiçbiri saldrmz. Hayvan aç susuz ne yapsın yaşamak zorunda nasıl anlatsin derdinı? Köpekler saldırdı demek ne kolay. Ama neden saldırdı ? Aç mı susuz mu? Benim oturduğum mahallede 20 25 köpek grup halinde insanlarn yannda gayet sakin gezmeye çıkmış gibi geçip gidiolr neden? Bunlarda köpek saldiramazmi saldirr ama neden saldrsnki karni tok suyunu içmiş biraz gezip yatacak. Yapmanız gereken saçma sapan hayvanları taciz eden cihaz almak değil çevrenizdeki insanlari bilinclendrp hayvan beslemeleri yönünde yonlendirmek. İlla gidip konsmanza gerek yok 3 5 gün dışarı yemek koyrsnz sizden görup onlarda koyuyor.

Bir grup amcaya her sabah namaza giderken kopekler saldiriyor, amcadan bir parca da tadiyorlar, amca sonunda belediyeyi ayaga kaldiriyor tabi,
Belediyeden gorevliler gelip kesif yapiyor, amcayi isiran kopegin asili ve kisir oldugunu, bu nedenle bisey yapmayacaklarini soyluyorlar.

Amcanin yaniti: "it kisir, bisey olmaz dediler de ben it beni isiriyor dedim, s...r demedim ki
"

Her sey bir yana, psikolojisi bozuk insanlar oldugu gibi, hayvanlar da var, bunlr kesinlikle rehabilite edilmeli, digerleri candir zaten, siz cahil ve sabit fikirli insanlardan korkun asil

Ne demek belediyeye haber verin alsınlar. sokaklar hayvanların hakkı be ne demek alsınlar?
Ne okuduysanız o. Sürü halinde dolaşan köpekler insan hayatı için tehlike demek hiç tehlike hissetmezlerse saldırmazlar demeyin yaşadım gördüm saldırıyolar. Sokak köpeklerin yaşam alanıydı biz onların yaşam alanlarını işgal edene kadar evet ama bunun çözümü sürü halindeki köpeklerin başıboş bırakılması değil. Aşırı aşırı tepki vermeyin bana hih yani beli meli konusmalar ne alaka siz kimsiniz

Konu sahibi,benim kizkardesim köpekten,kediden,hatta civcivden bile korkardi :) yemin ederim civciv pesinde kostugunda kaçardı
Eve ne zaman köpek alındı korkusunu yendi. Kedi korkusunu yenemedi ama
Gecen sene bu zamanlar,suanda baktığı kediyi buldum sokakta,o zamanlar nişanlıydım. Bana dediği aynen şu
Ya o kedi gider evden ya da ben !
Ben onu hic kaale bile almadım. Gidicek biri varsa kendisi giderdi :) kedi daha yavru ama sokakta buldum haline üzüldüm aldım. Kediyi sevmek istiyor elini tam uzatiyor geri cekiyor falan.
Senelerdir evimizde kopek var bu arada ondan korkmaz
Yeter artik gitsin alışamıyorum falan diye mesaj çekiyordu bana disaridayken.
Simdi 1 sene olcak kedi o evde
Ohoooo kedinin agzini ağzının icine sokuyor öpüyor neler neler kopegin pabucu dama atıldı..
Yani korkusunu eve hayvan alinca yendi demiski kendine ben mecburen bununla ayni evde yaşayacağım napim demis oyle alışmış kopek ilk geldigi zaman kanepelerin uzerine cikardi kosarak odasina kapıyı kapatırdı yalan degil simdi koskoca kopekleri bile seviyor :) ve benim bir tanidigim kopekten o kadar korkuyordu ki yolunu değiştirip ise giderdi suanda kopegimi kucagina alıyor
Gerci benim aşkım minicik 3 kg :) kopekten korkan bile alıştı benim bebegim sayesinde.yine bir arkadas cok korkuyordu bize gelince mecburen baska odaya koyardim köpeği,suanda kız evinde 2 tane terrier besliyor.senin de olmali birtane bambaska birsey.

Bu korkularini yenebilirsin yani . Benim.kizkardesimi de komsunun kopegi ısırmıştı ondan mi bilmiyorum korkardi butun hayvanlardan kus,civciv,ordek,kedi,kopek artık korkmuyor.. insallah yenersin bu korkunu cunku cevremden biliyorum 52 yaşındaki adam o kadar korkuyordu yolunu uzatiyordu ise gitmek icin simdi bize geliyor kucagina aliyor seviyor foto cekiyor :)

O zaman habfendi insanlar köpeklere ne işkence ediyolar yaşadık gördük hepimiz. O zaman insanlar toplatılsın?

Ya bide ben hiç insanların elini ayagını kesen, kulaklarını kesen, arabanın arkasına bağlayııp sürükleyen, işkence eden hayvan görmedim. Siz gördüyseniz tabi toplatılsın o köpekler

Benim kim olduğum kmseyi ilgilendirmez. Madem insanlar hayvanlarin yaşam alanını isgal etti onların herturlu ihtiyacinı gidermek herseyine katlanmak zorunda . Çözüm hayvanları bilmem kaç metrekare bi kafese hapsetmek değil.

Hicbir gelismis ulke yoktur ki sokak hayvani olsun.. ama bunun yaninda marketten ekmek alir gibi hayvan da alamazsiniz.. yasadigim yerdeki sokak kopeklerinin yarisi cins.. ne goldenlar ne terrierlar yasiyor kis gunu.. gerekli gereksiz zibilyon yere vergi oderken ne olur bir de barinaklar daha iyi hale getirilse, millet mama icin carsaf carsaf ilan vermek zorunda olmasa.. sokaklara dolma, bulgur pilavi konularak hasere populasyonunun artmasina sebep olunmasa.. hayvan sahiplenilecegi zaman barinaklardan alinsa.. biri alay etmis medeni ulkelerde diye de butun bu yasananlar medeniyetle dogru orantili evet.. isinize gelsin ya da gelmesin..

Helal olsun .
Az önce aynı aynı cümleyi ben kurdum . Tamamen bir ülkenin gelişmişlik seviyesi ile alakalı . İçler acısı durum...
Biz azınlıkta , ‘deli kadınlar’ ız ...

Yurt dışındaki hayvan barınaklarını hic gördünüz mü bilmiyorum çözüm doğru düzgün hale getirilmiş hayvan barınakları. Sokak hayvanların yaşaması için uygun degil siz ister kabul edin ister etmeyin. Gelismis ülkelerin sokaklarında bi tane hayvanda göremezsiniz bunu normal gördüren ne size bilmiyorum. Ben sokakta insanların insafına kalmış insafsızlıktan payını aldığı için saldırganlaşmış köpekler görmek istemiyorum bu kadar basit.

Ya bide ben hiç insanların elini ayagını kesen, kulaklarını kesen, arabanın arkasına bağlayııp sürükleyen, işkence eden hayvan görmedim. Siz gördüyseniz tabi toplatılsın o köpekler
Eee aynı yere geliyoruz hanımefendi. Sokakta insanların insafına bırakılmış köpek görmek istemiyorun olan o hayvanlara oluyor çünkü. Ve saldırganlaştıklar için de masum insanlar zarar görsün de istemiyorum. Gayet normal bi istek bu neden caniymişim gibi tepki verdiğinizi anlamadım verdiginiz örnek cok komik bu yüzden. Hiç bir gelişmiş ülkede sokaklarda hayvanları göremezsiniz hepsi cani de genellikle ucuz mamayla yemek artıklarıyla yazın sıcağında kışın soğuğunda sokaklarda köpek besleyen biz aşırı hayvanseveriz haklısınız

Benim olduğum yerde de çok fazla sokak köpeği var özellikle geceleri coşuyorlar. Bir kez ısırılmıştım ayağımdan ama diyorum ki barınağa gidip aç kalıp uyutulacaklarına burada arkadaşlarıyla yaşasınlar ısırılırsam da iki haftada iyileşiyo zaten

Yurtdışındaki hayvan barinaklarinin bizim hayvanlarmza bi faydası olmadığı icin beni ilgilendirmiyor. Şuan turkiye deki hemen hemen hepsinden bahsediorm hayvan barınakları içler acısı durumda iken köpeklern sokaklarda yaşaması daha uygun. Bizler hayvansever olarak sokagmzdaki isyerimzdeki hayvanlara yapabildgmzn en iyisini yapmaya calisiorz o yüzden hiçbir zararlarını görmedim. Zarar görenlerde barınak yerine beslemeyi tercih etsin farkı görecekler.

Sokaklarda sizin insafınıza bağlı yasamalarını diretmek yerine hayvan barınaklarının iyileştirilmesi için çözüm üretin o halde. Yurtdışındaki hayvan barınaklarını bu yüzden örnek verdim olması gereken o çünkü. Ucuz mamalarla yemek artıklarıyla kötü hava kosullarihla sokaklarda yaşamalarını istemek sizi müthiş hayvansever yapmıyor benim gözümde kusura bakmayın. Sokakta yasamak bu kadar iyiyse siz yaşayın sokakta nasıl fikir? Her canlı gibi bi alanları yerleri olsun ki kötü olaylar yaşanmasın.

Siz ne derseniz diyin sokak köpekler için tehlike arzediyor sokak köpekleri de insanlar icin. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…