• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek korkusu

Sadece kopeklerden degil cogu hayvandan korkarim. Ama internette o yavrucaklara yapilanlari gorunce icim sizliyor. Bende sizin gibi ise giderken karsilasiyordum sabah vakti yaklasik 10 kopekle birkac sene once. Baktim gecemiyorum belediye mail attim. Hepsinin aşili oldugunu, veterinerlerin kontrollerini yaptiklarini, dogal yasam alanlarindan almayacaklarini soyledi belediye. Annem ordan gecerken hatirliyorum "bakin bu benim kizim sakin korkutmayin onu tamam mi" diye konusurdu, kopeklerde şapşik şapsik bakardi :) gelinimizin kopegi var hayatimda ilkkez bir kopegi kucagimdan indirmiyorum. Yavas yavas isiniyorum demek. Ama kalabalik sokak kopeklerine sanirim hic isinamayacagim.

merhaba,
tabi tabi çözüm bulursam mutlaka yazarım. beni tanımadan burada yorum yapanlar oluyor, hayvan hakları falan.. ben karıncayı bile incitecek biri değilim,Allah tan korkarım amacım bu hayvanlara zarar verilsin, acı çeksinler değil ki.. amacı
Çünkü Allah bir tek seni yarattı insan denen varlık. Her şey sen yaşa sen ye sen iç diye var. Biri akıl yoksunu mu demişti. Buradan o akıl yoksunu dediğiniz kişi bana çok merhametli göründü de. Duyar kasmaya ne gerek var dimi barınak düzgün olsun olmasın sizin gibi merhametsizlerin umrunda mı değil.

Yok tek beni yaratmadi ama üstün olarak beni yarattı. Kafamı kullanmam ve hayatta kalmam gerek dünyada dinozorların nesli tükenip dünya dönmüştür ama insan nesli tukenince dünya dönmez. BirEy olarak köpek beni parçalarsa ben calisamam isgoremem bebeğime bakamam ama her b.ku abarttigimiz gibi hayvansevgisi insan sevgisinden üstün görenler;amaagg o da barinaklardagg kalıyor diye üzülüyor köpek insanı parçalarsa mama ver onlar çok tatlı falan geçiniz bunları ne mamasi allah aşkına köpek doğası geregi havliyor saldırıyor işte ne kadar köpeği evcillestirmeye çalışırsan çalis doğası boyle

Sizin gibi geçenlerde bir tanıdık da hayvan sevgisinin abartilmamasindan bahsederken ona okuttugum cocugu anlattim hic haberi yokmus şaşırdı neden? Bir elin verdigini diğer el görmez. Biz hayvanseverler öyle merhametli insanlarız ki hayvanlara böyleysek insanlara ne yardımlar ediyoruzdur siz düşünün. He sonrasında ona sordum nerelere yardim ettiğini bilin bakalim nerelere:) hiç bir yere!

Konu insani parcalamasi değil. Konu sahibine de korktugu icin yargilamamiz gerektigini belirten benim zaten. Tabi ki kopek sizi parcaliyorsa kendinizi dusuneceksiniz ilk once. Ama sizin sorununuz o değil ki. Hayatinizda bir kere olsun barinaga gidin o ölüm kamplarını görün diyeceğim de içinde merhamet olmayan onu da anlayamaz. Siz en iyisi sadece kendiniz beslenin ve üreyin. Onlarında birer anne olduğunu görmezden gelmeye devam edin. Aman zararınız dokunmasında faydanız eksik kalsın. Bizim gibi insanlar çevremize(insan,çocuk,doğa,hayvan) bir yapacağımıza iki yaparız.

Tek dileğim Sizin gibi ego delisi insanların yetiştirdikleri çocuklar umarım kendi doğrularını bulur büyüdükce.

merhaba hanımlar,
evet benim derdim köpeklerden korkmam. aslında hayvanları severim, onlara kötü davranılması taraftarı değilim. Her sabah işe giderken , servise yetişebilmem için o yolu yürümem lazım ve o yolda her sabah abartmıyorum 15-20 tane aç köpek bizleri havlayarak karşılıyor, eşkiya gibi yolun ortasında durup onlara doğru gitmemizi bekliyorlar ve bazen saldırıyorlar. ne yapabilirim. korkumu yenemiyorum, ben korkunca hissettiklerini de biliyorum ama elimde değil.
Sizin bana öneriniz var mı ? acill bekliyorum
Senin hislerini anlıyorum bendede fobi gibi oturduğum semtte fazlasıyla köpek var hatta komşularımın evlerinde birkaç samimi arkadaşımda onlara gittiğimde odaya kapatıyorlar, hayvanları bende seviyorum ama korku elimde olmadan oluşuyor uğraşıyorum yenmek için daha sakin olmaya ve tedirgin olmamaya çalışıyorum kendi kendime yenebileceğimi düşünüyorum

Şu yorumlara bak. Yok ara belediyeyi alsın yok kurtlardan yüremiş sokak kopekleri.
1-Allah onları yaratmış. Siz kimsinizde onlar uzerinde soz hakkı sahibi olup onların biyere kapatılmasını istiyorsunuz. Bunu isteyeni Allah bi kaç hafta bi yere kapatsında anlasın. AMİN
2-o barınaklarda hayvanlar ölüyor yemek bulamıyorlar. Birsey olursa orda onlara SİZ KATİLSİNİZ ALLAH ONA GÖRE CEZANIZI VERİR
3-köpekler açsa besleyin o zaman
BU DÜNYADA İNSANLARDAN GÖRDÜĞÜNÜZ ZARARI BAŞKA HAYVANLARDAN GORMEZSİNİZ İYİLİK GÖRDÜĞÜ YERE İHANET ETMEYEN HAYVANLARDIR İNSANLAR DEĞİL.
ALLAH HAYVANLAR BENİM SESSİZ KULLARIM DİYORKEN. SİZ KİMSİNİZDE O HAYVANLARI 5 metrekare. KAFESLERE BARINAKLARA KOYABİLİYORSUNUZ. ALLAH HEPİNİZİ ISLAH ETSİN.

Canım belediyeye bildir.hemde onlae icinde iyi olur barinaklara alirlar
Sen belediye barınaklarını nası sanıyosun? Hiç gittin mi. Ser sefil hepsi yaralı ölü hayvan cıkıyo o barınaklardan. Hiç bseyden haberin yok bide iyi olur diyosun bilgin yoksa fikrinde olmasın

Sizin gibi geçenlerde bir tanıdık da hayvan sevgisinin abartilmamasindan bahsederken ona okuttugum cocugu anlattim hic haberi yokmus şaşırdı neden? Bir elin verdigini diğer el görmez. Biz hayvanseverler öyle merhametli insanlarız ki hayvanlara böyleysek insanlara ne yardımlar ediyoruzdur siz düşünün. He sonrasında ona sordum nerelere yardim ettiğini bilin bakalim nerelere:) hiç bir yere!

Konu insani parcalamasi değil. Konu sahibine de korktugu icin yargilamamiz gerektigini belirten benim zaten. Tabi ki kopek sizi parcaliyorsa kendinizi dusuneceksiniz ilk once. Ama sizin sorununuz o değil ki. Hayatinizda bir kere olsun barinaga gidin o ölüm kamplarını görün diyeceğim de içinde merhamet olmayan onu da anlayamaz. Siz en iyisi sadece kendiniz beslenin ve üreyin. Onlarında birer anne olduğunu görmezden gelmeye devam edin. Aman zararınız dokunmasında faydanız eksik kalsın. Bizim gibi insanlar çevremize(insan,çocuk,doğa,hayvan) bir yapacağımıza iki yaparız.

Tek dileğim Sizin gibi ego delisi insanların yetiştirdikleri çocuklar umarım kendi doğrularını bulur büyüdükce.
İşte demek istediğim buydu;Mayıs ayında yaklaşık 10 köpek bana saldırdı ve konu açtım amaç destekti sizin gibi 'asiri'merhametli olan arkadaşlardan biri belki de siz köpek saldırdiysa kotusunuzdur köpek iyi insana saldirmaz demişti. Sizin gibi hayvan barinagina hiç gitmedigim hayvanları sevmediğim onları beslemedigim kanisindan yola çıkarak haddini aşmıştı. Tıpkı şu an yaptığıniz gibi yetistirecegim çocuğa bile hadsizce yorum yapacak seviyeye gelmişti. Herşeyin fazlası zarar hayvanları Sevin ama çok da kaptirmayin kendinizi yoksa böyle abuk sabuk hadsiz ve saygısızca konusursunuz

Sen belediye barınaklarını nası sanıyosun? Hiç gittin mi. Ser sefil hepsi yaralı ölü hayvan cıkıyo o barınaklardan. Hiç bseyden haberin yok bide iyi olur diyosun bilgin yoksa fikrinde olmasın
Benim bulundugum yerdeki barinaklar iyiydi canim.bizde hayvanların iyi sartlarda yasamasiniz isteriz tabiki msj i baska yerlerle çekme

İşte demek istediğim buydu;Mayıs ayında yaklaşık 10 köpek bana saldırdı ve konu açtım amaç destekti sizin gibi 'asiri'merhametli olan arkadaşlardan biri belki de siz köpek saldırdiysa kotusunuzdur köpek iyi insana saldirmaz demişti. Sizin gibi hayvan barinagina hiç gitmedigim hayvanları sevmediğim onları beslemedigim kanisindan yola çıkarak haddini aşmıştı. Tıpkı şu an yaptığıniz gibi yetistirecegim çocuğa bile hadsizce yorum yapacak seviyeye gelmişti. Herşeyin fazlası zarar hayvanları Sevin ama çok da kaptirmayin kendinizi yoksa böyle abuk sabuk hadsiz ve saygısızca konusursunuz
10 köpek size mi saldırdı :Ddddd

Valla ben aynı sokağa bile giremem. Siz sürünün içinden geçiyormuşsunuz. Sabahları işe giderken bir iki köpek yanımdan geçse korkudan aklım çıkıyor. Yenemedim bu korkuyu

Neden herşeyin fazlası zarar olsun cahillik bedava diye bu kadar atıp tutmaya gerek yok. İçimizde çocuk sevgisi çok olunca aa bu kadar sevmeyin herşeyin fazlası zarar mı diyorsunuz? Yoksa probleminiz hayvanlarla mı? He eğer hayvanlarla değilse size göre çocuk sevgisinin fazlalığı da zarar olmalı. Daha fazla sizinle muhattap olup kültür seviyemin aşağılarına inemeyeceğim. Benden size tavsiye sevin çok sevin. Sevgiden zarar gelmez biraz bakış açınızı genişletin ki sevginin gücünü bilen çocuklar yetişsin. İnsanları,hayvanları,doğayı sevin. Kaptırın kendinizi sevgiye. Egolardan kurtulursunuz.

Neden herşeyin fazlası zarar olsun cahillik bedava diye bu kadar atıp tutmaya gerek yok. İçimizde çocuk sevgisi çok olunca aa bu kadar sevmeyin herşeyin fazlası zarar mı diyorsunuz? Yoksa probleminiz hayvanlarla mı? He eğer hayvanlarla değilse size göre çocuk sevgisinin fazlalığı da zarar olmalı. Daha fazla sizinle muhattap olup kültür seviyemin aşağılarına inemeyeceğim. Benden size tavsiye sevin çok sevin. Sevgiden zarar gelmez biraz bakış açınızı genişletin ki sevginin gücünü bilen çocuklar yetişsin. İnsanları,hayvanları,doğayı sevin. Kaptırın kendinizi sevgiye. Egolardan kurtulursunuz.
Piki

Kadının bi korkusunu hayvan severlikle ve sevmezlikle yorumlamak yanlis olur.tabiki hayvanlari seviyor belirtmis zaten.fakat anlattiklari doğru benim babamda erken saatlerde esnaf olduğu için dukkani acmaya giderken bi ara sürekli köpek en az 5 6 tane saldırıyordu yoluni degistirmek zorunda kalmıştı.haberlerde gormediniz mi arabayi parçalayan köpek topluluğu vardi.böyle bişey hic birimiz hayvanlara zarar gelsin istemeyiz tabiki onlar bizim sevimli dostlarımız.konu sahibinim anlatmak istediği bambaska bisey yanlisa cekmeyin bence

Şu yorumlara bak. Yok ara belediyeyi alsın yok kurtlardan yüremiş sokak kopekleri.
1-Allah onları yaratmış. Siz kimsinizde onlar uzerinde soz hakkı sahibi olup onların biyere kapatılmasını istiyorsunuz. Bunu isteyeni Allah bi kaç hafta bi yere kapatsında anlasın. AMİN
2-o barınaklarda hayvanlar ölüyor yemek bulamıyorlar. Birsey olursa orda onlara SİZ KATİLSİNİZ ALLAH ONA GÖRE CEZANIZI VERİR
3-köpekler açsa besleyin o zaman
BU DÜNYADA İNSANLARDAN GÖRDÜĞÜNÜZ ZARARI BAŞKA HAYVANLARDAN GORMEZSİNİZ İYİLİK GÖRDÜĞÜ YERE İHANET ETMEYEN HAYVANLARDIR İNSANLAR DEĞİL.
ALLAH HAYVANLAR BENİM SESSİZ KULLARIM DİYORKEN. SİZ KİMSİNİZDE O HAYVANLARI 5 metrekare. KAFESLERE BARINAKLARA KOYABİLİYORSUNUZ. ALLAH HEPİNİZİ ISLAH ETSİN.
Sana sonuna kadar kstiliyorum kardesim.agzina saglikkkkk.

Zavallılar aç ne yapsın bir nokta belirleyin su yemek burakın bir kaç kişiden de destek alarak yavrucakların zaten sizinle işi olmaz.hem onlar doyar hem siz korkmadan işinize okulunuza gidersiniz hem allah katında sevabınız olur.ama belediyeyi arayıp toplatmak daha kolay dimi

Yazmışsınız zaten AÇ köpek diye hayvanların karnı doysa düzenli olarak asla saldrmazlar. Mahallede herkes kapisnn önüne bi kaç yemek bi kap su koysa gül gibi gecnirsnz

Back