Köpek korkusu

Sok cihazi al sesinden korkuyorlar ve uzaklasiyotlar .Hic zararsiz bisey .
Gec saatlerde ve sabahin cok erken saatlerinde arabaya gidene kadar elimde tutuyorum .

keşke bu dünya hem onlar hem bizim için daha iyi olsa..

Sok cihazi al sesinden korkuyorlar ve uzaklasiyotlar .Hic zararsiz bisey .
Gec saatlerde ve sabahin cok erken saatlerinde arabaya gidene kadar elimde tutuyorum .

Sizde de mi aynı sorun var.. ben de alacağım aletten. memnunsanız, aletin marka ve modelini yazabilir misiniz rica etsem..sağolun

Sizde de mi aynı sorun var.. ben de alacağım aletten. memnunsanız, aletin marka ve modelini yazabilir misiniz rica etsem..sağolun
Ben almadim ama 2 cesit esim almis biri fenerli biri dikdortgen sekilli .Cantamda her daim .Baktim simdi ama marka yok uzerinde .
800TYP Direct current ultra high voltage .
5000 K Volt yaziyo .Bilmiyorum bu markamidir nedir .
Memnunum kopek sürüsü arabaya gelmisti camdan tutunca vıyk vıyk edip kactilar sadece sesinden korktular .

merhaba sağolun, aslında oldum olası korkarım köpeklerden.. ama bi anda mahallede 20 köpekle aynı anda karşılaşmak hele de ıssız bi sokakta inanın hiç normal bir durum değil. I am Legent filminde gibi hissediyorsunuz vallahi diyorum
bi ay önceye kadar bir kaç tane görürdük mahallede , bi kişiye takılıp, çok korkmadan geçiyordum bile. ama bu farklı vallahi farklı.. çözüm olması lazım. bunları ayırmak lazım

aaaa çok iyi tamam hemen araştırıp alayım bundan..
çokk teşekkür ederim

Canım belediyeye bildir.hemde onlae icinde iyi olur barinaklara alirlar

Arabaya yandan kafa atan mi ararsin ,tamponu dişleyen mi.Aslinda kopeklerden cokta korkmam .
Bu aleti daha cok saldirgan insanlar icin almistim .
Malum heryer tecavüzcü dolu.

:) valla hiç gülesim yoktu, sağolun.. ben de tam onu okuyordum . sizin kullandığınız resmen istediğinde bayıltıp,uyuşturan elektro şok cihazı..
TW-800 TYPE Elektroşok Cihazı internette böyle çıkıyor ismi.

Ewet baktimda bu ortada kücuk lambasi olan dikdortgen siyah kutu gibi bisey .Tam elimin icinde kalıyor .

Kendiniz söylemişsiniz açlar.. bi poşet mama alın sizi korurlar biri kötü niyetle yanınıza yaklassa onu parçalarlar:)

Ucuz mamalar var alın bir kaç kez besleyin sizi korur bile onlar.Köpekler özellikle sokak köpeklerinin savunma mekanizması bu insanlarımız görüyoruz neler yapıyor.Vefalı canlılardır onlar insanların aksine bir kaç kez yem verip uzaklaşsanız bile bunu unutmaz gidio gelirken sizi korurlar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…