- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
Önce barınağa atıyorlar, fazla şikayet oldukça barınak çoğalıyor ve toplu biz zehirlenmeyle nufüs azaltılıyor.Belediye alip ne yapacak zehirleyecekmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce barınağa atıyorlar, fazla şikayet oldukça barınak çoğalıyor ve toplu biz zehirlenmeyle nufüs azaltılıyor.Belediye alip ne yapacak zehirleyecekmi?
Siz dalgami geciyosunuz . Sizi parcalarim ben insanmisiniz siz nebicim konusuyosunuz. Keske toplu zehirme yapsalar sizin gibilere o hayvanalarin tirnagi edemezsiniz!Önce barınağa atıyorlar, fazla şikayet oldukça barınak çoğalıyor ve toplu biz zehirlenmeyle nufüs azaltılıyor.
Keşke bazı insanlarada bu uygulamayı yapsak ...Önce barınağa atıyorlar, fazla şikayet oldukça barınak çoğalıyor ve toplu biz zehirlenmeyle nufüs azaltılıyor.
Esesım canım benım çok geçmiş olsun . Keşke sana yakın yerde otursa o köpeklerin hepsini izaya getirirdim . İnan o yavrucaklarda böyle olmak istemezler ama biz insanoğlu onları şuan hiçe sayıyoruz.
Döven , aç bırakan insanlar yüzünden bu hayvanlar bu halde.
İnan mahalleme ilk taşındıgımda hayvanalr o kadar sinirliydiler ki . Hergun elime kasaptan aldıgım etler kemiklerle onlara bişey yaptım . Ve yemın ederım 1 hafta içinde benı gördüklerinde kuyruklarını sallıya sallıya bana koştular sevdirmek için çıldırdılar.
Sende böyle şeyler yapsan ? İlk başta uzaktan ver . Sadece verdiğini , sevildiğini görsünler .. İnan senı koruyacaklar bile.
Çok geçmiş olsun.
Kontrole gidin yine de Kalıcı bşy Olmasın çünkü mikrop var ne kadar aşılı da olsa
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Onlar iyi insanlara bişey yapmaz onların da yaşam alanı, biz işgal ediyoruz saldirirlarsa mutlaka siz kotusunuz.ironi yapıyorum tabiki. Bana köpekler saldirmisti derdimi paylaşmak için yazmıştım da manyağın biri böyle cevap vermişti. Akıl yoksunu. Şikayet edin medeni ülkelerde köpekler sokakta gezmez He medeni ülkelerde hayvan barınakları da düzgün olur ama o kadar da duyar kasmaya gerek yok hayvan beni parcaladiktan sonra
Bence bu iş böyle çözülmez. Çok Haklısınız ama devlet duyarsız insanlar duyarsız. Size bir zarar verse Allah korusun onun cezasını kim verecek ya da suç kimin olacak ? Bunu kimse düşünmüyor
Bende çok korkuyorum ya şikayet edin ya da kullanmayın o yolu
Onlardan ben de korkarım bir araya gelince birbielerinden güç alıp sürü psikolojisiyle hareket ediyolar
Köpek kovucu sinyaller gönderen aletler var onlardan alabilirsin
Beni küçükken de ısırdı köpek
Köpek gibi vardı zaten
O gün de karanlıkta ısırdı
Çok korkuyorum canım
Sahibine kaç defa söyledim
bu köpeklerle ilgilenmiyorsunuz
Belediyeye verin barınağa diye
Ama nafile
Mahalleli hepimiz rahatsızız
Ama çözüm yok
Çok geçmiş olaun çok üzüldüm. Hala bile ne kadar nazik konuşuyorsunuz kalbinizin güzelliği gibi evlatlariniz olsun insallah. Cok dogru sahibinde ve insanlarda bitiyor iş. Bakamayacaksan almayacaksin. Sokakta hayvanlara vurup onlari saldirgan hale getirmeyeceksin. Ama bu toplumda bu egitim seviyesinde cok zor..
Barinak da cozum degil. Izmirde her yerde kopek vardir, ama ustune bassaniz sesleri cikmaz, hepsi kisir, aşılı, kupeli. 20 kopegin 19unu toplasalar 1 disi kalsa 10 tane yavrulayabilir. Veteriner yok mu aramizda,bir yol gosterse, bir kopegin kisirlastirilmasi,asilari ne kadar tutuyor, dernekler veterinerlerle anlasma yapsa,her zaman maddi destek vermeye hazirim. Mama toplayip beslemek cozum degil,inanilmaz hizla cogaliyorlar
Ben çözüm bulamadım
Haberlerde izliyorum zehirliyor insanlar
Çok üzülüyorum
Sahipleri sahip çıksa bu hayvanlara
Açlıktan millete saldırmaz
Sahibi oralı bile olmadı
Ben ikiz bebeklerini kaybettim
Çözüm bulamadım
Ve bu beni derin yaraladı
Sahibinin umurunda bile olmadı
Olan bana oldu
Onca emeğim ziyan oldu