Köpek cinslerinden anlayan kimse var mı?

1 haftadr kusuodu ve ishaldi. bide ishalinden kurtlar çıkıodu uzun uzun. aşı yapılmıştı parazit aşısı. 2 gün önce tekrar aşı yapıldı, 2 tane iğne yapildı,ilac verdik bide. dün kadayıf gibi, sırf o kurtları cıkardı. bgn tuvaletinde bşy yok çok şükür iyileşti. tekrar eskisi gibi zıpır zıpır. :)

weterınerınızın zannedersem gözunde bır problem var bu kopek saf kan golden tuylerının uzamaması normal hızlı uzamıyor bunların tuylerı yawas ywas uzuyo we daha yawru benım de goldenım var secrelı aldık 1 bucuk yasında halen tuğlerı tam anlamıyla o şekılde uzamadı

çok sevindim geçmiş olsun.

profilimde albümünden bakabilirsin benimde goldenim var.
ve sanırım labrador kırması benim kızımda. ama çok seviyorum. mühim olan ikiniz arasında ki bağ. o bir sokak köpeği de olsa artık senin yoldaşın değil mi?
kırma olsa yada ileride siyah tüyleri bile çıksa onu sokağa atmazsın heralde?a.s.

geçmiş olsun ,sağlığına kavuşmasına çok sevindim.
çoookk tatlı yerim ben onu. değmesin.

bende golden cinsi köpüş baktım.golden bu bence.tüyleri 1 yasına doğru uzuyor

Çok tatlıymış. Eşim bakamayız diye köpek aldırmadı kedi alıyorum ben de. Umarım ileride bir köpeğe sahip olurum. Büyük sorumluluk, kolay gelsinopuyorumnanaktan.

Dellycim sevmişsin, kanın kaynamış almışsın küçüğünü. Şimdi labrador olsa ne farkederr, sokö olsa ne fark eder? Sen bi defa sevip bağrına batın onu be kuzum. Boşver ismini cismini. Çok şeker bi dostun var. Lütfen ona sahip çık. Ayrıca golden olduğu besbelli, labrador ve goldenlar aynı kandandır zaten sadece labradorun tüyleri daha kısa ve yüz hatları biraz daha keskin olur. Lüten bunu dert etme. Geçenlerde pet shopun önünde bi bebek buldum sokakta ailesi alman çoban diye almş kırma çıkınca sokağa atmışlar. Şok oldum çok üzüldüm. Bi kere almışsın sevmişsin onu. Nasıl atarsın sokağa? Alıp hemen sahiplendirdim o bebeği.. Dostunla mutlu günler canm..

Tabiki ırkı en son plan çünkü bu çok şirin bir şey :)
Fakat ırk konusuna gelıcek olursak tabıkı golden degıl. Kopek ırkları ve bılım federasyonu KIF ile ilgilendiğimden ve arastırdıgımdan bılıyorum. Goldenlar Küt burunlu olur ve kulakları tamamen tutunca gozlerını kapatıcak sekılde felan ama bu kadar ayrıntıya bıle gırmemıze gerek yok o bır golden degıl labradorlarda cogunlukla kut burunludur. Ama sonucta o sızın can yoldasınız

bende de var golden.saf.ama senin ki kırma saf golden değil.ama çok şeker..

Arkadaşım şu hayvanları sırf görüntüsü için sahiplenmeyin yahu..nedir bu takıntı!
moralin neden bozuluyor????
Bir güzellik edip hayvan sahiplenmişsinn yok tüyü yok kılı diyorsun...
Bırakın rengini, tüyünü, gözünü...Muhtaç olanlara sahip çıkın varsın tüyü kısa olsun, varsın bir bacağı olmasın gözü görmesin yahu!!!Sokaktan sahipleninn ... Neden bu takıntı!
Evladınızda kusur arayabiliyor musunuz?

Köpeğinizle mutlu günler diliyorum.Çok tatlı bir köpüş öpücüklerimi yolluyorum ona,patilerinden ıslak burnundan öpüyorum onu! Sözlerimi yanlış algılamayınız ben cins-ırk ayrımına karşıyım..cinsinin hiçbir önemi yok.İnanın sizin en iyi dostunuz olacak....Bir Golden'da olsa, sokak köpeği de olsa...

Son düzenleme:

bn köpek golden deil die sokaga atcak deilim zaten. ırkına flnda takmadım. alırken kandırıldm bunun için moralim bozuk yazdım. köpek golden die sevmiyorum vs bişey demedim.
zaten konuyu başlatalı 1 ay oldu halada benimle.

evet evde bakıyorum 3 aydır benimle kızım.

Son düzenleme:

mesajımdan sadece almak istediğin yerleri almışsın.....................................

o iğnelerden sonra biraz halsizlik ateş falan normal çünkü o parazitleri dökmen onlar için hiç kolay olmuyor onun için ateşleniyorlar . o parazitleri atması çok güzel atamasa sorun var demektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…