konyada yaşayanlar !!!

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
arkadaşlar kpss ye meram fen lisesinde girecekmişim. ancak evime çok uzak, cehennemin dibi gibi bi yerde galiba bu okul nerde bilen var mı acaba ya delirmek üzereyim şuan. tahmin ettiğim yerde değilmiş bilenler bana bi tarif edebilirlermi acaba

hiç mi bilen yok yaa internette de yok net bişey nasıl gidileceği hakkında

google earth a ya da maps a okulun adresini yaz yerini gösteriyor ben de kpss ye ankarada girmiştim bir gün önce gittim bütün iki yerime de baktım 3-4 saatimi aldı ama ertesi gün rahatlıkla gittim...

Benim oğlum okudu orda o yüzden biliyorum Antalya yoluna çok yakın

Meramda ama yoly nasıl tarif edebilrim bilmiyorum.
Siz arabaylamı gideceksiniz ona göre tarif edebilrim.
Stadyumu biliyorsunuzdur mutlaka onun yanından yeni büyük bir cadde açıldı Dr. Ahmet ÖZCAN Cad. orayı bulmanız gerekli.
Ordanda küçük aymanas yoluna gireceksiniz .
Yolda mutlaka sorumn çünkü çok fazla yol ayrımları var. Sınavınızda başarılar dilerim.
Ha birde çevre yolundan yani Konya antalya yolundanda giderseniz bulabilirsiniz ama levhaları takip etmeniz gerekli.

bana otobüs, tramvay veya dolmuş lazım ama nerden binilir nerde inilir hiçbirini bilmiyorum cevap verirseniz çok mutlu olcam teşekkürler şimdiden

Merhaba azönce oğlumu aradım nerden binip indiğini sordum. Malum bende konyada oturmuyorum.
Eğer alaattin tepesine tramvayla gidebilkirseniz orda bi iş bankası şubesi var onun önünden otobüsler kalkıyor başka dolmuş falanda yok. Otobüse binince meram fen lisesine en yakın yerde demeniz gerekiyormuş okulun hemen önünden geçmiyor çünkü ama çok yakınından geçiyormuş. orda görürsünüz zaten çünkü okulun lojmanı pansiyonu hepsi bir arada. Umarım yardım edebilmişimdir.
başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…