- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Tabi canım Cimcime özelden bana neler neler söyledi
Ama sahiden tarifi çok güzelbence iyi degil cimcimeyi kandiriyonkendi tarafina cekmek icin
Evet sattı bu cimcime seni.. Ben daha rabianin tarafını tutmayacagim dedi.
cimcimeye iftira atiyorsun iftiraci nevosTabi canım Cimcime özelden bana neler neler söyledi
hee yani ozman pasakli dedinde dogruyduAma sahiden tarifi çok güzelBende yalan yok biliyorsun
Ben ona birşey söylemedim aksine güzel birşey söylüyorumcimcimeye iftira atiyorsun iftiraci nevos
kiza resmen hainlik damgasini yapistirdin yazik degilmi
bi iftiraci dahaEvet sattı bu cimcime seni.. Ben daha rabianin tarafını tutmayacagim dedi.
Yok o doğru değil yarışmaya katıldı ,öyle olsa katılmazdıhee yani ozman pasakli dedinde dogruydu
1 güzel kelime dersin sonrada pasakli beceriksiz demeye baslarsinBen ona birşey söylemedim aksine güzel birşey söylüyorum
Diğer konuya gelin burayı işgal etmeyelim
ozman bu iltifatlarda dogru degilYok o doğru değil yarışmaya katıldı ,öyle olsa katılmazdı
Ama sende zirt, pirt müdürü cagiriyon.bi iftiraci dahaMune iftiraya ban vardi demi
yok kolanya vercem ama sartlarimi önce kabul etsin
Muneee nur bana hakaret ediyorkib
Ellerinize sağlık bamyayı pek severim
Cimcime bamya çorban nefis görünüyor.Bir çorbasever olarak ekşili ve kaynar çorbalara bayılırım.Buralarda hiç yapılmaz bamya çorbası.Yemeği olur genelde.Aktarda bulabilirsem denemek isterim.Eline koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.
Arkadaşım getirdi iki ip kuru bamya . En yakın zamanda senin tarifinle pişireceğim
Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerim .
bamyayı hiç sevemedim gitti yaeline sağlık canım başarılar
ellerine sağlık harikaaa görünüyor.
offff bamya sevılmez mı yaaa... hemde çiçek bamya yapmışssınnnnn. bayılırım...
ama eşim sevmedıgınden yapamıyorum. annem yapıyorrr ellerıne saglık afıyetle yıyorum...