- 4 Eylül 2018
- 18.733
- 72.057
Evet canim Konyaliyiz zaten başlığı gördüm kesin Konyalı biridir demiştimAyyy hemsomuyuz biiiz teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim Konyaliyiz zaten başlığı gördüm kesin Konyalı biridir demiştimAyyy hemsomuyuz biiiz teşekkür ederim
Yok valla demedim kaç kilosun Dogru diii ona göre ,Duyuyom da sen şişgosun sen yeme mi diyon bana
Ara ara görüyorum senide bilmiyodum bak sevindim. Konya'da misin şuan başka yerdemiEvet canim Konyaliyiz zaten başlığı gördüm kesin Konyalı biridir demiştim
Karıştırma oralarıYok valla demedim kaç kilosun Dogru diii ona göre ,
Zipzipa sorarım bakkkKarıştırma oraları
Ben de çok sevindim Konyadayim canım sen ?Ara ara görüyorum senide bilmiyodum bak sevindim. Konya'da misin şuan başka yerdemi
Bende konyadayim canımBen de çok sevindim Konyadayim canım ❤ sen ?
Yavrum bu balık gibi kayar gider Boğaz’da hissetmezsin bile hüp diye içine çekiverirsinEllerine sağlık canım hiç yemedim ama çorbadan çok hamurunu merak ediyorum nasıl yutuluyor ben hap bile yutamam
Neyseki yabancıya gitmedi pabucumyaaa döndü dolaştı yine bir konyaliya gittiVayy hemşerim ya çoktandır canımız istiyor yapayım da yapmışken yarışmaya gireyim dedim bir de ne duyayım biri kapmış arabaşını
hadi bakeeem gel gelllEvett Konyalı olanları kendini Konyalı hissedenleri Sahneye alalım
Sağol kuzucumEllerine sağlık perim başarılar diliyorum
hem de 1856 yılından bu yanaBen şok, sen Yozgatlımısın canım , hem şaşırdım hem sevindim hemşehrimi gördüğüm için
mevlana' da bizim oralı o zamanKusura bakma bizimmmm
Kız yutmasinda nevar löp diye gidiyo valla
Kızma kızmahem de 1856 yılından bu yana
mevlana' da bizim oralı o zaman
sonra tohmalıyor insan çok rahatsız ediyor ama çorbası tv karşısında cips niyetine yemelik
çok seviyorum bu çorbayı nörüyümKızma kızma
TV karsisinda cips niyetine yemelik kısmıda şahane
Ee afiyet ola ozamançok seviyorum bu çorbayı nörüyüm
Sağol negomBiz de çok yaparız bu çorbayı, şifa kaynağı elinize sağlık