- 9 Ocak 2015
- 19.108
- 79.532
- Konu Sahibi cimcimegfb
oy oyy sanada yaranılmıyor peki bu nasılCiks buda hic samimi olmadi
Oo canım cimcimem ellerine kollarına sağlık enfess olmuş Yarısmada bol bol şans güzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oyy sanada yaranılmıyor peki bu nasılCiks buda hic samimi olmadi
Aynen sevilmezmiii .Bamya sevilmez mi
oy oyy sanada yaranılmıyor peki bu nasıl
Oo canım cimcimem ellerine kollarına sağlık enfess olmuş Yarısmada bol bol şans güzelim
Aynen sevilmezmiii .
Eline sağlık çiimem olsada içsem şimdi , bende aksaraylıyım bizdede meşhurdur bamya
Oyy canımsınBu oldu sağol ferom
cimcimegfb canım dün senin tarifi birebir uygulayıp bamya pişirdim.Sadece ben suyunu az koydum..
Çok güzel oldu,sayende pişirmesi çok zor olan bamyayı yapabildim .Tarif için çok teşekkür ederim..
Yok canım senin tarif zaten çorba eminim doğrusu öyledirEşim böyle seviyor bende o yüzden suyunu biraz azalttımRica ederim nevosum begendiyseniz problem yok . Çok su koymamin nedeni uzun süre kaynatiyoruz ve ozlesiyir ya ondan . Biz koyu kıvam sevmiyoruz .
Yok canım senin tarif zaten çorba eminim doğrusu öyledirEşim böyle seviyor bende o yüzden suyunu biraz azalttım
Orda zaten önemli olan suyu değil bamyanın kıvamı önemli doğru pişirilmediği zaman yapışkan bir hal alıyorÖyle olmadıTarifi çok sevdim
Ne çatlıcam, Nevoş bana daha çok iltifat ediyorÇok onure oldum valla
rabia01 -VUSLAT- Kakao ve Ben nuryolu nevos bana ne dedi çatlayin
Not : netim yalin internet yani telefonsuz internet olduğu için bulunduğum bölgede böyle bir sistem yokmuş o yuzden o sorunu çözmeye çalışıyorlar ve hala halledemediler.. netimin i nternetide 200mb kaldı ondan çok sık giremiyorum ayın 22 inde yenilenecek o güne kadar ara sıra girebilirim. Cvb veremezsem k.bakmayın
Çok onure oldum valla
rabia01 -VUSLAT- Kakao ve Ben nuryolu nevos bana ne dedi çatlayin
Not : netim yalin internet yani telefonsuz internet olduğu için bulunduğum bölgede böyle bir sistem yokmuş o yuzden o sorunu çözmeye çalışıyorlar ve hala halledemediler.. netimin i nternetide 200mb kaldı ondan çok sık giremiyorum ayın 22 inde yenilenecek o güne kadar ara sıra girebilirim. Cvb veremezsem k.bakmayın
Bamyalarimiz çiçek bamya olduğu için onu kevgir yada ince bir tulbentle tuylerini ve kenarlarinda yapraklardan ayiklamak icin avuc icimizle ovuyoruz.
Haslanan bamyalarimizi soğuk suya alıp ipinden çıkartıyoruz ve ezilen bamyalarimiz varsa onu ayikliyoruz
Bamya çok severim hertürlü çorbasini yemedim ama hiç cimcime ama severim bence denemek lazim eline sağlık yarışmada başarılar dilerim güzel duruyor baya bir
Yikarim bu topigi Nevos bi tek benim tariflerimi begenir ,bi beni onure eder kiz Ben bu aci ile yasayamam dosttlarrr rabia01 gel kiz kolonya tut azcik bana
Ellerine sağlık canım, görüntü çok güzel görünüyor (bamya sevmesemde) :) Başarılar canım
Ne çatlıcam, Nevoş bana daha çok iltifat ediyor
Görmemişim özür Ben de bamya çok severim ama çorbasını içmedim. Ellerine sağlık..Tikkabilla
Buralari gormedin heralde canim . Kevgir yada ince bir tulbentin içinde avuç icimizle ovarak tüylerini kurumus yapraklarını ayikliyoruz
CanımEllerine sağlık canım, görüntü çok güzel görünüyor (bamya sevmesemde) :) Başarılar canım
Ne çatlıcam, Nevoş bana daha çok iltifat ediyor
Rabia kolonya vermez sana ancak gaz verirYikarim bu topigi Nevos bi tek benim tariflerimi begenir ,bi beni onure eder kiz Ben bu aci ile yasayamam dosttlarrr rabia01 gel kiz kolonya tut azcik bana
Dostluk falan yok sadece kolonya istiyorNevreste kos kos nuryolu seni satiyor rabia ile dostluk kuruyo
Olabilir biz karşı takım olduğumuz için bizi dışlıyor ve beceriksiz diyordu ama artık övüyor . Ne dersiniz bizim trafa geçmiş olabilir mi