- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
O zaman tadını çıkarNevreste kos kos nuryolu seni satiyor rabia ile dostluk kuruyo
Olabilir biz karşı takım olduğumuz için bizi dışlıyor ve beceriksiz diyorduama artık övüyor . Ne dersiniz bizim trafa geçmiş olabilir mi
Nevreste kos kos nuryolu seni satiyor rabia ile dostluk kuruyo
Olabilir biz karşı takım olduğumuz için bizi dışlıyor ve beceriksiz diyorduama artık övüyor . Ne dersiniz bizim trafa geçmiş olabilir mi
Canım
Rabia kolonya vermez sana ancak gaz verir
Canım
Daha çok beklerlerO zaman tadını çıkar
Daha çok beklersin, Nevoş yapmaz öyle şey
nevosun 2 tatli sözüne kanip benimi satiyorsnÇok onure oldum valla
rabia01 -VUSLAT- Kakao ve Ben nuryolu nevos bana ne dedi çatlayin
Not : netim yalin internet yani telefonsuz internet olduğu için bulunduğum bölgede böyle bir sistem yokmuş o yuzden o sorunu çözmeye çalışıyorlar ve hala halledemediler.. netimin i nternetide 200mb kaldı ondan çok sık giremiyorum ayın 22 inde yenilenecek o güne kadar ara sıra girebilirim. Cvb veremezsem k.bakmayın
Farklı bir bakış açısınevosun 2 tatli sözüne kanip benimi satiyorsn
bugün sever yarin yerer ozman görün
helvani hazirlimmiYikarim bu topigiNevos bi tek benim tariflerimi begenir ,bi beni onure eder kiz Ben bu aci ile yasayamam dosttlarrr rabia01 gel kiz kolonya tut azcik bana
yok kolanya vercem ama sartlarimi önce kabul etsinCanım
Rabia kolonya vermez sana ancak gaz verir
Canım
biraz da aciklarmisin nevosum nasil bi bakis acisiFarklı bir bakış açısı
Muneee nur bana hakaret ediyorKizzz sen ne kaa rabis'e benzedin bi anİspikse ispik , mixerse mixer , karalama ise karalama Yoqsam siz kardesmisiniz
Nevreste demisse doğru demiştir.. Tadlim..Çok onure oldum valla
rabia01 -VUSLAT- Kakao ve Ben nuryolu nevos bana ne dedi çatlayin
Not : netim yalin internet yani telefonsuz internet olduğu için bulunduğum bölgede böyle bir sistem yokmuş o yuzden o sorunu çözmeye çalışıyorlar ve hala halledemediler.. netimin i nternetide 200mb kaldı ondan çok sık giremiyorum ayın 22 inde yenilenecek o güne kadar ara sıra girebilirim. Cvb veremezsem k.bakmayın
Senin şartlar bayağı ağıryok kolanya vercem ama sartlarimi önce kabul etsin
Cimcime'nin benim tatlı sözlerime kanıp benim tarafıma geçmesibiraz da aciklarmisin nevosum nasil bi bakis acisi
Kakao'cum ,Rabia ve Cimceme ben ne yapsam size haber vermezlerse olmuyorNevreste demisse doğru demiştir.. Tadlim..
Olumsuzlarda rabia anında haber veriyor nevrestemKakao'cum ,Rabia ve Cimceme ben ne yapsam size haber vermezlerse olmuyorNeyse bu sefer iyi birşey yapmışım
cocuklarimi unuttum sartlarda yazmayaSenin şartlar bayağı ağır
Cimcime'nin benim tatlı sözlerime kanıp benim tarafıma geçmesiBunu biz düşünemedik
Haklısın açıklarımı genelde Rabia arıyorOlumsuzlarda rabia anında haber veriyor nevrestem
bence iyi degil cimcimeyi kandiriyonKakao'cum ,Rabia ve Cimceme ben ne yapsam size haber vermezlerse olmuyorNeyse bu sefer iyi birşey yapmışım