• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da burun ameliyatı

konya dışında düşünüyosanız ankara da haldun kamburoğlu var ço güvenilir bi doktor yaptığı burunlara bakabilirsin instagramdan.

6 yıldır doktor araştırıyorum selçuklu tıpa gittim randevu aldım ameliyat günü vazgeçtim. vazgeçmemin sebebi ameliyatıma giren doktor hiç umursamadı beni hiç bilgi vermedi ayrıca çok sert davranmıştı. ben zaten ameliyattan korkan biriyim bi de böyle bi tavırla karşılşınca iyice vazgeçtim. sonra beyhekim devlet hastanesine gittim orda ki doktor da iyi ama nurten hanım kadar güven vermedi bana açıkcası. gittiğim gün kapının önünde bi sürü hastası vardı hepsi de araştırarak tavsiye üzerine gelmişti. şuan sadece güveniyorum inşallah sonuçta iyi olur sizinle de paylaşırım..
Paylaş canim ben de konyali deilm hemen gidemiyorum muayane olamayorm bir hakan cepniye oldum ama buradaki yorumlarindan ötürü korktum bilsev ince iyi gibi geldi Nurten hanim hakkında olumlu var AMS ben karar siz ve korkak davranmyrm

yani nurten yavuz konya da en iyiler sıralamasında bende ona güvenerek gittim muayeneye. ayrıca haldun kamburoğluyla da birlikte çalışmış daha deneyimli sanırım..

Duydumm onu ama bilmiyorum tanimiyorum en çok Nurten yavuz ve hakan cepniyi duydum ücret nazil bide bilsev inceyi

nerdesin ki şuan. hakan çepni den şikayetçi olanlar da var o yüzde riske atmak istemedim ben. nurten yavuz şuan 1900 e yapıyo tabi yapacağı şeylere göre fiyet değişir mi bilmiyorum

ikisine de aynı gün randevu alıp görüş o zaman kararsız kalmak çok kötü çünkü aklında acabalar olmasın. gerçekten bi ameliyatın en önemli kısmı dktora güvenmekmiş. sen bu yaz olmayı düşünüyo musun

Selam kızlar.gecen carsamba ameliyatimi oldum.Nurten hocaya ameliyat olmak isteyenlerin kafasinda hic acaba olmasin.Gercekten başaılı karakter olarakta 10 numara biri.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Selam kızlar.gecen carsamba ameliyatimi oldum.Nurten hocaya ameliyat olmak isteyenlerin kafasinda hic acaba olmasin.Gercekten başaılı karakter olarakta 10 numara biri.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Pişman mi oldun begenmwsnmi nazil bir burnun var di ki ben de korkuyorum kime olmaliyim kimi diyor hakan cep niye olma kimi diyor Nurten hanim iyi kmi diyor oda iyi degil bilsev ince var bide kararszm resmini atarmsn eski yeni halini

canım geçmiş olsun. ve yeni burnun hayırlı olsunn :)) fotoğraf atsan olur mu ? ameliyat yaklaştıkça korkum artıyor gerçekten. morlukların çok oldu mu?

Back