Konya çevresinde Allah rızası için yardım eden hoca var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aileyi ve ailesinin ağzına bakan hala gelişimini tamamlayamamış primat eşinizden kurtulun bence. Hacı hoca değil avukat, mahkeme en kesin çözüm.
Hayır bu tarz aileleri de anlamıyorum, huzursuzluk çıkarıp kendi oğlunu da mutsuz edince ne elde ediyorlar? Elin kızını hamile hamile bu kadar yıpratınca Allah'tan da mı korkmuyorlar. Pes.. Eşinize zaten diyecek lafım bile yok, ezik ve anne ağzına bakmaya devam etsin bırakın.

Şizofren eşiniz galiba Oturup evliliğim uğruna yanlizlasmak yerine bana bahanelerle gelen saygısız,sevgisiz adamı bosarim.Hoca pesinde koşmak yerine boşanma avukatı bulun , kafanızı saçma sapan şeylerle doldurmayı bırakın...

Kocaniz karakteri gelişmemiş bir birey hepsi bu. Haci hoca buyu islerine inanan insandan ne koy olur ne kasaba, boyle bir ailenin icinde cocuk buyutmek zulum olur, iyi hoca aramak yerine iyi bir avukat bulup surundurun.

Ilk yapacaginiz sey dugun takilarinizi bir banka kasasinda guvene almak olsun ama.

Ay bide eşinin boğazına yapıştığı kısımları çıkartmış bir kere okuduk hanımefendi isterseniz komple silin değişmeyecek. Sırf üyelerin yorumları değişsin, kocanız aklansın diye .Allah akıl fikir versin. Kocasız kalmamak adına çevre illeride araştırarak üfürükçü bulun siz. Bol şans

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…