- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
sen bi gelde senle daha çok kaynaşırızeşittleriz durumu
günaydın kızlarrr :)
Konya'nın fıstıkları!!!
Şimdi kim kim buluşuyor, kaç kişi oldunuz bakalım:)
Aranızda en büyüyü kim? En küçük zaten dilvin olmalı
off evetttablacım şimdilik 3 kişi gibi diğer kızları bilmiyorum
Hiç yoktan iyi dilvincim:)
merhaba kızlar..
ben mesajların altında ........... evleneli .. yıl .. ay .. gün oldu yazısını nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?
evet ablacım :) ama en küçük ben olunca biraz utandım açıkcası :d
canım profiline gir ordan hakkımda kısmı var oraya gir orda evlilik panosu diyor ordaki kalem şekline tıklayıp yazabilirsin hitap şekliniz özel gün tarihi v.s. V.s.. Orda var canım hepsi kolay gelsin :)
canım olmuşmu? Bakayım :)
evet ablacım :) ama en küçük ben olunca biraz utandım açıkcası :d
canım profiline gir ordan hakkımda kısmı var oraya gir orda evlilik panosu diyor ordaki kalem şekline tıklayıp yazabilirsin hitap şekliniz özel gün tarihi v.s. V.s.. Orda var canım hepsi kolay gelsin :)
meraba kızlar bende konya geliniyim buyurabilirmiyim aranıza
çok güzel olmuş canım eline sağlık güzel ve hoş olmuşçok teşekkür ederim canımmmm :))
meraba kızlar bende konya geliniyim buyurabilirmiyim aranıza
mrb hemşerilerim bende konyalıyım...doğdum büyüdüm ve sanırım burda ölücemmm:)
ben sadece burda yaşıyorum buralı değilim kızlar ben trabzonluyum ama babamın tayini karamana çıkınca orda ddoğdum şimdide burdayız
gel kız gel ben de yeni geldim 9 aydır konyadasın yani nerelisin aslenmeraba kızlar bende konya geliniyim buyurabilirmiyim aranıza
olsun doğduğun yer değil doyduğun yermiş:)
hoşbuldummoy oy oyy.. hoşgeldin.. ne demek buyur buyur :)
konyanın gelini derken sen nerelisin :)
tekrar hoşbuldum gonyalılarrrçok güzel olmuş canım eline sağlık güzel ve hoş olmuş
tabi canım hoşgeldiiiinn :)
kaç yaşındasınız kızlarr ? :)
gel kız gel ben de yeni geldim 9 aydır konyadasın yani nerelisin aslen
hoşbuldummben maraşlıyım eşim konyalı
tekrar hoşbuldum gonyalılarrr26 buçukcuk yaşındayım
ben konyada oturmuyorum canım 9 aydır kendi memleketim maraşta oturuyorum konyalıyı benim memlekete kaçırdım
maaraşlıyım
anladım canım bayramdan bayrama geliyorum konyaya desenehoşbuldummBen maraşlıyım eşim konyalı
tekrar hoşbuldum gonyalılarrr26 buçukcuk yaşındayım
Ben konyada oturmuyorum canım 9 aydır kendi memleketim maraşta oturuyorum konyalıyı benim memlekete kaçırdım
Maaraşlıyım