Konya adını gören buyursun

yaaaaaaaaaaaa hatunlaaar ben gelmeden bulussmayııııııııııııııınn....ben İzmire geldım 1 ay kalıp gelirim Allah ızın verırse....ille yok yavrumm konuyu acan sensınn ama bız senı o kadar bekleyemeyız ılle de buluscaz dersenız deee bılemıyoruum yaaaaaaaaaaaaaani...:))

Zeynep ne zaman geliyosun:)) sen gelmeden biz bi gruplasalim olmazmi:) yahu konuyu acmissin ama kimsede bi kipirti yok bende ortaya bi tarih attim napiyim:)

günaydın konya ahalisiiiii hadi kim kaç yaşında nerde oturuyo ne iş yapıyo yazsın kaynaşma curcunası yapalım :KK9:

slm cnm..ben meramdayım..izmirliyim ev hanımıyım sonraaaaaaaaaaaaa 29 yasındayım...1 tane Allah bagıslasın melek gıbı kızım var...böyle cnm:)

Zeynep ne zaman geliyosun:)) sen gelmeden biz bi gruplasalim olmazmi:) yahu konuyu acmissin ama kimsede bi kipirti yok bende ortaya bi tarih attim napiyim:)

hıhhh..bulusun buluşunn:) aslınd nısanda buluscktık ama ben ızmıre gelıncee maluum...neyse sız bulusun ben sonradan kaynaşırım sızınle canım..:)...

Son düzenleme:
:) bi etliekmek olsa nasıl yerdim şimdi:) ben son 10 senedir başka yerdeyim ama konyalıyız ailem de hala orada yaşıyor konya çok güzeldir ya sevgiler

Yeri farketmez canim , hele bir gruplasalimda:)) kipa dedemanin ordami bu arada :) ben tam bilmiyorum

evet selçuklu dedemanın orda anemon hotelinin önünde diyeyim hatta hanımlar lokalide var kipanın arkasında

hadi kaynasalim:) Ben 28 yasinda muhendisim-fabrika iscisiyim:), selcukludayim

aramızda baya fark varmış ablacım ben 17 yaşındayım :KK9:

Ya yok simdi icin bi tuhaf oldu :)))) sensiz nasil bulusacaz, cok mu var senin gelmene canim?

oyyoyy kıyamaamm:) ....canım kesın bır tarıh veremıyorum ama Allah ızın verırse 3 haftaya kadar gelırım..daha yenı geldım..olmazsa sız bulusun dedıgım gıbı ben carcabuk kaynasırım sızınle..[ bensız cok da kaynasmayın da:)]

oyyoyy kıyamaamm:) ....canım kesın bır tarıh veremıyorum ama Allah ızın verırse 3 haftaya kadar gelırım..daha yenı geldım..olmazsa sız bulusun dedıgım gıbı ben carcabuk kaynasırım sızınle..[ bensız cok da kaynasmayın da:)]

sen bi gelde senle daha çok kaynaşırız :KK70: eşittleriz durumu

günaydın GONYA'nın gülleri :))

gördüm geldimm vala :):)

günaydın kızlarrr :)

X