- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
selam canım..hosgeldınn...
Kızlar kipada buluşalım olmaz mıııı ?
yada nerede planlıyosunuz napıcaz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım..hosgeldınn...
Ohh buluşama varsa, ben o buluşmayı kaçıracagim bu sene
Ablacım sen hele gel ayrıyeten kutlama bulusması yaparız
Bu sene zor görünüyor tatlım:) seneye inşallah:)
Ama aranizda olmayı gerçekden isterdim:)
ELAPIDAE bana yar ama konya bu yönden zayıf malesef.Ses veren olmayacağından eminim.%90 yani:).Bizde iki kişilik buluşma yaparız olmazmı:)
yaaaaaaaaaaaa hatunlaaar ben gelmeden bulussmayııııııııııııııınn....ben İzmire geldım 1 ay kalıp gelirim Allah ızın verırse....ille yok yavrumm konuyu acan sensınn ama bız senı o kadar bekleyemeyız ılle de buluscaz dersenız deee bılemıyoruum yaaaaaaaaaaaaaani...:))
günaydın konya ahalisiiiii hadi kim kaç yaşında nerde oturuyo ne iş yapıyo yazsın kaynaşma curcunası yapalım
Zeynep ne zaman geliyosun:)) sen gelmeden biz bi gruplasalim olmazmi:) yahu konuyu acmissin ama kimsede bi kipirti yok bende ortaya bi tarih attim napiyim:)
slm cnm..ben meramdayım..izmirliyim ev hanımıyım sonraaaaaaaaaaaaa 29 yasındayım...1 tane Allah bagıslasın melek gıbı kızım var...böyle cnm:)
hıhhh..bulusun buluşunn:) aslınd nısanda buluscktık ama ben ızmıre gelıncee maluum...neyse sız bulusun ben sonradan kaynaşırım sızınle canım..:)...
Kızlar kipada buluşalım olmaz mıııı ?
yada nerede planlıyosunuz napıcaz ?
günaydın konya ahalisiiiii hadi kim kaç yaşında nerde oturuyo ne iş yapıyo yazsın kaynaşma curcunası yapalım
Yeri farketmez canim , hele bir gruplasalimda:)) kipa dedemanin ordami bu arada :) ben tam bilmiyorum
hadi kaynasalim:) Ben 28 yasinda muhendisim-fabrika iscisiyim:), selcukludayim
Ya yok simdi icin bi tuhaf oldu :)))) sensiz nasil bulusacaz, cok mu var senin gelmene canim?
oyyoyy kıyamaamm:) ....canım kesın bır tarıh veremıyorum ama Allah ızın verırse 3 haftaya kadar gelırım..daha yenı geldım..olmazsa sız bulusun dedıgım gıbı ben carcabuk kaynasırım sızınle..[ bensız cok da kaynasmayın da:)]
günaydın GONYA'nın gülleri :))
gördüm geldimm vala :):)