Konya adını gören buyursun

o dedıklerının hepsıne bende gırdım canınm..bulundugun ortamdan kopup baska bıryere gelmek kolay olmuyor maalesef..aıleden uzak..yalnız tanııdk yok falan..ama gecer Allahın ıznıyle hersey dert etme canım..kılolarını d aınsAllah en kısa zamanda verır saglıklı bebıs sahıbı olursun...

canım dçok teşekkür ederim iyi dileklerin için..dediğin gibi bende alışacağım inşallah

Tamamdır canım inşallah ayarlayalım bu hesabım yeni özel mesaj hakkım yok diğerinden atarım size

hosgeldınız hatuuuuunlaarrr......masallahh artıyoruz yaaa ne guzel..konuyu sureklı guncel tutmaya calısıyorum goren gelsın dıye...sızde yardımcı olun banaaaa...bulusma duzzenleyecegız ama havalar bıraz ısınsın onu beklıyoruz...nısandan sonra toplancaz ınsallah..( nısanda ben ızmırdeyım bu arada ) ...bensız bulusmayın haaaaaaaaaaaaa....

Kizlar nisan geldide geciyor bugun hava soguk ama onumuzdeki gunlerde daha iyi ne zaman bulusacagiz?
Bu arada bende konya merkezdenim :))

Ben ortaya bir tarih atiyorum uygun olanlar bulusalim? 28 Nisan Pazar gunu yada 1 mayis carsamba aksami... (ben calistigim icin haftaici ve cumartesi aksam bulusabilirim, pazar gunduz yada aksam farketmez)

ELAPIDAE bana yar ama konya bu yönden zayıf malesef.Ses veren olmayacağından eminim.%90 yani:).Bizde iki kişilik buluşma yaparız olmazmı:)

konyalı hemşehrim merhaba. bebeğini büyütmüşsün maşallah. beşiğini satmayı düşünüyonmu:)

yaaaaaaaaaaaa hatunlaaar ben gelmeden bulussmayııııııııııııııınn....ben İzmire geldım 1 ay kalıp gelirim Allah ızın verırse....ille yok yavrumm konuyu acan sensınn ama bız senı o kadar bekleyemeyız ılle de buluscaz dersenız deee bılemıyoruum yaaaaaaaaaaaaaani...:))

ELAPIDAE bana yar ama konya bu yönden zayıf malesef.Ses veren olmayacağından eminim.%90 yani:).Bizde iki kişilik buluşma yaparız olmazmı:)

Eliff 2 kısıden fazla oluruzz yaa..bastan dedım sana hıc olmassaa ıkımız bulusuruz dıye..onun uzerıne kac kışi geldii..bekleyın benı canımmm tmmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…