Konya adını gören buyursun

kızlar ben yemek yarışmasına katıldımm buyrun bakalım 17 yaşındaki biri için acemice ama yorumlarınıza açığım :) hepsini ben yaptım annemden yardım istemedim hakkımla yarışmak için.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post30050085 ((PastavillaSponsorluğunda)Güveçte Köfteli Soslu VeYoğurtlu Lumaca - EvErişteliSalata.)

Canim hemen baktım harika görünüyor! Ellerine sağlık!
Bende belki dün yaptığımı bugün koyarım:))
Konuyu kabul ederlerse yarın açarlar, aksi takdirde 5 kişi tamamlanmazsa yarış iptal edilir:KK9:

yenı gelenleer...hoosgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz sefalaar verdıınızzz:)
o zaman ben tekrar tanıtayım kendımı...29 yasındayım 3 yıllık evlıyım 1.5 yasındaAllah bagıslasın fıstık gıbı kızım var..İzmir liyim 10 yıldır konyadayım. unv Konya da okudum eşimle unv de tanıstık..Konyanın suyundan ıcen ayrılmazmıs..bızde ayrılamadık orada kaldık:)
siz de ne var ne yok dilvini biliyoruzz o bızım kucumenımız:)

yenı gelenleer...hoosgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz sefalaar verdıınızzz:)
o zaman ben tekrar tanıtayım kendımı...29 yasındayım 3 yıllık evlıyım 1.5 yasındaAllah bagıslasın fıstık gıbı kızım var..İzmir liyim 10 yıldır konyadayım. unv Konya da okudum eşimle unv de tanıstık..Konyanın suyundan ıcen ayrılmazmıs..bızde ayrılamadık orada kaldık:)
siz de ne var ne yok dilvini biliyoruzz o bızım kucumenımız:)

hoşbulduk canım :)
bende 6 yıl bitiyor evleneli 7 ye girmek üzereyiz. 5,5 yaşında kızım var Allah (c.c) cümlemizinkini bağışlasın.
Ankaralıyım eşimi bulmuşken kaybetmeden erkenden evlendim :)

3 ten fazla canımm..buluscagımızda mesaj atcaz sayfadaki kızlaraa..

Hadi Kizlar kimler geliyor bulusmaya? ne gun bulusacagiz?
1-ben
2-Dilvin

Baska kimler var listeye adini eklesin lutfen :))

Yarin aksam 19:00, Pazar aksami 19:00, Pazartesi aksami 19:00, Carsamba aksami 19:00 bu tarihler bana uyuyor?Sizlere nasil uyuyor?

Hadi Kizlar kimler geliyor bulusmaya? ne gun bulusacagiz?
1-ben
2-Dilvin

Baska kimler var listeye adini eklesin lutfen :))

Yarin aksam 19:00, Pazar aksami 19:00, Pazartesi aksami 19:00, Carsamba aksami 19:00 bu tarihler bana uyuyor?Sizlere nasil uyuyor?

Ben hem aranızda yeniyim hem bu hafta gelemem :KK43::KK43:

X