• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya adını gören buyursun

kızlar ben yemek yarışmasına katıldımm buyrun bakalım 17 yaşındaki biri için acemice ama yorumlarınıza açığım :) hepsini ben yaptım annemden yardım istemedim hakkımla yarışmak için.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post30050085 ((PastavillaSponsorluğunda)Güveçte Köfteli Soslu VeYoğurtlu Lumaca - EvErişteliSalata.)

kızlar ben yemek yarışmasına katıldımm buyrun bakalım 17 yaşındaki biri için acemice ama yorumlarınıza açığım :) hepsini ben yaptım annemden yardım istemedim hakkımla yarışmak için.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post30050085 ((PastavillaSponsorluğunda)Güveçte Köfteli Soslu VeYoğurtlu Lumaca - EvErişteliSalata.)

Canim hemen baktım harika görünüyor! Ellerine sağlık!
Bende belki dün yaptığımı bugün koyarım:))
Konuyu kabul ederlerse yarın açarlar, aksi takdirde 5 kişi tamamlanmazsa yarış iptal edilir:9:

Canim hemen baktım harika görünüyor! Ellerine sağlık!
Bende belki dün yaptığımı bugün koyarım:))
Konuyu kabul ederlerse yarın açarlar, aksi takdirde 5 kişi tamamlanmazsa yarış iptal edilir:9:

teşekkürlerrr :)
merakla bekliyorum katılım çoğalır abla ben ne kadar zorlansamda kolay bi menü :)

yenı gelenleer...hoosgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz sefalaar verdıınızzz:)
o zaman ben tekrar tanıtayım kendımı...29 yasındayım 3 yıllık evlıyım 1.5 yasındaAllah bagıslasın fıstık gıbı kızım var..İzmir liyim 10 yıldır konyadayım. unv Konya da okudum eşimle unv de tanıstık..Konyanın suyundan ıcen ayrılmazmıs..bızde ayrılamadık orada kaldık:)
siz de ne var ne yok dilvini biliyoruzz o bızım kucumenımız:)

yenı gelenleer...hoosgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz sefalaar verdıınızzz:)
o zaman ben tekrar tanıtayım kendımı...29 yasındayım 3 yıllık evlıyım 1.5 yasındaAllah bagıslasın fıstık gıbı kızım var..İzmir liyim 10 yıldır konyadayım. unv Konya da okudum eşimle unv de tanıstık..Konyanın suyundan ıcen ayrılmazmıs..bızde ayrılamadık orada kaldık:)
siz de ne var ne yok dilvini biliyoruzz o bızım kucumenımız:)

hoşbulduk canım :)
bende 6 yıl bitiyor evleneli 7 ye girmek üzereyiz. 5,5 yaşında kızım var Allah (c.c) cümlemizinkini bağışlasın.
Ankaralıyım eşimi bulmuşken kaybetmeden erkenden evlendim :)

3 ten fazla canımm..buluscagımızda mesaj atcaz sayfadaki kızlaraa..

Hadi Kizlar kimler geliyor bulusmaya? ne gun bulusacagiz?
1-ben
2-Dilvin

Baska kimler var listeye adini eklesin lutfen :))

Yarin aksam 19:00, Pazar aksami 19:00, Pazartesi aksami 19:00, Carsamba aksami 19:00 bu tarihler bana uyuyor?Sizlere nasil uyuyor?

Hadi Kizlar kimler geliyor bulusmaya? ne gun bulusacagiz?
1-ben
2-Dilvin

Baska kimler var listeye adini eklesin lutfen :))

Yarin aksam 19:00, Pazar aksami 19:00, Pazartesi aksami 19:00, Carsamba aksami 19:00 bu tarihler bana uyuyor?Sizlere nasil uyuyor?

Ben hem aranızda yeniyim hem bu hafta gelemem :(:(

Back
X