Konya adını gören buyursun

Zeynep ne zaman geliyosun:)) sen gelmeden biz bi gruplasalim olmazmi:) yahu konuyu acmissin ama kimsede bi kipirti yok bende ortaya bi tarih attim napiyim:)

günaydın konya ahalisiiiii hadi kim kaç yaşında nerde oturuyo ne iş yapıyo yazsın kaynaşma curcunası yapalım

slm cnm..ben meramdayım..izmirliyim ev hanımıyım sonraaaaaaaaaaaaa 29 yasındayım...1 tane Allah bagıslasın melek gıbı kızım var...böyle cnm:)

Zeynep ne zaman geliyosun:)) sen gelmeden biz bi gruplasalim olmazmi:) yahu konuyu acmissin ama kimsede bi kipirti yok bende ortaya bi tarih attim napiyim:)

hıhhh..bulusun buluşunn:) aslınd nısanda buluscktık ama ben ızmıre gelıncee maluum...neyse sız bulusun ben sonradan kaynaşırım sızınle canım..:)...

Son düzenleme:
:) bi etliekmek olsa nasıl yerdim şimdi:) ben son 10 senedir başka yerdeyim ama konyalıyız ailem de hala orada yaşıyor konya çok güzeldir ya sevgiler

Yeri farketmez canim , hele bir gruplasalimda:)) kipa dedemanin ordami bu arada :) ben tam bilmiyorum

evet selçuklu dedemanın orda anemon hotelinin önünde diyeyim hatta hanımlar lokalide var kipanın arkasında

hadi kaynasalim:) Ben 28 yasinda muhendisim-fabrika iscisiyim:), selcukludayim

aramızda baya fark varmış ablacım ben 17 yaşındayım

Ya yok simdi icin bi tuhaf oldu :)))) sensiz nasil bulusacaz, cok mu var senin gelmene canim?

oyyoyy kıyamaamm:) ....canım kesın bır tarıh veremıyorum ama Allah ızın verırse 3 haftaya kadar gelırım..daha yenı geldım..olmazsa sız bulusun dedıgım gıbı ben carcabuk kaynasırım sızınle..[ bensız cok da kaynasmayın da:)]

sen bi gelde senle daha çok kaynaşırız eşittleriz durumu

günaydın GONYA'nın gülleri :))

gördüm geldimm vala :):)

günaydın kızlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…