hahahahahahaha
niye kimse yok ya iki sohbet edelim evlimisiniz okuyormusunuz cocugunuz varmii filann huhu kizlarrrr
iyi akşamlar kimsecikler yokmu?
biz 3 kşi buluştuk ama haalaa görüşüyoruz ... samimiyse insanlar bırakılmıyor belki buradada samımı dostluklar elde ederiz
merhaba Konyalilar nasilsiniz:)) Ben Konyali degilim ama Konyada yasiyorum
evlıyım canım 1 tane masallah dıyeyım hepınızın adına guzeller guzelı fıstık kızım var..calısmıyorum ben..
yogurt corbasıı ,bammyaaa, düğün pilavıı etli ekmek var guzumm gel ye accııııııkkk
gonyalı olmak ayrıcalıktır :)
ha şöyleee :) :) memleketimizin hakiki adını gullanalım gızlar ... ne o öyle çakma konyalı gibi.. bizim memleketimiz gonyaa... o kadar uzak düştüm ki memleketimden nerelere geldim ben bazen diyorum...gonyamın başta mevlanasını... gül bahçesini... ordan gayalıparka doğru yürürken birbirinden kokulu addarlarını... vitrinleri süsleyen renk renk Mevlana şekerlerini... allahım memleket hasreti bişeye benzemiyor beee...o gosgocaa hacıveyiszade camisini... yer altı çarşısından geçerken çeşir çeşit ucuz malları bulduğumuz esnafın kulakları sağır eden cinsten gel abla gel bedestengde filan bulungmaz bu mallar diyişini.... gayalıparktaki banklara oturmayı ...vakıfların önündeki misss gibi gonya salepçisini... alaaddinin yeşil tepeciğini mendil satan çocuklarını ...gençlerin mekanı olan zafer meydanını... fuar kültr merkezini oooof ya ben gonyamı istiyom başka şehirler bana göre deeeeeel gonyamın sokaklarının kokusu bilem çok başgaymış... etliekmek kokar benim konyam Mevlana kokar... sokaklarında kurulu düğün sofralarında yoğurtlu çorbası...bamyası...kavurmalı pilavı...zerdesi... üüüfff üüf... püfür püfür irmik kokar her taraf... sandalyeler kapışılır kaşıklar kapışılır ... akşamları asker uğurlama törenlerinde kınalarda konyalım yürü yürü yavrum yürü şimdide geçti burdan konyalının biriii türküsünün eşliğinde oynamaktan tahta kaşık kırmalar ... o tahta kaşığın uyumlu çıkardığı sesi bilem özledim yaaa ... benim canım gonyamm...
allah bagislasinn masallahhhhhhh :)
benimde ikitane prenseslerim var bende calismiyorumm
yasin kac canimm
masallah canın senın kuzularını da Allah sıze bagıslasın ınsallah..ben 29 yasındayım canım sen
insallahhhh bende 22yasindayimm:)
Eee ne zaman buluşucaz
anaaaaamm bebiiik:)) gercı bende cok buyuk degılım canuuuuuuuuuuuuuuumm..
konuyu yenı gördüm kullanıcı adım bile bangır bangır konya dıye bagırıyor :) ben evlılık nedenıyle sehır degıstırmıs bı konyalıyım ama dogal yasamımdan koparılmamalıymısım bunu hep söyler dururum :)
canım bende evlilik nedeniyle konyaya gelenlerdenim,eşim konyaya atandı.6 ay oldu evleneli ve bende senn gibi düşünüyorum.valla alışamadım bu şehire.paristemi büyüdün dersen hayır ankaradan geliyorum ama ne bileyim ben alışamadım.baktım ki ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin derler ya;madem gidemiyoruz bari sevmeye çalışayım diyorum
alısırsın tatlım zamanla daha yenı gelmıssınız....kafa dengı bırılerı olunca alısman daha da kolay olack ınsallah..o yuzden bulusmayı teklıf edıyorum ben..3 yıldır buradayım bende evlılık nedenıyle geldım..havalar bıraz ısınsın bulusalım ..ınsakllah anlasırsakta oohh ıste alısmak daha kolay olur:)(bu arada alısmak ıcın bırde bıran once cocuk yapın tavsıyem...
Kızlarr buluşma günü diye birşey ayarladım ama maalesef pek kimse yazmadı.. Buluşma yapınca benimde haberim olsun bende geliirim yaz geldi yahu