Konya adını gören buyursun

merhaba kızlar..
ben mesajların altında ........... evleneli .. yıl .. ay .. gün oldu yazısını nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

Hiç yoktan iyi dilvincim:)

evet ablacım :) ama en küçük ben olunca biraz utandım açıkcası :KK70:

merhaba kızlar..
ben mesajların altında ........... evleneli .. yıl .. ay .. gün oldu yazısını nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

canım profiline gir ordan hakkımda kısmı var oraya gir orda evlilik panosu diyor ordaki kalem şekline tıklayıp yazabilirsin hitap şekliniz özel gün tarihi v.s. v.s.. orda var canım hepsi kolay gelsin :)

evet ablacım :) ama en küçük ben olunca biraz utandım açıkcası :d

canım profiline gir ordan hakkımda kısmı var oraya gir orda evlilik panosu diyor ordaki kalem şekline tıklayıp yazabilirsin hitap şekliniz özel gün tarihi v.s. V.s.. Orda var canım hepsi kolay gelsin :)

canım olmuşmu? Bakayım :)

evet ablacım :) ama en küçük ben olunca biraz utandım açıkcası :d

canım profiline gir ordan hakkımda kısmı var oraya gir orda evlilik panosu diyor ordaki kalem şekline tıklayıp yazabilirsin hitap şekliniz özel gün tarihi v.s. V.s.. Orda var canım hepsi kolay gelsin :)

çok teşekkür ederim canımmmm :))

oy oy oyy.. hoşgeldin.. ne demek buyur buyur :)

konyanın gelini derken sen nerelisin :)
hoşbuldumm:KK17: ben maraşlıyım eşim konyalı

çok güzel olmuş canım eline sağlık güzel ve hoş olmuş :KK34:

tabi canım hoşgeldiiiinn :)
kaç yaşındasınız kızlarr ? :)
tekrar hoşbuldum gonyalılarrr :KK3: 26 buçukcuk yaşındayım :KK9:

gel kız gel ben de yeni geldim 9 aydır konyadasın yani nerelisin aslen

ben konyada oturmuyorum canım 9 aydır kendi memleketim maraşta oturuyorum konyalıyı benim memlekete kaçırdım :KK55:

maaraşlıyım

hoşbuldumm:KK17: Ben maraşlıyım eşim konyalı

tekrar hoşbuldum gonyalılarrr :KK3: 26 buçukcuk yaşındayım :KK9:

Ben konyada oturmuyorum canım 9 aydır kendi memleketim maraşta oturuyorum konyalıyı benim memlekete kaçırdım :KK55:

Maaraşlıyım
anladım canım bayramdan bayrama geliyorum konyaya desene

X