Konya adını gören buyursun

günaydın kızlar nabersiniz biliyorum ihmal ediyorum sizi ama şu sınav bi bitsin telafi edicem :KK16:

sanada günaydın güzelimmmm :KK16:

valla rahmet ne güzel yağıyor. çıkıp dolşıyorum akşamları :KK34:
aynen canım bende dersten zor atıyorum kendimi dışarı yagmura 52:
günaydın kızlar nabersiniz biliyorum ihmal ediyorum sizi ama şu sınav bi bitsin telafi edicem :KK16:

kzımm bana sınavv demee :KK9: valla şaka maka ömürümüzü törpüledi bu sınavlar he!!

kocamann birrr günaydın güzellikler :KK16:
ya bi kaç gündür hava ne güzel yağıyo ya
senenin en çok bu zamanını ve kışını seviyorum :KK70:

kızlar İzmir felaaket gökgurultusu yagmurrr dısarı cıkılacak gıbı degıl burası..sansımaa dıyecem yokyok sanssızlıgımaa..ben ınsallah hazırandaa evıme donuyorum..bıtırın sınavları yemeklerıı denetımlerı falan..ne ısınız varsaa bıtırın bende geleyım tanısalım artııık..

kızlar İzmir felaaket gökgurultusu yagmurrr dısarı cıkılacak gıbı degıl burası..sansımaa dıyecem yokyok sanssızlıgımaa..ben ınsallah hazırandaa evıme donuyorum..bıtırın sınavları yemeklerıı denetımlerı falan..ne ısınız varsaa bıtırın bende geleyım tanısalım artııık..

burdada var gök gürültüsü şimşek falan ay ne güzel :KK70:
ama ev karanlık oluyo ne kadar büyük olurda olsun ondan uykum geliyo zaten uykusuzum :KK70:

slm arkadaşlar bende konyalıyım konyada yaşıyorum daha doğrusu eşimin görevi nedeniyle güneysınır ilçesinde yaşıyorum aranızda bozkır güneysınır vs olan varmı?

Konyalıyım ama Ceyhanda yaşıyorum çok özlüyorum memleketimi :KK43:

Bende konyaliyim... Ama hollandada yasiyorum. Yedi yildir izine gitmedim cok ozledimmm:-( etli ekmek, firin kebabi, daha neler neler istiyor canim.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...gundem bızı bırbırımıze unutturmasın...heeeeeeeyyy nerelerdesınızzz? ben İzmir den donduumm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...gundem bızı bırbırımıze unutturmasın...heeeeeeeyyy nerelerdesınızzz? ben İzmir den donduumm

selammmm bende konya da yaşıyorum ilk mesajlarınıza bakılırsa sizde annesiniz ben de 5,5 aylık hamileyim ve doktor konusunda hala endişelerim var tecrübelerinize dayanarak bana önerebileceğiniz bir doktor varmı?

selammmm bende konya da yaşıyorum ilk mesajlarınıza bakılırsa sizde annesiniz ben de 5,5 aylık hamileyim ve doktor konusunda hala endişelerim var tecrübelerinize dayanarak bana önerebileceğiniz bir doktor varmı?

Selam canım..hosgeldın aramızaa..hayırlı olsun dıyeyım oncelıkle..kızlarla gorusme ayarlıycaz kaybolma bıryere..gercı onlar nere kayboldu onu da anlamadım:)

ben kızılay hastanesınde dogum yaptım canm..ılk basta Mustafa Bey e gıdıyordum.(o genelde sezeryandan yana).benım dogum yapacagım ay o yurt dısına cıkınca Azer hanıma gıttım..Normal dogum yaptım.. Azer hanım cok tatlı dıllı bır dr..hastayı yatıstırıyor..acıklama yapıyor..cok da ılgılenıyor.doguma da kendısı gırdı...benım dogum bıraz sıkıntılıydı(sıkıntı derken tam acılma vardı ama yıne de dıkıslı oldu anlayamadım onu..bır de bırseyler oldu ıste ama yazımım) ama bu drdan mı kaynaklandı benden mıı kısmet mıı tam ayırımına varamadım halaa...yanı drun tatlı dılıne mı kandım bılemıyorum:) dogum dıkıslı oldu o konuda hıc sıkıntım olmadı ama cok sukur..dıkısler cok guzeldı..dogum sonrası oyle kanamam falan olmadı..(lohusalık dısında)bır denemenı tavsıye ederım canım...

selam canım hoş buldum :) verdiğin yanıt için çok teşekkür ederim. doğumunun dikişli olduğunu yazmışsın etrafımda bir çok kişi bundan şikayetçi ama bence sen yinede şanslısın çünkü dikişlerin düzgünmüş :) sana ve bebeğine sağlıklı ve mutlu ömürler :KK66:

selam canım hoş buldum :) verdiğin yanıt için çok teşekkür ederim. doğumunun dikişli olduğunu yazmışsın etrafımda bir çok kişi bundan şikayetçi ama bence sen yinede şanslısın çünkü dikişlerin düzgünmüş :) sana ve bebeğine sağlıklı ve mutlu ömürler :KK66:

sagol bıtanem Allah sana da hayırlı kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah

Selam herkese
Konya'da yaşayan arkadaşlara birşey danışmak istiyorum. Eşimin işi sebebiyle Ereğli'ye yerleşme durumumuz olabilir. Ereglide nezih bir site ya da muhit onerilerinizi bekliyorum. Simdiden teşekkürler.

X