Konya adını gören buyursun

ya canim benim haziran ayina kadar kursum var cumartesi ogleden sonra ve pazar aksam saat 17:30 e kadar. Dolayisiyla sadece aksam bulusabilirim

o zaman buluşan buluşsun ben müsait olunca gelirim benimde derslerim ne zaman bitiyo hiç belli olmuyo atölyeden geç çıkabiliyorum çoğunlukla

emniyette canım sen?

canım ben selçukludayım akıncılara yakınım erenköy tarafları :KK66:

nihayet konyalıları buldum:)

hoşgeldin aramızaa yanlız burdaki herkes konyalı değil :KK9:

canlar bulusma haftaıcı olacaksa aksam saati benım ıcın daha ıyı olur..(hem calısanlar var aramızda gunduz gelemezler onlar - bır de kızımın gunduz uyku saatıne denk gelırse sıkıntı oluyor )
pzar gunu ıse farketmez gunduz de olabılır..amaaaaaaaaaaaaaaaa suan konyada degılım bılıyorsunuz...İzmir deyım..İnsallah ben gelmeden toplanAmazsınız..hahaha şakaa sakaa...

bence en guzelı zaferde bulusalımmm.. cunku ben kızımı babasıyla bırakcamm ..onlarda eşimin arkadaslarıyla takılırlar o sırada.... kule yadakipa falan ters olur banaa o yuzdn...Alaaddin iyidir iyiiiiiiiiiii...

suan bende Konya da degılım canım...onlar bulusurlarsa da hııhhh bız sonradan katılırız onlara:)

Hayırlısı olsun canım benim işler belli olmuyor. bir bakmışsın antalya bir bakmışsın izmir birde bakmışsın istanbul.. denizli.. bursa.. neresi olursa am bu gidişle ege marmara işlerim yoğunlukta taşına biliriz.. inşallah taşınmadanda görüşürüz :)

canlar bulusma haftaıcı olacaksa aksam saati benım ıcın daha ıyı olur..(hem calısanlar var aramızda gunduz gelemezler onlar - bır de kızımın gunduz uyku saatıne denk gelırse sıkıntı oluyor )
pzar gunu ıse farketmez gunduz de olabılır..amaaaaaaaaaaaaaaaa suan konyada degılım bılıyorsunuz...İzmir deyım..İnsallah ben gelmeden toplanAmazsınız..hahaha şakaa sakaa...

bence en guzelı zaferde bulusalımmm.. cunku ben kızımı babasıyla bırakcamm ..onlarda eşimin arkadaslarıyla takılırlar o sırada.... kule yadakipa falan ters olur banaa o yuzdn...Alaaddin iyidir iyiiiiiiiiiii...

Ya Zeynep bu gidisle zaten toplanamiycaz:)) hadi cabuk gel

Haftaici aksam ve alaaddin bana uyar :)

ben burdayım hatuunlaaaaaarr...yaa bu arada bırsey sorcam sızee..kızımın cocuk drunu degıstırecegım de..eylem atılgana gıdıyorduk dogdugundan berı..pek memnun degılım artık..cevrenızde mıllet cocugunu kıme goturuyor..boyle adam akıllı ılgılenecek bır dr arıyorum..öneeride bulunun bana yaaaaaaa...eylem ..kızılay hast sevılay ve alladdın yorulmaz harıc amaa..

Son düzenleme:
ben burdayım hatuunlaaaaaarr...yaa bu arada bırsey sorcam sızee..kızımın cocuk drunu degıstırecegım de..eylem atılgana gıdıyorduk dogdugundan berı..pek memnun degılım artık..cevrenızde mıllet cocugunu kıme goturuyor..boyle adam akıllı ılgılenecek bır dr arıyorum..öneeride bulunun bana yaaaaaaa...eylem ..kızılay hast sevılay ve alladdın yorulmaz harıc amaa..

canım konyalı olmadığım için pek dr tanımıyorum. bizim aile hekimimiz çok güzel ilgileniyor sürekli ona gidiyoruz.

canım konyalı olmadığım için pek dr tanımıyorum. bizim aile hekimimiz çok güzel ilgileniyor sürekli ona gidiyoruz.

canım senın aklında bulunsun yıne de yaa etraftan arkadaslar vs cocuuklarnı goturursee bana yaz tmmı.. sansımızaa aıle hekımı dee ılgınc bır dr..:KK43:kızım 2 aylıkken 2 yastan kucuklerın kullanmaması gereken ılac verdı ..

sen nerelısın cnm nerede oturuyorsunn..sonraaaaaaaaa kac cocugun varr kız mı erkek mı

ablacım özel akademi hastanesine gidebilirsiniz biz bi ara kardeşime gitmiştik ben küçükkende hep oraya gideriz ister diş ister başka dal olsun hep akademiye gideriz ve çokta güzel ilgilenirler hemde hijyenik temiz bakımlı. numune hastanesinede gidebilirsiniz kaç defa orayada gitmişliğim var

ablacım özel akademi hastanesine gidebilirsiniz biz bi ara kardeşime gitmiştik ben küçükkende hep oraya gideriz ister diş ister başka dal olsun hep akademiye gideriz ve çokta güzel ilgilenirler hemde hijyenik temiz bakımlı. numune hastanesinede gidebilirsiniz kaç defa orayada gitmişliğim var

amannn AKADEMİ DEMEYİN...

benim 2 defa karnımda bebeğim öldü :KK43: geçen sene yine hamile kaldım muammer isimli bi dr a gidiyorduk.
söyledik 2 defa oldu iyi araştırılsın diye yinede takdiri ilahi o çocuğumda karnımda öldü. ameliyata aldı hoş ameliyat denirse.
tam 1 ay sonra gece aşırı kanama ile uyandım kan pıhtılar halinde akıyor nasıldı anlatamam.
acilen dr faruk sükana gittik orasıda taşınıyor beni böyle görünce apar topar ameliyata aldılar.
önceki ameliyattan parça kalmış :KK43: o gün bu gün gitmem o hastaneye.
hoş 1 dr bunları başımıza getirdi diye hepsi aynı değil ama olsun bana tiksinti geldi :KK43::KK43:

X