KONYA 2016 Şubat Anneleri

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.980
33
Kimse yokmu Konya da hamis olan Subatta dogum yapacak olannn ☺
Gelin dr tavsiyesi, gunluk hayatimiz ve bebislerimizle ilgili muhabbet edelimm

Günaydin arkadaslar ben de konyadayim subat annesi olarak.benim 2.bebis olacak insallah.28 tasindayim.calisiyorum.
Medline de fuat demir benim doktorum.gayet memnunum.
Ilk doktorum ali acar idi.ilk dogumum sezeryan.kizim var 23 aylik.
Benden bu kadar

Ha bu arada 13+0 iken cinsiyetimizin erkek oldugunu ogrendik.bu haftada kesin demwm ama sizinki kesin dedi

cinsiyeti kemik yapısına göre mi söyledi canım yoksa gördümü cinsiyeti

Canim hayir cok net belli bu da pipisi dedi esim doktor demeden gormus ...
Normalde bu kadar kesin konusmam bu haftada dedi doktor.

Kizimi da 13 te ogrenmistik ama o zaman yuzde yetmis kiz demisti.

Zaten 2li yaptirmadim.

Canim hayir cok net belli bu da pipisi dedi esim doktor demeden gormus ...
Normalde bu kadar kesin konusmam bu haftada dedi doktor.

Kizimi da 13 te ogrenmistik ama o zaman yuzde yetmis kiz demisti.

Zaten 2li yaptirmadim.
16+4 de gittim poposu aşağına göremedim ama görüntüsü erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi.bu perşembe 3lü test için gideceğim o zamana öğrenirim inşallah bir kızım var buda hayırlısı artık sağlıklı sıhhatli olsun

16+4 de gittim poposu aşağına göremedim ama görüntüsü erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi.bu perşembe 3lü test için gideceğim o zamana öğrenirim inşallah bir kızım var buda hayırlısı artık sağlıklı sıhhatli olsun

Amin inşallah Allah gönlüne göre versin..
O ikili üçlü testleri ne kadara yaptırıyorsunuz ve nerede acaba
faruk sükan doğum evine gittim mecburen aslında çok yoğun olduğu için pek sevmiyorum ama kızım küçük olduğu içiin eşimle brlikte gitmek zorundayız o yüzden oraya gittim.doktorum iyi ama işte çok kalabalık hastane

Arkadaslar benim6.haftada siddetli bulanti kusma bir basladi simdi hafifledi ama yine devam ediyor hala istahim yok tiksintim koju hassasiyetim cok fazla ayni durumu yasayan var mi haftaya iş de basliyor isyerim epey uzak ve tek gidiste bile 3 vasita degistirmem lazim rapor mu alsam diye dusunuyorum

Arkadaslar icinizde tesetturlu var mi varsa hamis kiyafetlerini nereden temin ediyorsunuz.
Pantolon sorun olmuyor ama ben uzun kollu dizin epey altinda tunik elbise ferace tarzi kiyafet ariyorum ama bildigim yerlerde yok.hatta normal tunik alsam sonra da giyerim dedim ama normaller kilo almadigim halde olmuyor.yarsa tarzi belki olur.

merhaba hanımlar aş ermeler bitti mi.benim önceki kadar değil ama ara ara yokluyor. bi kaç gün sonra öğrencez inş. cinsiyetini gösterirse tabi

Merhaba kızlar bende varım 17 hafta 5 günlüğüm şuan..Bende Fuat Demire gidiyorum cinsiyetide çoktan öğrendim aslında erkek :) alışverişlere bile başladım beeeen

Arkadaslar ben de fuat demir e gidiyorum.
Su siralar basima acayip talihsiz bir olay bile geldi sukur atlattik insallah.
Fuat demir den ben cok memnunum siz de durum nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…